comrade 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2016 (τροποποιήθηκε) Γεια σας,Θέλω να πάρω ένα 50-άρι μηχανακι για να με πηγαινοφέρνει στη δουλεια. Ο λόγος που κοιτάζω 50-άρι είναι εξαιτίας του διπλώματος. Είναι για 50cc. Για να το "μεγαλώσω" -το δίπλωμα- χρειάζομαι τουλαχιστον ένα μηνα και μισό, και σ αυτό το διάστημα θα πρέπει να πληρώνω ταξί.Οπότε αναγκαστικά 50-άρι, τετράχρονο. Μπορω να διαθέσω το πολύ 600€. Και πάλι πολλα είναι. Κοιτάζω μηχανάκια εντός Αθήνας. Ιδανικά, εντός Πειραιά. Έχετε κάποια πρόταση;Τέλος, τι γνώμη έχετε γι αυτό: http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/8314610/ Είναι ευκαιρία; Ή too good to be true?Ευχαριστώ προκαταβολικα για τις απαντησεις σαςEdit: Επίσης, τι γνώμη έχετε και γι αυτα;http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/8332088/http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/8232749/ Τροποποιήθηκε Ιούλιος 16 , 2016 από τον comrade Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2016 Με τοσα λευτα και glx νομιμο και με χαρτια που να ειναι καλο πολυ δυσκολο. Πρεπει να ψαξεις πολυ και να πς να το δεις με καποιον που ξερει, γιατι μετα θα θελει επισκευη και αν δεν ξερεις να το κανεις μονος θα ξοδεψεις καμποσα λευτα. Και μην κοιτας για κινεζικα μεταχειρισμενα. Εκτος και αν θες να το παρεις να το κρατησεις πολυ λιγο και μετα να το δοσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
comrade 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2016 (τροποποιήθηκε) Και μην κοιτας για κινεζικα μεταχειρισμενα. Εκτος και αν θες να το παρεις να το κρατησεις πολυ λιγο και μετα να το δοσειςΚοίτα, ετσι κι αλλιως, λιγο καιρο σκοπευω να κρατησω το μηχανακι. Γιατι θα μεγαλώσω το διπλωμα, οπότε θα προσπαθησω να δώσω το πενηνταρι για να πάρω κάποιο μεγαλυτερο.Επίσης, κατι άλλο, ενας γνωστος μου, μου αφηνει piaggio zip, μοντελο του 2007, με λιγα χιλιομετρα στα 600€. Είναι σε πολυ καλη κατάταση. Δεν θελει τιποτα. Είναι καλά τα 600€ για το συγκεκριμένο; Γενικα, τι γνωμη εχετε για τα piaggio -αλλα και για το συγκεκριμενο piaggio; Βγάζουν προβληματα; Τροποποιήθηκε Ιούλιος 16 , 2016 από τον comrade Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VR_46 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2016 Το δίπλωμα ΑΜ* επιτρέπει ** <50cc / <4kW ** να ισχύουν ταυτόχρονα και τα 2, τουλάχιστον στα χαρτιά. *http://drivingschool.gr/diplomata/diploma-moto_am.htm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2016 Τι σχεση εχει αυτο με αυτο που ρωταει ο ανθρωπος? Για λιγο καιρο μια χαρα ειναι δεν νομιζω να βγαζουν σοβαρα προβληματα, αν σου βγαλει σοβαρο θα ειναι στα ηλεκτρονικα και τα 600 ευρω ειναι πολυ καλα πιστευω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
comrade 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2016 Αρχικά, σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.Εφόσον είναι καλα τα 600€ για το piaggio μάλλον θα το πάρω.Εμένα όμως το πρόβλημα μου τώρα είναι άλλο. Το δίπλωμα που έχω είναι από την αστυνομία, ένα πράσινο βιβλιαράκι.Διαβάζοντας όμως αυτό (είναι από το λινκ που παρέθεσε ο φιλος πιο πάνω):Προσοχή:Άδειες οδήγησης μοτοποδηλάτου, οι οποίες χορηγήθηκαν από τις Υπηρεσίες Τροχαίας της Ελληνικής Αστυνομίας,αντιστοιχούν στην κατηγορία ΑΜ του π.δ. 51/2012.Αυτού του είδους οι άδειες οδήγησης, εντός διετίας (έως 19/1/2015) από τη θέση σε ισχύ του παρόντος διατάγματος,πρέπει να κατατεθούν στις αρμόδιες Υπηρεσίες Μεταφορών και Επικοινωνιών προς αντικατάσταση με το νέο έντυπο με την υποβολή μόνο του παράβολου της εκτύπωσής του.Μετά την λήξη της προθεσμίας αυτής τα έντυπα των αδειών οδήγησης μοτοποδηλάτων που έχουν εκδοθεί μέχρι 18/1/2013από τις Υπηρεσίες Τροχαίας της Ελληνικής Αστυνομίας παύουν να ισχύουν.Όσοι οδηγούν με τέτοιου είδους άδεια οδήγησης τιμωρούνται με διοικητικό πρόστιμο σύμφωνα με τις διατάξεις τουάρθρου 95 του Κ.Ο.Κ. προβληματιζομαι....Εκανα τη βλακεια να μην την αλλαξω την αδεια όταν ηταν η ωρα. Τώρα δεν ισύει πια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VR_46 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2016 Για να το "μεγαλώσω" -το δίπλωμα- χρειάζομαι τουλαχιστον ένα μηνα και μισό, και σ αυτό το διάστημα θα πρέπει να πληρώνω ταξί.Στο δίπλωμα μετράει η χρονιά που γεννήθηκες, δηλαδή ένας που είναι 1/4/99 θα μπορεί να βγάλει δίπλωμα Α1 από την 1/1/17, οπότε αφού λες ένα μήνα, νομίζω μπορείς και τώρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
comrade 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2016 (τροποποιήθηκε) Στο δίπλωμα μετράει η χρονιά που γεννήθηκες, δηλαδή ένας που είναι 1/4/99 θα μπορεί να βγάλει δίπλωμα Α1 από την 1/1/17, οπότε αφού λες ένα μήνα, νομίζω μπορείς και τώρα...Οχι, εννοω ότι η όλη διαδικασια για να μεγαλωσω το διπλωμα θελει τουλαχιστον ενα μηνα και μισό για να ολοκληρωθει. Αυτό μου ειπαν στη σχολη οδηγων. Και δεν εχω την πολυτελεια του χρονου αυτη τη στιγμη γιατι δινω καθε βραδυ πολλα λεφτά σε ταξι για να γυρισω από τη δουλεια Τροποποιήθηκε Ιούλιος 18 , 2016 από τον comrade Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VR_46 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2016 Οχι, εννοω ότι η όλη διαδικασια για να μεγαλωσω το διπλωμα θελει τουλαχιστον ενα μηνα και μισό για να ολοκληρωθει. Αυτό μου ειπαν στη σχολη οδηγων. Και δεν εχω την πολυτελεια του χρονου αυτη τη στιγμη γιατι δινω καθε βραδυ πολλα λεφτά σε ταξι για να γυρισω από τη δουλειαΝαι, ναι, το κατάλαβα αλλιώς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες