Jump to content
melaxrini92

Το καινούργιο μου scooter piaggio medley 150cc

Recommended Posts

Ευχαριστώ πολύ!! Αν και μου ήρθε με μια βαθειά γραντζουνια στο ασημι πλαστικο του κινητηρα!  ναι θα βγάλω και Α2 σε λιγο καιρο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Για πες εντυπωσεις για το συγκεκριμενο. Ενδιαφερεται φιλος για κινηση εντος αλλα και εκτος πολης αφου κανει 45+45 χλμ για τη δουλεια του. Εχει μεγαλο αποθηκευτικο χωρο κατω απο τη σελα και ειναι ενα μεγαλο πλεονεκτημα και ειναι και τετραβαλβιδο. Εμενα μου αρεσει πολυ το xenter 150 αλλα υπολειπεται σε χωρους οπως και τα αλλα στην ιδια κατηγορια sh 150, pcx 150 κτλ. Ο κινητηρας του ειναι δυνατος; Σε τι τιμη τo πηρες; Καλοριζικο και καλοταξιδο φυσικα και παντα ορθιος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:baby: δεν γνώριζα καν την ύπαρξη του! καλά χιλιόμετρα σου εύχομαι.. κουκλί ζωγραφιστό! συντονισμένος για εντυπώσεις σου..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

claipelas κορίτσι είμαι!!! ευχαριστώ για τα καλά σας σχόλια!! το μηχανάκι μέχρι στιγμής τα σπάει και στην άνεση και στην οδηγηση στα φρένα είναι κομπλέ!! το πήρα 2890  το 150 cc πριν την άφιξη του φπα χαχα και με δώρο 2+2 χρόνια εγγύηση τον ιουνιο που το πήρα!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε αυτη τη τιμη νομιζω εκανες τη καλυτερη επιλογη. Να το χαιρεσαι και πολλα απροβληματιστα χλμ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα