zamp4 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2016 σκεφτομαι να αγορασω ενα suzuki fx και θελω καποιες απαντησεις απο καποιον που γνωριζει σιγουρα.Αρχικα τι θα πρεπει να προσεξω στο παπι δηλαδη που βρισκονται οι αριθμοι πλαισιου και κινητηρα και συνηθη προβληματα που βγαζουν τα συγκεκριμρνα μηχανακια,τι χρηματα θα πρεπει να διαθεσω για ενα καλο παπι δλδ του fx και επισης αν ειναι οικονομικο αν ξερει καποιος να μου πει και καταναλωση(στο περιπου). Αν παω να δω καποιο παπι θα παρω και μηχανικο μαζι μου αλλα ρωταω καιεδω για να εχω μια παραπανω γνωμη Ευχαριστω εκ των προτερων Υ.Γ θελω εγκυρες απαντησεις Υ.Γ2 συγνωμη αν το εβαλα ΞΑΝΑ σε λαθος κατηγορια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zamp4 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2016 ΚΑΝΕΙΣΣΣΣ???/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Deluxe 208 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2016 Καλησπέρα φιλε μου. Να προσπαθήσω να απαντήσω σε όλες σου τις απαντήσεις ως κάτοχος Suzuki fx εδώ και 1,5 χρόνο. 'Εχω πληρώσει αρκετά είναι η αληθεια οπότε ελπίζω να σε βοηθήσω εστω και λίγο με την εμπειρία μου.-Αριθμοι πλαισίου και κινητήρα θα τα βρεις κάτω από την σέλα, στο σίδερο της ένωσης και κάτω από το καπάκι του εμπρός γραναζιού, εκει στον λεβιέ ταχυτήτων.Θα προσέξεις προφανώς οτιδήποτε θα πρόσεχες και σε κάποιο άλλο μηχανάκι αρχικά. Στην συνέχεια θα δεις πιο προσεκτικά τα εξής:1) Οι μπουκάλες μπροστά να μην έχουν φθαρεί και έχουν σημάδια, μην ξεχάσεις να το κοιτάξεις.2)Η ένωση του σκελετού (κόλληση) κάτω από την μεσαία (μαυρη λογικά) ποδιά να είναι καλή και να μην έχει ραγίσει.3) Το ψαλίδι να είναι καλο και ίσιο γιατι είναι σχετικά ευαίσθητο λόγω της κλίσης που έχει από το εργοστάσιο του.4) Τα πλαστικά του να είναι σε καλή κατάσταση και όχι πατεντες κοψε ράψε, ειδικά μπροστα στο καβουκι του κοντερ και την μασκα οπου οι βάσεις είναι ιδιαιτερα ευαίσθητες και πανευκολο να σπάσουν. υπάρχει ελλειψη προς το παρόν στην αγορά από πλαστικά.5) Τις ζάντες να δεις να μην έχουν στραβώσει6)ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ , τον κινητήρα..Μην φοβηθείς αν έχει 60-70χιλ χιλιόμετρα..τον ιδιοκτήτη κόψε και ψυχολόγησε τι είδους ατομο ήταν και πόσο τον βίαζε..Να τον ακούσει ένας καλός μαστορας και ότι μπορεί ας καταλαβει..γιατι όλα σχετικά είναι.Κατά την γνώμη μου, αφού προσέξεις τι θα επιλέξεις, ένα σεβαστό και καλό ποσο για να αγοράσεις ένα προσεγμένο fx είναι γυρω στα 1200-1400 ευρω.Σε λιγότερα όλο και κατι ύποπτο μπορεί να κρύβει. Περισσότερα αν μπορείς να διαθέσεις, οκ αλλα δεν ξερω ακόμα και εγω αν αξίζει :)Εγώ προσωπικά το αγόρασα 1000 αλλα ξέφυγα κατά πολύ από το ποσό που σου λέω γιατι ήθελα βεβαια να είναι και σαν καινούριο. Μηχανικά βεβαια δεν έχω πληρώσει τίποτα.Από κατανάλωση τωρα: Εμενα στα 125cc, εργοστασιακό εντελώς, με ακριβείς μετρήσεις μου βγάζει 3,1 περίπου μέση κατανάλωση! Το καλοκαίρι ας πουμε 2,90-3 και τον χειμώνα 3,1-3,2 βαρια..Αυτα :)Ο,τι θες ρωτάς! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zamp4 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2016 Οτι καλυτερο με καλυψες σε ολα ευχαριστω πολυ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες