Jump to content
Sign in to follow this  
Persisg

Συμβουλές αγοράς δικυκλου

Recommended Posts

Παιδιά χρειάζομαι την βοήθεια σας μιας και είμαι διατεθημενος να δώσω 3 με 4 χιλιάρικα Για αγορά μηχανής. Το πρόβλημα είναι ότι θέλω μηχανή που ναι μεν είναι ικανοποιητικη για να κάνεις και το ταξίδακι σου αλλά και για να την βλέπεις και να καμαρωνεις την ομορφιά της. Το μοντέλο που με ξετρελαίνει είναι ducatti monster 696 του 8 και μετά αλλά ακούω πως δεν είναι πρακτική για ταξίδια όσο για να κάνεις την μοστρα σου στην παραλιακή. Μετά μ είπανε για hayabusa, gsxr αλλά εκτός από την τσέπη μου δεν τις σηκώνει και το γούστο μου.θελω κάτι σε 800 cc το πολύ..κοιτάω στο car.gr αλλά δεν βρίσκω κάτι που να μ άρεσει. Και όταν βρίσκω είναι η πολύ ακριβό η δεν έχω ιδέα για τα αρνητικά και θετικά του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αν είναι η πρώτη σου μηχανή, μάλλον πρέπει να κοιτάξεις κατι μικρότερο. Να κερδίσεις λίγο εμπειρία δρόμου και μετά να πάρεις τη μεγάλη μηχανή που σου αρέσει. Αν πάλι θες να κάνεις αυτό το μεγάλο βήμα τόσο σύντομα, τότε με αυτά τα λεφτά βρίσκεις πολύ καλά μηχανάκια σε όλα τα κυβικά. Πράγματι το monster θα σε κουράσει σε ταξίδι αλλά μπορεί να το κάνει. Αν είσαι και νέος πρέπει να υπολογίσεις και το κόστος του εξοπλισμού (κράνος, μπουφάν, γάντια και μπότες).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατ' αρχην, πες μας τι υψος εχεις. Πχ εαν εισαι 1.90 δεν χωρας σε monster. Εαν εισαι 1.60 δεν πατας σε vstrom...

Επειτα, πες μας τι χρηση ακριβως θες να κανεις? Εαν κανεις ταξιδια και οδηγας εθνικη, χρειαζεσαι 2 ή και 4 κυλινδρους, και φεριγκατη μηχανη με ανετη σελα. Εαν οδηγας κυριως πολη και με λιγα ταξιδακια τοτε τα δεδομενα ψιλοαλλαζουν.

Τελος, να μας πεις ποιες μηχανες γουσταρεις να κοιταζεις. Γουσταρεις πχ SS look, γυμνο, ή κατι πιο ταξιδιαρικο και ευρυχωρο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα