Jump to content
Έbeerος

Ώρα για αλλαγή...!

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους!
Μπαίνω απ ευθείας στο ψητό για να μην κουράζω!
Πούλησα πριν λίγες μέρες ένα Monster 696 που το είχα 2 χρόνια!
Θέλω να φύγω από το γυμνό, γι αυτό και το έδωσα! Έχω ένα scooterακι (ναι είμαι βλάσφημος) και η μηχανή είναι για βόλτα κλπ κλπ!
Σκέφτομαι για Fazer 800! Ποια είναι η άποψη σας;
Ταβάνι τα 6000...

1. Τι σε χάλασε στο γυμνό;

2. Τι είδους βόλτες σε ενδιαφέρουν;

3. Τι ειναι τα κλπ και πόσο σημαντικά είναι για σένα ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Θεωρω πολυ καλη επιλογη το Fazer800 και μαλλον πολυ καλυτερη εμπορικα απο το 1000 το οποιο ψιλοπαντρευεσαι.

Εχε υποψιν σου οτι τοσο το 800 οσο και το 1000 εχουν ιδιο βολαν.Νομιζω ομως οτι για το 800 ειχε βγει ανακληση χωρις να ειμαι σιγουρος.Αν δεν εχει βγει ανακληση το εν λογω ανταλλακτικο θα διαλυθει πολυ συντομα γεμιζοντας μαγνητες το μοτερ και απλα θα μεινεις οπου εισαι.Εχει βγει νεου τυπου στα 450 ευρω και η αλλαγη του κρινεται απαραιτητη.

Γενικα προσεξε το αυτο και ψαξτο να δεις αν εχει αλλαχτει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1. Τι σε χάλασε στο γυμνό;

2. Τι είδους βόλτες σε ενδιαφέρουν;

3. Τι ειναι τα κλπ και πόσο σημαντικά είναι για σένα ;

Στο γυμνό με κούρασε λίγο ο αέρας που τρώω υπερβολικά στην μάπα! Βόλτες εννοω να μπορώ να το πάρω και για μία χαλαρή βόλτα εντός Αθήνας (όχι κέντρου) και για ένα ταξιδάκι!

Θεωρω πολυ καλη επιλογη το Fazer800 και μαλλον πολυ καλυτερη εμπορικα απο το 1000 το οποιο ψιλοπαντρευεσαι.

Εχε υποψιν σου οτι τοσο το 800 οσο και το 1000 εχουν ιδιο βολαν.Νομιζω ομως οτι για το 800 ειχε βγει ανακληση χωρις να ειμαι σιγουρος.Αν δεν εχει βγει ανακληση το εν λογω ανταλλακτικο θα διαλυθει πολυ συντομα γεμιζοντας μαγνητες το μοτερ και απλα θα μεινεις οπου εισαι.Εχει βγει νεου τυπου στα 450 ευρω και η αλλαγη του κρινεται απαραιτητη.

Γενικα προσεξε το αυτο και ψαξτο να δεις αν εχει αλλαχτει.

Κάποιος μου είχε ξαναπεί για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά δεν ξέρω πολλές λεπτομέρειες. Λες λοιπόν αν καταλήξω σε αυτό να δω αν το είχε αλλάξει ο πρώην ιδιοκτήτης;
Μήπως ξέρουμε ποιας χρονολογίας τα 800άρια είχαν αυτό το θέμα;

Σε ένα παρόμοιο θέμα προ ετών τα παιδιά που συζητούσαν τότε έλεγαν πως δεν έχει νόημα να αγοράσεις το fz8 αντί του fz1,γιατί με μικρές χρηματικές διαφορές σε τέλη και βενζίνες παίρνεις μια πολύ ανώτερη μηχανή.

Με 6000 budget θα μπορούσες να δεις και er6f 2013+ που είναι κούκλα κατά τη γνώμη μου.

Συμπαθητικό το er6f αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω ένα τετρακύλινδρο μετά το Monsterάκι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάποιος μου είχε ξαναπεί για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά δεν ξέρω πολλές λεπτομέρειες. Λες λοιπόν αν καταλήξω σε αυτό να δω αν το είχε αλλάξει ο πρώην ιδιοκτήτης;Μήπως ξέρουμε ποιας χρονολογίας τα 800άρια είχαν αυτό το θέμα;

Δε γνωριζω καθολου δυστυχως.Απαραιτητως να το τσεκαρεις γιατι ειναι σοβαρο προβλημα που μπορει να σου βαρεσει μεχρι το μοτερ απο τα εναπομειναντα κομματια των μαγνητων.Κατα τα αλλα τα συγκεκριμενα μοτερ εχουν βγει καλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα