ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2016 Οταν πρωτοπηρες το διπλωμα σου?Γιατί, τότε ήμουν άφθαρτος και τώρα έχω αποκτήσει τρύπες στην αμυντική ασπίδα μου; ΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΕ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dexter_21 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2016 Οταν πρωτοπηρες το διπλωμα σου?Όπα μάγκες δε σκοπεύω να πάρω δίπλωμα και να πηγαίνω κατευθείαν ταξίδια αν δε περάσει τουλάχιστον κάποιος χρόνος. Απλώς θέλω μία μηχανή να είναι ευκολοδήγητη για πρωτάρη να μην έχει τρελά γκάζια και να μου δίνει δυνατότητες ώστε να μην τη βαρεθώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2016 Για το Dominator ή το AX δεν μπορώ να εκφέρω άποψη,μπορώ όμως να σου πω 2 λογάκια για το cbf που με συντροφεύει 1.5 χρόνο τώρα.Πανεύκολο στην οδήγηση,μου έχει συγχωρέσει απίστευτα λάθη,έχει αστεία κατανάλωση(2-2,5λ/100χλμ),είναι Injection,έχει ανταλλακτικά και αναλώσιμα παπιού(1 λίτρο λάδι,12 ευρώ τακάκια,12 σιαγώνες,14 φίλτρο αέρα,μπουζί 8),διαφέρει από παπί σε λάστιχα(γύρω στα 100 ευρώ),έχει αισχρά πλαστικα,αν το πάρεις θα πρέπει να βάλεις ένα 80άρι στην άκρη για περιέληξη πηνίων κάποια στιγμή.Αν πραγματικά σε ενδιαφέρει μια καλή αρχή στην μοτοσυκλετιστική σου ζωή πιστεύω το cbfάκι είναι ό,τι πρέπει.Και εκτός των κλασσικών(γάντια,μπουφάν,κράνος) είναι αναγκαστικό θεωρώ να δεις twist of the wrist,εμένα με έκανε 10 φορές πιο σίγουρο και πιο ασφαλή,καθώς καταλαβαίνω πως και πότε πρέπει να κάνω τι,όταν οδηγάω.Καλή αρχή.ΥΓ:Στην υπογραφή μου υπάρχει το link για το Cbf 125 Greek Group,ό,τι ερώτηση θέλεις απαντάμε κι εκεί 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2016 Όπα μάγκες δε σκοπεύω να πάρω δίπλωμα και να πηγαίνω κατευθείαν ταξίδια αν δε περάσει τουλάχιστον κάποιος χρόνος. Απλώς θέλω μία μηχανή να είναι ευκολοδήγητη για πρωτάρη να μην έχει τρελά γκάζια και να μου δίνει δυνατότητες ώστε να μην τη βαρεθώ. 'Αλλος μύθος αυτός που μάλλον θεωρείς ως δεδομένο.Τα ταξίδια σε ανοικτό δρόμο, είναι πολύ πιο απλό πράγμα, από την κίνηση σε πόλη. Πολύ λιγότερες παράμετροι να λαμβάνει υπόψην του το μυαλό του οδηγού.Αν μάλιστα πηγαίνεις σαν άνθρωπος, και όχι τέρμα λες και θα χάσεις το πρωτάθλημα, είναι και πολύ λιγότερο ζόρυ για το ίδιο το μοτέρ, από ότι η πόλη.Έχε το υπόψη σου κι αυτό. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dexter_21 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2016 Ευχαριστώ πολύ παίδες για τις απαντήσεις σας! Έχω λάβει υπόψιν μου τα σχόλιά σας και αν βρεθώ σε δίλημμα για το ποια μηχανή να αγοράσω τλκ θα ξαναπρήξω με αντίστοιχο θέμα :p Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες