Jump to content
Sign in to follow this  
comrade

50cc Μηχανακι

Recommended Posts

Γεια σας,

Θέλω να πάρω ένα 50-άρι μηχανακι για να με πηγαινοφέρνει στη δουλεια. Ο λόγος που κοιτάζω 50-άρι είναι εξαιτίας του διπλώματος. Είναι για 50cc. Για να το "μεγαλώσω" -το δίπλωμα- χρειάζομαι τουλαχιστον ένα μηνα και μισό, και σ αυτό το διάστημα θα πρέπει να πληρώνω ταξί.

Οπότε αναγκαστικά 50-άρι, τετράχρονο. Μπορω να διαθέσω το πολύ 600€. Και πάλι πολλα είναι. Κοιτάζω μηχανάκια εντός Αθήνας. Ιδανικά, εντός Πειραιά. Έχετε κάποια πρόταση;

Τέλος, τι γνώμη έχετε γι αυτό: http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/8314610/ Είναι ευκαιρία; Ή too good to be true?

Ευχαριστώ προκαταβολικα για τις απαντησεις σας

Edit: Επίσης, τι γνώμη έχετε και γι αυτα;

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/8332088/

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/8232749/

Τροποποιήθηκε από τον comrade

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Με τοσα λευτα και glx νομιμο και με χαρτια που να ειναι καλο πολυ δυσκολο. Πρεπει να ψαξεις πολυ και να πς να το δεις με καποιον που ξερει, γιατι μετα θα θελει επισκευη και αν δεν ξερεις να το κανεις μονος θα ξοδεψεις καμποσα λευτα. Και μην κοιτας για κινεζικα μεταχειρισμενα. Εκτος και αν θες να το παρεις να το κρατησεις πολυ λιγο και μετα να το δοσεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και μην κοιτας για κινεζικα μεταχειρισμενα. Εκτος και αν θες να το παρεις να το κρατησεις πολυ λιγο και μετα να το δοσεις

Κοίτα, ετσι κι αλλιως, λιγο καιρο σκοπευω να κρατησω το μηχανακι. Γιατι θα μεγαλώσω το διπλωμα, οπότε θα προσπαθησω να δώσω το πενηνταρι για να πάρω κάποιο μεγαλυτερο.

Επίσης, κατι άλλο, ενας γνωστος μου, μου αφηνει piaggio zip, μοντελο του 2007, με λιγα χιλιομετρα στα 600€. Είναι σε πολυ καλη κατάταση. Δεν θελει τιποτα. Είναι καλά τα 600€ για το συγκεκριμένο; Γενικα, τι γνωμη εχετε για τα piaggio -αλλα και για το συγκεκριμενο piaggio; Βγάζουν προβληματα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το δίπλωμα ΑΜ* επιτρέπει  **  <50cc / <4kW  ** να ισχύουν ταυτόχρονα και τα 2, τουλάχιστον στα χαρτιά.

*http://drivingschool.gr/diplomata/diploma-moto_am.htm

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι σχεση εχει αυτο με αυτο που ρωταει ο ανθρωπος?

Για λιγο καιρο μια χαρα ειναι δεν νομιζω να βγαζουν σοβαρα προβληματα, αν σου βγαλει σοβαρο θα ειναι στα ηλεκτρονικα και τα 600 ευρω ειναι πολυ καλα πιστευω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αρχικά, σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.

Εφόσον είναι καλα τα 600€ για το piaggio μάλλον θα το πάρω.

Εμένα όμως το πρόβλημα μου τώρα είναι άλλο. Το δίπλωμα που έχω είναι από την αστυνομία, ένα πράσινο βιβλιαράκι.

Διαβάζοντας όμως αυτό (είναι από το λινκ που παρέθεσε ο φιλος πιο πάνω):

Προσοχή:
Άδειες οδήγησης μοτοποδηλάτου, οι οποίες χορηγήθηκαν από τις Υπηρεσίες Τροχαίας της Ελληνικής Αστυνομίας,
αντιστοιχούν στην κατηγορία ΑΜ του π.δ. 51/2012.
Αυτού του είδους οι άδειες οδήγησης, εντός διετίας (έως 19/1/2015) από τη θέση σε ισχύ του παρόντος διατάγματος,
πρέπει να κατατεθούν στις αρμόδιες Υπηρεσίες Μεταφορών και Επικοινωνιών προς αντικατάσταση με το νέο έντυπο με την υποβολή μόνο του παράβολου της εκτύπωσής του.
Μετά την λήξη της προθεσμίας αυτής τα έντυπα των αδειών οδήγησης μοτοποδηλάτων που έχουν εκδοθεί μέχρι 18/1/2013
από τις Υπηρεσίες Τροχαίας της Ελληνικής Αστυνομίας παύουν να ισχύουν.
Όσοι οδηγούν με τέτοιου είδους άδεια οδήγησης τιμωρούνται με διοικητικό πρόστιμο σύμφωνα με τις διατάξεις του
άρθρου 95 του Κ.Ο.Κ.

προβληματιζομαι....

Εκανα τη βλακεια να μην την αλλαξω την αδεια όταν ηταν η ωρα. Τώρα δεν ισύει πια?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να το "μεγαλώσω" -το δίπλωμα- χρειάζομαι τουλαχιστον ένα μηνα και μισό, και σ αυτό το διάστημα θα πρέπει να πληρώνω ταξί.

Στο δίπλωμα μετράει η χρονιά που γεννήθηκες, δηλαδή ένας που είναι 1/4/99 θα μπορεί να βγάλει δίπλωμα Α1 από την 1/1/17, οπότε αφού λες ένα μήνα, νομίζω μπορείς και τώρα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο δίπλωμα μετράει η χρονιά που γεννήθηκες, δηλαδή ένας που είναι 1/4/99 θα μπορεί να βγάλει δίπλωμα Α1 από την 1/1/17, οπότε αφού λες ένα μήνα, νομίζω μπορείς και τώρα...

Οχι, εννοω ότι η όλη διαδικασια για να μεγαλωσω το διπλωμα θελει τουλαχιστον ενα μηνα και μισό για να ολοκληρωθει. Αυτό μου ειπαν στη σχολη οδηγων. Και δεν εχω την πολυτελεια του χρονου αυτη τη στιγμη γιατι δινω καθε βραδυ πολλα λεφτά σε ταξι για να γυρισω από τη δουλεια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι, εννοω ότι η όλη διαδικασια για να μεγαλωσω το διπλωμα θελει τουλαχιστον ενα μηνα και μισό για να ολοκληρωθει. Αυτό μου ειπαν στη σχολη οδηγων. Και δεν εχω την πολυτελεια του χρονου αυτη τη στιγμη γιατι δινω καθε βραδυ πολλα λεφτά σε ταξι για να γυρισω από τη δουλεια

Ναι, ναι, το κατάλαβα αλλιώς.

:worshippy::worshippy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα