Vrasidas 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2016 Μπραβο ρε φιλε, φανταστικος, σε ζηλευω...Μπραβο, μπραβο και παλι μπραβο!!!Που θα παει θα τους ψησω τους αλητες τους παπιοφιλους μου για κατι αντιστιχοΓειά σου Gee ! ... έχασα πολλά χρόνια και εμπειρίες από την ζωή μου προσπαθώντας να πείσω φίλους και μη, για αντίστοιχα θέματα ... Μην ξοδεύεις χρόνο που δεν μπορεί να αποθηκευθεί ή να σου ξαναγυρίσει ... Πάρε ότι έχεις και φύγε μόνος σου, θα εκπλαγείς για το πόσο καλή παρέα μπορείς να κάνεις με τον εαυτό σου ... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytona sprinter 125cc 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2016 Εισαι απλα απίστευτος φίλε μου!!!μπραβο σου και παλι μπραβο!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2016 Εδώ και πέντε λεπτά κάθομαι σαν χαζός κοιτώντας την οθόνη και σκέφτομαι τι να σου γράψω. Respect , μπράβο , ζηλεύω , έμεινα άφωνος ?Λοιπόν φίλε Βρασίδα σου λέω μόνο πως απόλαυσα την περιγραφή σου , τις φωτογραφίες σου και τις εύστοχες παρατηρήσεις σου για την Ελλάδα και τους Έλληνες .Να είσαι πάντα καλά. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vrasidas 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2016 Εδώ και πέντε λεπτά κάθομαι σαν χαζός κοιτώντας την οθόνη και σκέφτομαι τι να σου γράψω. Respect , μπράβο , ζηλεύω , έμεινα άφωνος ?Λοιπόν φίλε Βρασίδα σου λέω μόνο πως απόλαυσα την περιγραφή σου , τις φωτογραφίες σου και τις εύστοχες παρατηρήσεις σου για την Ελλάδα και τους Έλληνες .Να είσαι πάντα καλά.Σε ευχαριστώ για τον χρόνο που αφιέρωσες tre και για τα καλά σου λόγια ... ! Δεν είπα τίποτα παραπάνω απ' όσα αρκετός κόσμος σκέφτεται αλλά και παρατηρεί με αυτά που συμβαίνουν καθημερινά γύρω μας. Ίσως αν τα έλεγαν λίγο περισσότερο κάτι και να άλλαζε ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apellis 85 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2017 Να σε κάλα για το ταξίδι που μας έκανες . Για καιρό θα έχω τις εικόνες και τις περιγραφές στο μυαλό μου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες