basta 532 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2016 Εχει κανείς να καταθέσει καμια καλή πρόταση για ελαστικά?Απο τα pirelli diablo που φοράω δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος..θέλω να τα αλλάξω όχι γιατί τα έφαγαν τα χιλιόμετρα, άλλα τα ξέρανε η ακινησία..Πολύ γλιστερά λάστιχα τα ρημάδια από την αρχή...Σκέφτομαι να πάω ή σε michelin ή σε bridgestone, τι λέτε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2016 dunlop mutant απο μένα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basta 532 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2016 αντέχουν στην ακινησία?το λέω γιατί κάνω πολύ λίγα χιλιόμετρα, κάτω από 2.000 τον χρόνο.....τα pirelli "πάγωσαν" στο 6μηνο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2016 αν τα έχεις στον ήλιο δεν νομίζω οτι πολλά θα αντέξουν, αλλά η πρώην μου που έκανε ελάχιστα χιλιόμετρα κάθε χρόνο με το μονστερ απο 3~5 χιλιάδες πολύ μαξ μια χαρά την πήγαιναν 2 χρόνια μέχρι να αρχίσουν να γλυστράνε σαν τρελά. απο την άλλη αν ήξερε να τα βγάλει και μια σωστή βόλτα να τα ανανεώσει δεν θα είχαν πρόβλημα. πάντα όμως σε γκαράζ ήταν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Spiros Papas 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2016 βαλε τα anakee 3 αγορι μου. δοκιμασα τα tourance αλλα δεν αντεξα ουτε μηνα !και μολις σημερα ξαναεβαλα τα anakee 3 , ειναι απιστευτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες