Stratakos123 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2016 Γειά σας!!!!!Εχω ενα crypton x το οποίο έχει μονο 140 χλμ δηλαδή ειναι ακομα στο στρώσιμο....Οταν σβήνω το παπί αφου το αφήνω το πολύ 1 λεπτό να κατεβάσει στροφές ακούγετε ενας περίεργος ήχος απο το μοτέρ και ανησύχησα λίγο....κάποιοι μου είπαν πως δεν είναι τίποτα...θα ήθελα τη γνώμη σας πανω σε αυτό το θέμα....Ευχαριστώ για το χρόνο σας.!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VR_46 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2016 1. Χ - την μισό αυτήν την π@π@ρ1@...μόλις πάρω το rs μου θα δείτε όλα σας!!! 2. Δεν έχω ιδέα.3. Προτείνω να το πετάξεις στο γκρεμό με αγάπη!4. Αγάπη μόνο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2016 Ο ήχος πως είναι; Αν είναι μεταλλικός σαν "τσακ τσακ" μήπως είναι τα μέταλλα που κρυώνουν και συστέλλονται; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stratakos123 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2016 Όχι δεν ειναι έτσι αλλά δε ξερω πως να τον περιγράψω.....σορρυ 1. Χ - την μισό αυτήν την π@π@ρ1@...μόλις πάρω το rs μου θα δείτε όλα σας!!! 2. Δεν έχω ιδέα.3. Προτείνω να το πετάξεις στο γκρεμό με αγάπη!4. Αγάπη μόνο!ευχαριστώ πολυ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VR_46 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2016 Όχι δεν ειναι έτσι αλλά δε ξερω πως να τον περιγράψω.....σορρυευχαριστώ πολυΤα πάντα για έναν αδερφό που οδηγάει Χ και θα βλέπω στον καθρέφτη του rs κάθε φοράΕντάξει δεν είναι αστείο... Ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό με το μοτέρ σου ή συστο-διαστολή όπως είπε ο συμφορουμίτης Sledgehammer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2016 αν δεν βγάλεις ενα βίντεο να ακούσουμε τον ήχο πως να μαντέψουμε?αν και εγώ ψηφίζω οτι ειναι επειδή κρυώνει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2016 Ακουγεται μηπως ενα συνεχης θορυβος που θυμιζει κυκλικη κινηση. Αν ναι ειναι ο στροφλαος και ειναι φυσιολογικο, και ο κινητηρας κατεβαζει στροφες το πολυ σε 1-2 δευτερολεπτα αφου γυρισεις τον διακοπτη ενω στα μεγαλυτερα μηχανακια σχεδον ακαριαια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες