City 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2009 Όσοι μπουν στον κόπο να ανοίξουν το λινκ επιβάλεται να κλικάρουν και τις φωτογραφίες! Μπράβο στα παιδιά! Πανέμορφα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zouzounos 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2009 (τροποποιήθηκε) αυτο το τοπικ πως και δεν εχει γινει σημαντικο?? Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 22 , 2009 από τον zouzounos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2009 αυτο το τοπικ πως και δεν εχει γινει σημαντικο?? Γιατί; Δεν πήγε καμία BMW αφού. :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zouzounos 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2009 Γιατί; Δεν πήγε καμία BMW αφού. :lol: πλακα πλακα :D εγω εχω παρει καποια στοιχεια και σιγα σιγα το ψαχνω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2009 Γιατί; Δεν πήγε καμία BMW αφού. :lol: :D ...πετυχημένο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sieche 421 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2009 :D ...πετυχημένο! Αντε ρε και οι δυο σας που δεν πανε bmw στο Nordcape.Οριστε,και ηταν με το 1200 και οχι 1150 ,ε? bmw Nordcape Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2009 Απλά τέλειο! Να δω πότε θα το κάνω πραγματικότητα αυτό το ταξίδι-όνειρο. Όταν με απολύσουν από τη δουλειά θα έχω και χρόνο και λεφτά απ'την αποζημίωση! Μέχρι τότε...χλωμό, εκτός κι αν....!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billbull73 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2009 Απλά τέλειο! Να δω πότε θα το κάνω πραγματικότητα αυτό το ταξίδι-όνειρο. Όταν με απολύσουν από τη δουλειά θα έχω και χρόνο και λεφτά απ'την αποζημίωση! Μέχρι τότε...χλωμό, εκτός κι αν....!!! εγω παντως σκοπευω για του χρονου να αρωστησω για κανενα μηνα γιατι αλλιως δεν βλεπω να πηγαινω.λογω δουλειας εχω απεριοριστο ελευθερο χρονο[τα τελευταια 3 χρονια απο 7 μερες αδεια ]. φετος στην κυριολεξια μολις πατησα το ποδι στην ελλαδα[βολτα αυστρια]χτυπησε τηλ. απο boss.ζητω ο big brother. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2010 ηθελα να το διαβασω... αλλα δεν εμφανιζονται οι εικονες απο τις πρωτες δημοσιευσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2010 ηθελα να το διαβασω... αλλα δεν εμφανιζονται οι εικονες απο τις πρωτες δημοσιευσεις ... η απουσια των φωτο εχει να κανει με την αλλαγη server του mybike!..οι συντονιστες εχουν ηδη αναφερει οτι το προβλημα θα λυθεις πολυ συντομα!... ειμαι σιγουρος οτι ειναι θεμα μερικων ωρών ακομα!... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες