veRzeVouliS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2007 (τροποποιήθηκε) http://www.youtube.com/watch?v=mrA6Lka2NUk +8 (ξαπλωτό) Τροποποιήθηκε Ιούλιος 27 , 2007 από τον veRzeVouliS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nick833 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2007 @ Spypetr Καλά τι να περιμέναμε από σένα βρε Σπύρο; Ένα επαναστατικό και καλό !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nick833 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2007 (τροποποιήθηκε) Και επειδή έχω καιρό να το κάνω.... θα βάλω τώρα ένα τραγουδάκι σχετικά παλιό! Pigs [Three Different Ones] από Pink Floyd στο άλμπουμ animals του 1977 Κομματάρα λέμε ! Video Αφιερωμένο σε όλους όσους αγαπούν τα συγκεκριμένα συμπαθέστατα τετράποδα !!! (κι εγώ μέσα pigmania :D )Pigs__Three_Different_Ones____Pink_Floyd.mp3 Τροποποιήθηκε Αύγουστος 30 , 2007 από τον nick833 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spypetr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2007 Και ένα προεκλογικό Συνθέτης: Μίκης Θεοδωράκης Τραγουδιστής: Γρηγόρης Μπιθικώτσης Στιχουργός: Οδυσσέας Ελύτης Τίτλος: Ένα το χελιδόνι Φοβερή εκτέλεση σε συναυλία του 1977 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Yotis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2007 Κι ενα μεταεκλογικο... Θα φορεθει πολυ αυτο το χειμωνα (οπως και ολους τους προηγουμενους)... Πουλικακος - Να φυγει αυτος ο χειμωνας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spypetr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2007 http://idd003x0.eresmas.net/mp3/Bandiera%20rossa.mp3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Yotis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2007 http://idd003x0.eresmas.net/mp3/Bandiera%20rossa.mp3 Τι ειναι αυτο ρε Σπυρο? Αβαντι ποπολο??? Παντιερα ροσα??? Τι λεει ρεεεε??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spypetr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2007 Τι ειναι αυτο ρε Σπυρο? Αβαντι ποπολο??? Παντιερα ροσα??? Τι λεει ρεεεε??? Καλό??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Yotis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2007 Τι καλο ρε... :2funny: Δε καταλαβαινω τι λεει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spypetr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2007 Τι καλο ρε... :2funny: Δε καταλαβαινω τι λεει... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nick833 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2007 (τροποποιήθηκε) Γεια σου ρε Σπύρο !!! Ένα τραγούδι από τον Steve Harley και τους Cockney Rebel από το The Human Menagerie του 1973 !!! Hideaway !!!Hideaway___Steve_Harley___Cockney_Rebel.mp3 Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 1 , 2007 από τον nick833 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2007 Ένα τραγούδι από τον Steve Harley και τους Cockney Rebel από το The Human Menagerie του 1973 !!! Hideaway Α, ρε φιλε, που με "πηγες" τωρα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costaeu4 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2007 (τροποποιήθηκε) κλικ Είναι λίγο σκοτεινό αλλά μου άρεσε... γιατί έχω τις μαύρες μου σήμερα. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 24 , 2007 από τον costaeu4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2007 κλικ Είναι λίγο σκοτεινό αλλά μου άρεσε... γιατί έχω τις μαύρες μου σήμερα. αρκετα καλο ,αλλα τσεκαρε και αφου εισαι σε τετοια διαθεση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
liz4rd 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2007 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Αύγουστος 27 , 2007 από τον liz4rd Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nick833 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2007 Με την όλη κατάσταση που επικρατεί στην χώρα τον τελευταίο καιρό (εκλογές, φωτιές), το τραγούδι που προτείνω είναι το Καλημέρα Ελλάδα από τους Going Through Καλημέρα Ελλάδα, Σου μιλάει ο Νίβο όλα σου τα λέω τίποτα δεν κρύβω πολύ με υποτίμησες, εγώ μονάχα λίγο Σκέφτηκα Ελλάδα να σʼαφήσω, να φύγω Δεν το ʽβαλα κάτω και προσπάθησα κι άλλο νʼ ανεβάσω σαν κι εσένα πιο πολύ το καβάλο Να πετάξω καπέλα και το rap ντύσιμό μου Και νʼαλλάξω τη ζωή και το φέρσιμό μου Καλημέρα Ελλάδα Να μου ζήσεις για πάντα Να τιμάς με παρελάσεις το έπος του 40 Να κρατάς το κεφάλι ψηλά στον αγώνα Και να βγάζεις για κυβέρνηση το ίδιο κόμμα Να μου ζήσεις Ελλάδα και όλοι οι βουλευτές σου Με τʼ αυθαίρετά τους όλοι στις ακρογιαλιές σου Με τους Χριστιανούς σου που κάνουν νηστεία και ό,τι περισεύει στέλνουν στην Ελβετία Ελλάδα συγγνώμη αν θες νʼ αλλάξω γνώμη πρέπει και συ να μάθεις νʼ αγαπάς Πάψε να με παιδεύεις και να με κοροιδεύεις Και τα όνειρά μου Ελλάδα μη σκορπάς Καλημέρα Ελλάδα, Νίβο στο μικρόφωνο Στα λεω μέσα στους δίσκους Στα λεω και στο ραδιόφωνο Στα ʽπα απʼτην καλή Στα λεω και απʼ την ανάποδη Σου ʽχω μαζέψει άπλυτα απο δω μέχρι τη Νάπολι Κύριοι υπουργοί, κύριοι βουλευταί Πριν πάτε στο γραφείο, σας κάνω εγώ σεφτέ Διαλέγω ένα τραγούδι αντί να στέλνω γράμματα Δε ψάχνω για μαλάκες, δεν περιμένω θαύματα Παράτα και γραφείο και χαρτοφυλάκιο Ελάτε μια βόλτα μέχρι τη Βαρβάκειο Κατέβα στο λιμάνι, μίλα στους εργάτες σου Πάρε την ευθύνη μιά φορά πάνω στις πλάτες σου Ποια δημοκρατία, μου μιλάτε, ποια προγράμματα; Ποια πανεπιστήμια, ποια Ευρώπη, και ποια γράμματα; Πού είναι η παιδεία, πού είναι η υγεία σας; Κύριε υπουργέ γαμώ τα υπουργεία σας Ελλάδα συγγνώμη αν θες νʼ αλλάξω γνώμη πρέπει καιʼσυ να μάθεις νʼ αγαπάς Πάψε να με παιδεύεις και να με κοροιδεύεις Και τα όνειρά μου Ελλάδα μη σκορπάς Κύριε Πρόεδρε, Παίρνω το θάρρος σήμερα Αφού όλα τα προβλήματα είναι θέματα εφήμερα Προκαταβολικά συγγνώμη μα έχω όνειρα Σαν αυτά που κάποιοι ονομάζανε ανώνυμα Εγώ τους δίνω όνομα και δεν κάθομαι φρόνημα Γιατί εγώ κι εσύ διαφέρουμε στο φρόνημα Ζητάω τα προβλεπόμενα, δεν τα ζητιανεύω Σʼαντίθεση με σας έχω μάθει να δουλεύω Ελλάδα σε βιάζουν καιʼσυ φτιάχνεις τα νύχια σου Όχι να με δειςʽαμυνθείς Όχι για να βρεις τα δίκια σου Αυτοί σε ξεπουλάνε όση ώρα καλοπίζεσαι Είστε μια παρέα και μονάχη ξεφτιλίζεσαι Καληνύχτα Ελλάδα, Σʼαφήνω παω για ύπνο Όσο εσύ μʼ αυτούς ετοιμάζεσαι για δείπνο Εγώ θα κάνω στίχους, κάθε σκέψη στο τετράδιο Και θα στʼ αφιερώσω απʼ το ράδιο μάλλον αύριο Ελλάδα συγγνώμη αν θες νʼ αλλάξω γνώμη πρέπει κι εσύ να μάθεις νʼ αγαπάς Πάψε να με παιδεύεις και να με κοροιδεύεις Και τα όνειρά μου Ελλάδα μη σκορπάς Δεν βάζω λινκ γιατί θεωρώ ότι το ξέρετε όλοι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
raistlin 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2007 Aφιερωμένο στους κατόχους βαραντέρο :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2007 Aφιερωμένο στους κατόχους βαραντέρο :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nick833 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2007 Επειδή δεν δουλεύουν πλέον, κάποια από τα λινκ που είχα δώσει με τα sample των τραγουδιών, τα έβαλα ως συνημμένα και μπορείτε να τα ακούσετε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
veRzeVouliS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2007 Δεν το βρήκα στο youtube... Τσοπάνα Rave - Αν μου κρύβεις την αλήθεια ας πούμε "μέρες που είναι" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nick833 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2007 Ψυχοπομπός = ο οδηγός των ψυχών! Στο 1997 οι The Tea Party ερμήνευσαν το Psychopomp, ένα σπαραχτικό τραγούδι που καλύτερα να το ακούσετε σε Live εκτέλεση που δίνω στο συνημμένοPsychopomp___The_Tea_Party.mp3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spypetr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2007 Με την όλη κατάσταση που επικρατεί στην χώρα τον τελευταίο καιρό (εκλογές, φωτιές), το τραγούδι που προτείνω είναι το Καλημέρα Ελλάδα από τους Going Through Καλημέρα Ελλάδα, Σου μιλάει ο Νίβο όλα σου τα λέω τίποτα δεν κρύβω πολύ με υποτίμησες, εγώ μονάχα λίγο Σκέφτηκα Ελλάδα να σʼαφήσω, να φύγω Δεν το ʽβαλα κάτω και προσπάθησα κι άλλο νʼ ανεβάσω σαν κι εσένα πιο πολύ το καβάλο Να πετάξω καπέλα και το rap ντύσιμό μου Και νʼαλλάξω τη ζωή και το φέρσιμό μου Καλημέρα Ελλάδα Να μου ζήσεις για πάντα Να τιμάς με παρελάσεις το έπος του 40 Να κρατάς το κεφάλι ψηλά στον αγώνα Και να βγάζεις για κυβέρνηση το ίδιο κόμμα Να μου ζήσεις Ελλάδα και όλοι οι βουλευτές σου Με τʼ αυθαίρετά τους όλοι στις ακρογιαλιές σου Με τους Χριστιανούς σου που κάνουν νηστεία και ό,τι περισεύει στέλνουν στην Ελβετία Ελλάδα συγγνώμη αν θες νʼ αλλάξω γνώμη πρέπει και συ να μάθεις νʼ αγαπάς Πάψε να με παιδεύεις και να με κοροιδεύεις Και τα όνειρά μου Ελλάδα μη σκορπάς Καλημέρα Ελλάδα, Νίβο στο μικρόφωνο Στα λεω μέσα στους δίσκους Στα λεω και στο ραδιόφωνο Στα ʽπα απʼτην καλή Στα λεω και απʼ την ανάποδη Σου ʽχω μαζέψει άπλυτα απο δω μέχρι τη Νάπολι Κύριοι υπουργοί, κύριοι βουλευταί Πριν πάτε στο γραφείο, σας κάνω εγώ σεφτέ Διαλέγω ένα τραγούδι αντί να στέλνω γράμματα Δε ψάχνω για μαλάκες, δεν περιμένω θαύματα Παράτα και γραφείο και χαρτοφυλάκιο Ελάτε μια βόλτα μέχρι τη Βαρβάκειο Κατέβα στο λιμάνι, μίλα στους εργάτες σου Πάρε την ευθύνη μιά φορά πάνω στις πλάτες σου Ποια δημοκρατία, μου μιλάτε, ποια προγράμματα; Ποια πανεπιστήμια, ποια Ευρώπη, και ποια γράμματα; Πού είναι η παιδεία, πού είναι η υγεία σας; Κύριε υπουργέ γαμώ τα υπουργεία σας Ελλάδα συγγνώμη αν θες νʼ αλλάξω γνώμη πρέπει καιʼσυ να μάθεις νʼ αγαπάς Πάψε να με παιδεύεις και να με κοροιδεύεις Και τα όνειρά μου Ελλάδα μη σκορπάς Κύριε Πρόεδρε, Παίρνω το θάρρος σήμερα Αφού όλα τα προβλήματα είναι θέματα εφήμερα Προκαταβολικά συγγνώμη μα έχω όνειρα Σαν αυτά που κάποιοι ονομάζανε ανώνυμα Εγώ τους δίνω όνομα και δεν κάθομαι φρόνημα Γιατί εγώ κι εσύ διαφέρουμε στο φρόνημα Ζητάω τα προβλεπόμενα, δεν τα ζητιανεύω Σʼαντίθεση με σας έχω μάθει να δουλεύω Ελλάδα σε βιάζουν καιʼσυ φτιάχνεις τα νύχια σου Όχι να με δειςʽαμυνθείς Όχι για να βρεις τα δίκια σου Αυτοί σε ξεπουλάνε όση ώρα καλοπίζεσαι Είστε μια παρέα και μονάχη ξεφτιλίζεσαι Καληνύχτα Ελλάδα, Σʼαφήνω παω για ύπνο Όσο εσύ μʼ αυτούς ετοιμάζεσαι για δείπνο Εγώ θα κάνω στίχους, κάθε σκέψη στο τετράδιο Και θα στʼ αφιερώσω απʼ το ράδιο μάλλον αύριο Ελλάδα συγγνώμη αν θες νʼ αλλάξω γνώμη πρέπει κι εσύ να μάθεις νʼ αγαπάς Πάψε να με παιδεύεις και να με κοροιδεύεις Και τα όνειρά μου Ελλάδα μη σκορπάς Δεν βάζω λινκ γιατί θεωρώ ότι το ξέρετε όλοι! http://www.youtube.com/watch?v=4Xvar-6L21E Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jkstigma 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2007 (τροποποιήθηκε) Στην εποχη μας οι <καλλιτεχνες> αλλα λενε αλλα κανουν.... Κραζουν το συστημα...τα υπουργεία....αλλά για μερικά ευρώ παραπάνω...βγαίνουν στα πρωινάδικα ακόμα και σε σκυλάδικα με την καθε Βισση. Πολυ δηθεν εκτου ασφαλους ματσωμένοι Παρτε και ενα κομματι ....πρωινό πρωινό.....και επίκαιρο :_rock-on: http://www.youtube.com/watch?v=xHGlGWEKkhI πάρτε κ ενα 2ο http://www.youtube.com/watch?v=xxS8LhsO1js Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 6 , 2007 από τον jkstigma Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snpl 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2007 kai ena 3o kai ena 4o! http://www.youtube.com/watch?v=Lut3_UfThRs Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jkstigma 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2007 Ετσιι ετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :_rock-on: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες