KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2007 Ενα ταξιδιαρικο ακομα http://www.youtube.com/watch?v=H6T5dxfd3GE Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2007 Μετά το debate δυο τραγούδια έχω να ποστάρω...και χωρίς λογοκρισία. Jimmys Πανούσης "Φάτε τους" Θάνατος στους καναπέδες, στου σπιτιού μας τους χαφιέδες, Φάτε τους...φάτε τους. Στον μπιντέ στο κομοδίνο, στου παππού το μαντολίνο, Φάτε τους...φάτε τους. Η ζωή μας ένα χάλι σαν Ελληνικά του Γκάλη Φάτε τους...φάτε τους. Αριστερό μου παρελθόν πάρτο χαμπάρι το κοινοβούλιο μυρίζει Φρανς Τσαγκάρη είναι γραμμένο στου Διογένη το πιθάρι έξω οι βάσεις του θανάτου απ' τον Άρη Θάνατος στους ιδιώτες,στους εμπόρους,στους εκδότες Φάτε τους...φάτε τους Στις μαμάδες,στους μπαμπάδες,στους ιλουστρασιόν λαμπάδες, φάτε τους...φάτε τους. Γράφουμε ένα νέο έπος,σε ομόλογα και ρέπος φάτε τους φάτε τους Αριστερό μου παρελθόν πάρτο χαμπάρι το κοινοβούλιο μυρίζει Φρανς Τσαγκάρη είναι γραμμένο στου Διογένη το πιθάρι έξω οι βάσεις του θανάτου απ' τον Άρη Θάνατος στους υπαλλήλους,στις γατούλες και στους σκύλους, φάτε τους...φάτε τους. Στη γυναίκα του Μαντέλα,σ'όλα τα φωτομοντέλα, φάτε τους...φάτε τους. Ζούμε δι' αντιπροσώπου,μες τους μύθους του Αισώπου, φάτε τους...φάτε τους. Αριστερό μου παρελθόν πάρτο χαμπάρι το κοινοβούλιο μυρίζει Φρανς Τσαγκάρη είναι γραμμένο στου Διογένη το πιθάρι έξω οι βάσεις του θανάτου απ' τον Άρη. Και το καλυτερότερο ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ Εκλογές,κόμματα με φρου φρου κι αρώματα διαδηλώσεις,πτώματα,μ' ανοιγμένα στόματα. Ψηφοδέλτια σταύρωνα,κι όλη νύχτα καύλωνα, στης βουλής τα έδρανα,αχ κι 'γω να έκλανα. Δεν μπορώ άλλο Θανάση,στα 25 έχω γεράσει δεν μπορώ άλλο Θανάση,κάνε στάση. Υπουργεία τέρατα,γαμημένα κέρατα, φέξε μου και γλίστρησα,ως της γης τα πέρατα. Στα σχολεία γάματα,γράμματα σπουδάγματα, του Θεού τα πράματα,φτύσ'τα τους κατάμουτρα. Δεν μπορώ άλλο Θανάση,στα 25 έχω γεράσει δεν μπορώ άλλο Θανάση,κάνε στάση. Πληρωμές,χαρτόσημα,φόροι γραμματόσημα, στο γαμήσι πρόστιμα,μαγκιά κλανιά κι απόστημα. Μπάτσοι,αύρες,ράμματα,ξηγημένα πράματα, τώρα στα γεράματα,μάθε γέρο γράμματα. Δεν μπορώ άλλο Θανάση,στα 25 έχω γεράσει δεν μπορώ άλλο Θανάση,κάνε στάση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stomu Yamashta 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2007 Στα μονοπάτια του καημού στη γέφυρα του στεναγμού μ' έκαν' η μάνα μου Μια φθινοπωρινή βραδιά, ζωή την κρύα σου καρδιά είδαν τα μάτια μου Με κουδουνίστρες πλαστικές όμορφες και χρωματιστές με νανουρίζανε Και τα ματάκια τα μικρά είδαν του κόσμου τ' αγαθά και συμφωνήσανε Ήταν το γάλα μου πικρό και το νεράκι μου γλυφό που με μεγάλωνε Κι απέναντι στη κούνια μου, η μοίρα η κακούργα μου και με καμάρωνε Ήταν το κλάμα μου μουντό σαν κάτι να 'θελα να πω, μα δεν με νιώσανε Μια λυπημένη αναπνοή για την πουτάνα τη ζωή που μου χρεώσανε Έτσι ξεκίνησα λοιπόν, έτσι ξεκίνησα, δεν με ρωτήσανε ζωή, μα σε συνήθισα Σαν πληγωμένο αετόπουλο στο χώμα, ψάχνω τη δύναμη να κρατηθώ ακόμα Έτσι ξεκίνησα λοιπόν, έτσι ξεκίνησα, άλλα μου δείξανε και άλλα εγώ αντίκρισα Θεέ μου κι ας ήξερα ποια μέρα θα πεθάνω και του θανάτου μου γενέθλια να κάνω Πάνω σε λάσπες και καρφιά στ' άδικου κόσμου τη φωτιά πρωτοπερπάτησα Ισορροπία σταθερή για να προλάβω τη ζωή, όμως την πάτησα Μονό το "α" και το "χ" στη σχολική μου εποχή πρωτοσυλλάβισα Γι αυτό το "αχ" και το "γιατί" όπου βρεθώ μ' ακολουθεί κι ας τριαντάρισα Έτσι περνούσε ο καιρός και γω στο δρόμο μου σκυφτός έκανα όνειρα Έτυχε να 'μαι απ' αυτούς που κολυμπάνε στους αφρούς και στα λασπόνερα Στάζει το αίμα της ψυχής, σαν τις σταγόνες της βροχής όμως ποιος νοιάζεται Και την αόρατη πληγή που μέσα μου αιμορραγεί ποιος την μοιράζεται Έτσι ξεκίνησα λοιπόν... Φανταστικό ζεϊμπέκικο. Στίχοι: Στέλιος Μπικάκης Μουσική: Στέλιος Μπικάκης Πρώτη εκτέλεση: Στέλιος Μπικάκης Άλλες ερμηνείες: Νότης Σφακιανάκης Και.... Άνθρωποι και όντα υστερόβουλα όλα στο συμφέρον τους υπόδουλα, όλοι στηλιτεύουν και εκθειάζουνε εύσημα στο τίποτα μοιράζουνε. Ποιό κατεστημένο φέρνει όνειρα πείτε μου εσείς μυαλά παμπόνηρα, πάλι ένα ψεύτικο παράσημο έκανε διάσημο τον άσημο Σ' ένα χαζοκούτι τόσα χρόνια, έχω κουραστεί να βλέπω ψώνια. Πήραν οι ασήμαντοι αξία τίποτα δεν έχει σημασία, τώρα πλέον ζούμε στην ουσία μια διεφθαρμένη συνουσία. Όλα μες στο ήθος τους ανήθικα όσα μου χαρίσανε τ' αρνήθηκα, ψίχουλα αλήθειας μου πετάξανε να 'ξερα σε ποιον Θεό με τάξανε. Πόρνη το κορίτσι που αγάπησα τ' όνειρο της μάνας μου δεν κράτησα, άνανδρους και ψεύτες μου πλασάρουνε όμως τα ... θα πάρουνε Τώρα οι πιο μεγάλοι υποκριτές, γίνανε προφήτες και κριτές. Πήραν οι ασήμαντοι αξία τίποτα δεν έχει σημασία, τώρα πλέον ζούμε στην ουσία μια διεφθαρμένη συνουσία. Πήραν οι ασήμαντοι αξία τίποτα δεν έχει σημασία, τώρα πλέον ζούμε στην ουσία μια διεφθαρμένη συνουσία. Στίχοι: Βασίλης Δήμας Μουσική: Βασίλης Δήμας Πρώτη εκτέλεση: Νότης Σφακιανάκης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spypetr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2007 (τροποποιήθηκε) &mode=related&search= Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 8 , 2007 από τον spypetr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spypetr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2007 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chriko 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2007 Ακομα ???? Καμια συνταγη ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasos514 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2007 Ενα τραγουδακι και απο μενα .....13_Joan_Baez___Sacco___Vanzetti___Here__s_To_You__Ennio_Morricone___.mp3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spypetr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2007 Α, ρε κατι ταραξίες http://www.youtube.com/watch?v=i0XknwXqLDo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2007 ΜΑΛΟΝ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΝΩΟΥΣΕ Ο ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΡΕ :P :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jkstigma 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2007 KALHMERA MAMW TO SUSTHMA TOUS PRWINIATIKA :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2007 Α, ρε κατι ταραξίες http://www.youtube.com/watch?v=i0XknwXqLDo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spypetr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2007 http://www.youtube.com/watch?v=7F-ZPbLZdqE Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costaeu4 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2007 (τροποποιήθηκε) Λοιπόν... Να ένα τραγούδι σχετικό με τις εκλογές... ....... κλικ ΕΔΩ Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 12 , 2007 από τον costaeu4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
T.Durden 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2007 Πολύ προσωπικό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2007 (τροποποιήθηκε) Πολύ προσωπικό NYC..Times square...NICE! clip! :D Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 12 , 2007 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spypetr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2007 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stomu Yamashta 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2007 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stomu Yamashta 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2007 I'm on fire Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stomu Yamashta 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2007 Και από το καλύτερο συγκρότημα που βγήκε ποτέ... Comfortably Numb Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zero_one 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2007 Ένα όμορφο τραγούδι με πρωτότυπη συνοδεία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
T.Durden 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2007 Μαύρη μαγεία Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stomu Yamashta 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2007 Sympathy------Uriah Heep Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AngelsGR 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2007 να προτεινω και εγω ενα που μου αρεσει ιδιαιτερα.... Loreena McKennitt - Marrakesh Night Market Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Batman 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2007 Προσέξτε στίχους... http://www.youtube.com/watch?v=w_g13kUZWkE Past] [The Sleeper:] Shine- lake of fire Lines take me higher My mind drips desire Confined and overtired Living this charade Is getting me nowhere I can't shake this charade The city's cold blood calls me home... Home... It's what I long for Back home... where I belong The city- it calls to me Decadent scenes from my memory Sorrow- eternity My demons are coming to drown me Help- I'm falling, I'm crawling I can't keep away from its clutch Can't have it, this habit It's calling me back to my home [The Miracle:] I remember the first time she came to me She poured out her soul all night and cried... I remember I was told there's a new love that's born For each one that has died... I never thought that I Could carry on with this life But I can't resist myself No matter how hard I try Living their other life Is getting them nowhere I'll make her my wife Her sweet temptation calls me home... Home... It's what I long for My home... where she belongs Her ecstasy- means so much to me Even decieving my own blood Victoria watches and thoughtfully smiles She's taking me to my home Help- he's my brother, but I love her I can't keep away from her touch Deception, dishonor It's calling me back to my home "...four, four, who wants the hard [A craps "stickman" isheard ] four?... who wants the hard four?... [calling out various betsduring ] ...shooter had one, four... [the gambling and sexsequence. ] ...one, four... one and make it the hard way... ...got the shooter... ...coming out for a newplayer... take your best shot, gambler... ...who wants to come? better hop in... place your bets... who wants to come?" [Present] [Nicholas:] Her story- it holds the key Unlocking dreams from my memory Solving this mystery Is everything that is a part of me Help- regression, obsession I can't keep away from it's clutch Leave no doubt, to find out It's calling me back to my home Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Batman 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2007 Πηρα φορα λεμε.... http://www.youtube.com/watch?v=LYa8dF96O74 Here shall we live in this terrible town Where the price for our minds shall squeeze them tight like a fist And the walls shall have eyes And the doors shall have ears But we'll dance in their dark And they'll play with our lives Like a Slow Burn Leading us on and on and on Like a Slow Burn Turning us round and round and round Hark who are we So small in times such as these Slow Burn Slow Burn Oh, these are the days These are the strangest of all These are the nights These are the darkest to fall But who knows? Echoes in tenement halls Who knows? Though the years spare them all Like a Slow Burn Leading us on and on and on Like a Slow Burn Twirling us round and round and upside down There's fear overhead There's fear overground Slow Burn Slow Burn Like a Slow Burn Leading us on and on and on Like a Slow Burn Turning us round and round and round And here are we At the center of it all Slow Burn Slow Burn Slow Burn Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες