ktm duke 125 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!! ΕΧΩ ΕΝΑ HONDA MTX 200R ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΟ ΕΞΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΟ ΜΙΓΜΑ ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΗ ΤΕΛΙΟΣ ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΒΕΛΟΝΑ ΕΠΙΣΗς ΜΕ ΤΕΡΜΑ ΓΚΑΖΙ ΚΑΝΕΙ ΚΟΨΙΜΑΤΑ (ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΗΡΑΓΜΕΝΟ) ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΕΙ;ΤΟΥ ΣΤΡΑΒΩΝΑ ΤΟ ΦΛΟΤΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΧΙΛΗΣΗ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΛΟΤΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΠΥΡΑΥΛΑΚΗ ΤΟΥ ΦΛΟΤΕΡ; ΕΠΙΣΗ ΑΜΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΗΝΗΤΗΡΑ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JK 277 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Το μηχανάκι έχει επάνω το μαμά φιλτροκούτι και φίλτρο αερα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm duke 125 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 ΤΕΛΕΙΟΣ ΜΑΜΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JK 277 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Ίσως τότε το σλάιντ του καρμπυρατερ να ειναι τρυπιο,αφου λες οτι μπερδεύει με πολυ γκαζι ανοιχτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Εγω θα ελεγα να κανεις και ενα τσεκ την εξατμηση σου, ισως να εχει μαζεψει πολυ πραμα και να ζοριζεται, το συναντησα σε αρκετα διχρονα, βγαλε το θαλαμο διαστολης και τσεκαρε το χωρις εξατμηση αν κανει διακοπες.Απο την αλλη πειραζοντας το φλοτερ ισως στα πολλα γκαζια να μην προλαβαινει να γεμισει το καρμπ με βενζινη και κανει ατροφιες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες