Tzo71 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2017 Γεια σας, ειμαι 20 χρόνων σε κάποιους μήνες , και θα δώσω για διπλωμα Α2 . Έχω ήδη παπί και διπλωμα Α1. Και τώρα θελω να παω σε μηχανή μεγαλύτερου κυβισμού . Το badger που διαθέτω ειναι περίπου μέχρι 2000. Ποια μου προτείνετε ; Τα κυβικά που σκεφτομαι ειναι 250-350. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pavlosgt3 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2017 XT 600 motard, Τα κανει ολα και δεν ζηταει τιποτα... Οσο για τα κυβικα μην φοβασαι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tzo71 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2017 Τελική πόσο;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pavlosgt3 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2017 180 κοντερισια (τωρα ποσα ειναι πραγματικα τρεχα γυρευε) αλλα τι σε νοιαζει? Πιστεψε το πολυ με 120 να πηγενεις πορεια, μετα παιζεις ξυλο με τον αερα και πιστεψε σε κερδιζει! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antreasss 228 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2017 suzuki freewind Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tzo71 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2017 πριν 8 ώρες, το μέλος pavlosgt3 έγραψε: 180 κοντερισια (τωρα ποσα ειναι πραγματικα τρεχα γυρευε) αλλα τι σε νοιαζει? Πιστεψε το πολυ με 120 να πηγενεις πορεια, μετα παιζεις ξυλο με τον αερα και πιστεψε σε κερδιζει! Καλώς ευχαριστώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες