Jump to content
Sign in to follow this  
sotoskon

HJC FG-15

Recommended Posts

Παιδια εχω το κρανος του θεματος απο το 2010(την replica του Ben Spies για οσους ξερουν).Αν δεν κανω λαθος ειναι κεβλαρ.Δεν μου εχει πεσει ποτε.Το θεμα ειναι οτι πρεπει να αλλαξω ζελατινα γιατι το δεξιο πλαστικο αυτακι με το οποιο πιανει και κραταει κοντρα στο μηχανισμο για την ανεβοκατεβαζεις, εχει σπασει και φευγει απο τον σιδηροδρομο κατα την κινηση.Επισης στον αριστερο μηχανισμο εχει σπασει καποιο κομματακι που κραταει το ενα απο τα δυο ελατηρια και θελει και αυτος αλλαγη.Θα ηθελα να ρωτησω αν αξιζει να τα πληρωσω ή να δω κατι αλλο.

http://www.coloriposto.gr/adalaktika/431-mixanismos-zelatinas-hjc-tr-1-fg-15.html

http://www.coloriposto.gr/zelatines-antithamvotikes/372-zelatina-diafani-hjc-hj09-tr-1-fg-15.html

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ζελατίνα πάρε  απο το ebay παίζουν στο 20ρικο για τα hjc,και για τα δικά μου και το 15 που χα και αλλα 2 αυτης της εταιρίας απο εβαυ μισή τιμή τις είχα πάρει.

Για το αν πρέπει η όχι να το κρατήσεις ή να το αλλάξεις με σιγουριά δεν μπορώ να σε πω,για μένα πάντως δες να τα πάρεις απο το εβαυ να βγεί κανα 30ρι και κράτα το και σαν 2ο για μεσα στην πόλη αν θες να το αλλάξεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ebay δεν το ειχα σκεφτει (αν και απο οτι βλεπω τωρα δεν εχει διαφορα με τα μεταφορικα)...Απο την αλλη αν μπορεσει καποιος να μου πει σχετικα σιγουρα (οσο ειναι αυτο δυνατο επειδη το κρανος ναι μεν εχει φορεθει και δεν ηταν στο ραφι αλλα ειναι πολυ προσεγμενο γιατι θα ηθελα να προστατευσει το κεφαλι σε οποιο ενδεχομενο) οτι δεν υπαρχει προβλημα θα δωθει στην γυναικα μου και δεν θελω να εχω αγχος...Επισης θα ηθελα να ρωτησω τι γινεται το βραδυ σε περιπτωση που βαλω φιμε ζελατινα.

Τροποποιήθηκε από τον sotoskon

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για την φιμέ ζελατίνα μέσα στην πόλη με φώτα δεν έχεις θέμα.Έξω σε δυσκολεύει πάρα πολύ.

Όσο για το κράνος οι περισσότερες εταιρείες προτείνουν αλλαγή στα 5-7 (7 απο την ημ.παραγωγής και 5 χρήσης) χρόνια διοτι ξεραίνεται το "φενιζόλ" που έχουν μέσα με αποτέλεσμα να σκληραίνει και να μην έχει τόσο καλή απορρόφηση του χτυπήματος.Οπότε σύμφωνα με αυτό κανονικά το βάζεις στην άκρη και πας για καινούργιο.Σίγουρα κανένας δεν μπορεί να σε πει αφου είναι κομπλέ κράτα το και δεν έχεις θέμα.Ο κανόνας λέει αλλαγή,απο εκεί και πέρα εσύ αποφασίζεις για το κεφάλι σου.

Πάντως και γω όταν έψαχνα για 2ο ενώ ήθελα να πάρω παλι το ίδιο πήγα στο 17αρι λόγω του ότι ήταν πιο καινούργιο με λιγότερο καιρό αποθήκευσης οπότε είχε ακόμα θεωρητικά περισσότερο χρόνο χρήσης. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα