melaxrini92 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2016 Επιτέλους παρέλαβα στα χέρια μου το πανέμορφό μου scooter!!! http:// 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RoadKiller 147 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2016 Καλορίζικο , καλοτάξιδο και καλά και ασφαλή χιλιόμετρα!!! Κουκλί το άτιμο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2016 καλορίζικο + καλοταξιδο.Πήγαινε για Α2 asap. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
melaxrini92 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2016 Ευχαριστώ πολύ!! Αν και μου ήρθε με μια βαθειά γραντζουνια στο ασημι πλαστικο του κινητηρα! ναι θα βγάλω και Α2 σε λιγο καιρο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klaipelas 167 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2016 Για πες εντυπωσεις για το συγκεκριμενο. Ενδιαφερεται φιλος για κινηση εντος αλλα και εκτος πολης αφου κανει 45+45 χλμ για τη δουλεια του. Εχει μεγαλο αποθηκευτικο χωρο κατω απο τη σελα και ειναι ενα μεγαλο πλεονεκτημα και ειναι και τετραβαλβιδο. Εμενα μου αρεσει πολυ το xenter 150 αλλα υπολειπεται σε χωρους οπως και τα αλλα στην ιδια κατηγορια sh 150, pcx 150 κτλ. Ο κινητηρας του ειναι δυνατος; Σε τι τιμη τo πηρες; Καλοριζικο και καλοταξιδο φυσικα και παντα ορθιος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ναπολέων 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2016 δεν γνώριζα καν την ύπαρξη του! καλά χιλιόμετρα σου εύχομαι.. κουκλί ζωγραφιστό! συντονισμένος για εντυπώσεις σου.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
melaxrini92 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2016 claipelas κορίτσι είμαι!!! ευχαριστώ για τα καλά σας σχόλια!! το μηχανάκι μέχρι στιγμής τα σπάει και στην άνεση και στην οδηγηση στα φρένα είναι κομπλέ!! το πήρα 2890 το 150 cc πριν την άφιξη του φπα χαχα και με δώρο 2+2 χρόνια εγγύηση τον ιουνιο που το πήρα!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klaipelas 167 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2016 Σε αυτη τη τιμη νομιζω εκανες τη καλυτερη επιλογη. Να το χαιρεσαι και πολλα απροβληματιστα χλμ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες