xStefanosx 686 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2016 σταματανε σε πορτοκαλι, Γράφτηκαν διάφορες αυθαίρετες τελείως και σεξιστικές μπαρούφες στο θέμα...ΑΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ....!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2016 Κατά τη γνώμη μου πάντως,οι γυναίκες οδηγούν πιο ωραία,πιο ήσυχα,πιο αμυντικά απ'τους άντρες και δεν ενοχλούν.Κάθονται σε μια λωρίδα,ανάβουν φλασάκια,δεν τρέχουν και όλα είναι καλά.Οι άντρες είναι οι αούγκανοι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CafeRacer 379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2016 Γράφτηκαν διάφορες αυθαίρετες τελείως και σεξιστικές μπαρούφες στο θέμα...ΑΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ....!! Φιλε μου εισαι σε μοτοφορουμ και μπαινεις σε τοπικ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΔΗΓΟΙ πας γυρευοντας να διαβασεις σεξιστικα σχολια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xStefanosx 686 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2016 Φίλε μου ασχέτως με τα σεξιστικά σχόλεια τα οποία όπως είδες άντεξα και δεν σχολίασα (με δυσκολία μεν αλλά άντεξα)...το δικό σου δεν παλευόταν !! Κάνε μια επανάληψη το βιβλίο με τα σήματα το χρειάζεσαι asap !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2016 Ας κοιταχτούμε στον καφρέπτη και ας φασκελωθούμε.....Κάνουμε άπειρες μ@λ@κίες στο δρόμο, αλλά πάντα οι άλλοι φταίνε.Επιπλέον δε, αν μας κλείσει μια γυναίκα, έστω και κατά λάθος, θα το έχουμε σαν μόνιμο επιχείρημα πως οι κ@ργιες φταίνε και καλύτερα να πλένουν πιάτα στο σπίτι.Ξεχνώντας πως το προηγούμενο μισάωρο, πριν την κ@ργια, γλυτώσαμε από 3 ταρίφες που σταμάτησαν στο πουθενά για πελάτη, 2 ντελιβεράδες που πήγαιναν χωρίς αύριο μη πέσει 0.22°C η πίτσα, 4 καγκουραίους που πήγαν να περάσουν από πάνω μας επειδή δε μας είδαν γιατί είχαν απασχολήσει το μυαλό τους στο φλογίδι της ελεύθερης εξάτμισης κοκ.Για να μη βάλω βεβαίως στο πακέτο και πως στο ίδιο μισάωρο, είχαμε 3 γλιστρήματα του μπροστινού επειδή πηγαίναμε να ξύσουμε μαρσπιέ στον κόμβο, 18 γλιστρήματα του πίσω επειδή είναι γ@μ@το το εργαλείο μας, βρίσαμε τη γιαγιά που περνούσε από τη διάβαση και μας έριχνε την μ.ω.τ. και το ρεκόρ ταχύτερης διέλευσης, παραλίγο να φερμάρουμε τον προφυλακτήρα του smart που σταμάτησε στο φανάρι αλλά εμείς κοιτούσαμε δεξιά το κwλαράκι με το μίνι κοκ Ειρήνη ημίν.Να κάνουμε το καλύτερο για εμάς. Πάντα θα υπάρχουν επικίνδυνες στιγμές ΚΑΘΕ μέρα. Έχει σημασία αν είναι γυναίκα, κάγκουρας, ντελιβεράς ή εμείς οι ίδιοι??Κρανάκι, μπουφανάκι, γαντάκια, μποτούλες μοτοσυκλετας, το μυαλό στην οδήγηση και όσο αυξάνεται ο ρυθμός τόσο περισσότερο προσέχουμε.Τίποτα περισσότερο, τίποτε λιγότερο. 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2016 Κρανάκι, μπουφανάκι, γαντάκια, το μυαλό στην οδήγηση και όσο αυξάνεται ο ρυθμός τόσο περισσότερο προσέχουμε.Τίποτα περισσότερο, τίποτε λιγότερο.Τι δεν έχει άλλο βερμούδα και δίχαλο......??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
davidson 905 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2016 Ας κοιταχτούμε στον καφρέπτη και ας φασκελωθούμε.....Κάνουμε άπειρες μ@λ@κίες στο δρόμο, αλλά πάντα οι άλλοι φταίνε. Όπως λέει και το ρητό. ."Όποιος πάει πιο αργά από σένα στο δρόμο είναι ηλίθιος και όποιος πάει πιο γρήγορα τρελός! !" 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris76 334 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2016 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2016 Τι δεν έχει άλλο βερμούδα και δίχαλο......??? Το διόρθωσα ρε αλητήριε.....Αμέσως να μας την πεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2016 Το διόρθωσα ρε αλητήριε.....Αμέσως να μας την πεις Ελα μην στεναχωριέσαι θα πάρουμε το SS του πιτσιρικά από το άλλο θεμα να πάμε να το κάνουμε γούτσου γούτσου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2016 Έχω ήδη φύγει.Με προσοχή γιατί μπορεί το δίχαλο της σαγιονάρας μου να μπλεχτεί στο λεβιέ του πίσω φρένου επειδή δε θα προσέχω πολύ όταν θα κάνω τη τζούρα της φραπεδιάς μου όταν μιλάω στο κινητό και δε θα φρεναρω σταθερά κ σωστά από τα 80 στο στενό όταν μου πεταχτεί η κ@ργια από το στοπ επειδή είχε παρκάρει η κλούβα του κρεοπώλη στη γωνία και δε με βλέπει......Και μπορεί η κ@ργια να με σκοτώσει όταν σκασω με την κεφάλα κάτω....Πουτ@νες....Καβαλάνε το αυτοκίνητο και όποιον πάρει ο χάρος 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
niexa 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2016 (τροποποιήθηκε) Ksino σωστος αλλα αν το αναλυσεις...το κρανος θα εχει καθαρα επιπτωση στον οδηγο(προσωπικα ουτε σουπερ μαρκετ δν παω χωρις...),το κινητο κ το διχαλο προφανως και εκει γινεσαι επικινδυνος για τους αλλους,ΑΛΛΑ η παραβιαση στοπ εισαι ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ.Οπως λεει ο ιαβερης,στοπ κ κοκκινο εισαι 100% δολοφονος.Πραγματικα δν μπορω να ανεχτω(επειδη μου το εχουν πει κ εμενα) να περασεις με στοπ,να ζητησεις τον λογο κ να σου πουν ενταξει δν εγινε τπτ,φυγε.Τι φυγε ρε?Να παω που?Δλδ πρεπει να με αφησεις αναπηρο για να καταλαβεις οτι οταν μπαινεις στο αμαξι το ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ που εχεις να κανεις ειναι να κοιτας μπροστα σου?Αν δν μπορει ο κυριος/κυρια να το κανει αυτο παει να πει οτι κατι δν παει καλα με το μυαλο του.Πιθανον εχει συνδρομο down το λιγοτερο.Εθιξα το θεμα γιατι ως επι το πλειστον ειναι γυναικες αυτες που παραβιαζουν τα στοπ.Να το θεσω αλλιως,πως χαρακτηριζεις εναν ανθρωπο ο οποιος οχι μονο δν ενδιαφερεται για εμενα που θα με χτυπησει κ θα με στειλει σε κανα ντουβαρι να μεινω στον τοπο,οχι μονο δν τον ενδιαφερει η προσωπικη του ακεραιοτητα,αλλα βαζει σε κινδυνο το ΠΑΙΔΙ του.Κ τις δυο φορες πηγε να με σκοτωσει γυναικα με παιδι στα πισω καθισματα.Δλδ αν ειχα αμαξι κ εσκαγα πανω της κ εφευγε το παιδι μεσα απτο παρμπριζ σαν sabot κ στην μια κ στην αλλη περιπτωση,αυτες τις γυναικες τι θα επρεπε να τις κανουν?Δεν ειναι θεμα σεξισμου.Ειναι θεμα στατιστικης.Για εμενα παντως γυναικα σε τζιπ κ σκουτερακια ειναι το Νο1 στη λιστα.Πιο ευκολα θα εδινα στον Κιμ να πατησει το κουμπι παρα σε αυτες τις δυο κατηγοριες να οδηγουν.Μπορει να ειμαι δογματικος αλλα μεχρι στιγμης η ταπεινη μου "εμπειρια" αυτο μου εχει υποδειξει. Τροποποιήθηκε Μάιος 11 , 2016 από τον niexa Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2016 Κοίτα πως το βλέπω εγώ.....Είναι πολύ μικρό το δείγμα που έχουμε για να βγάλουμε στατιστική μελέτη.Πολλώ δε μάλλον στατιστικό συμπέρασμα.....Όσες εμπειρίες και να έχεις ή να έχω, ή να έχουμε ως forum, αθροιστικά είναι λίγες για να «κλειδώσουμε» τέτοια συμπεράσματα. Ναι, η παραβίαση stop ή προτεραιότητας είναι ουσιαστικά προδιάθεση φόνου.Αλλά δε μπορώ να δεχθώ πως το κάνουν κυρίως γυναίκες.Προσωπικά μεγαλύτερη ευθύνη θα έριχνα στη χρήση κινητού χωρίς hands free, για πάρα πολλές «απροσεξίες» και ατυχήματα/δυστυχήματα στο παρά πέντε παρά σε ανευθυνότητα ή έλλειψη γνώσης κ.ο.κ. (κώδικα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
niexa 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2016 Σε εχω δει αρκετες φορες στο φορουμ κ λες σωστα πραγματα.Θα μου επιτρεψεις να πω οτι το στοπ δεν ειναι απλα "ανευθυνότητα ή έλλειψη γνώσης κ.ο.κ.".Ειναι μια γ@μημενη ενδειξη με συγκεκριμενο μεγεθος,συγκεκριμενο χρωμα κ ακομα πιο συγκεκριμενο σχημα ωστε να γινεται αντιληπτο ακομα κ οταν το βλεπεις απο πισω για εναν κ μονο πολυ απλο αλλα ταυτοχρονως πολυ συγκεκριμενο σκοπο.ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ.That's all.Τπτ παραπανω,τπτ παρακατω.Το περασες?Σκοτωσες.Πιο απλο δν γινεται.Ισως μου εχει κανει πλυση εγκεφαλου ο ιαβερης κ θελω να στειλω στα λιονταρια για να πεθανουν με σαδιστικο τροπο αυτοι που περνανε κοκκινο κ στοπ αλλα αν ειναι να επιβιωσουν οι υπολοιποι,οκ.Επισης κατα την ταπεινη μου γνωμη κ παλι, το κινητο δν σου κανει κακο επειδη δν χρησιμοποιεις το δεξι/αριστερο σου χερι,αλλα επειδη δν χρησιμοποιεις εκεινη τη στιγμη τον εγκεφαλο σου για να οδηγεις.Αυτα απο εμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2016 Εγω αυτο που εχω παρατηρησει ειναι πως οι γυναικες κανουν "προσεκτικες μαλακιες" κι οι αντρες "απροσεκτες μαλακιες". Εξηγω: η γυναικα θα οδηγει αργα και σπαστικα ενω μιλαει στο κινητο κι εχει στο αλλο χερι το τσιγαρο (φαινομενο οχι σπανιο, συνηθως δεν κινδυνευεις απο αυτην αλλα απο τα νευρα σου που θα σε οδηγησουν να προσπερασεις χωρις ορατοτητα) ενω ο αντρας θα εχει το τσιγαρο στο χερι, θα μιλαει στο κινητο και θα οδηγει με το γονατο ενω συγχρονως θα παει (επιεικως) σβελτα. Οπως ειπε κι ο Ξινογιαννης, και ταυτιζομαι πληρως, μαλακιες κανουμε ολοι στην οδηγηση. Ειτε ασυνειδητα ειτε συνειδητα, οποτε καλο ειναι να κοιταμε να διορθωσουμε τους εαυτους μας πρωτα απο ολα. Κι οταν λεμε πηγε να με σκοτωσει ο/η αλλος/η εχουμε αναρωτηθει ποσους εχουμε παει να σκοτωσουμε εμεις? 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2016 Ταριφας που βγαζει μεροκαματο οτι χειροτερο. Το μεροκαματο του τρομου, για τους αλλους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DarkLegend 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2016 ρε φιλε γαριδα θα ηταν γιατι για να είδες τόσες λεπτομέριες στην φωτό μαλλον δέν είχε κάτι να σου τραβήξει το βλέμα......φοραγε κρανος γιαυτο λεω δε ξερω τι κρυβοταν απο κατω,σταματησα διπλα της στο φαναρι γιαυτο θυμαμαι τα παντα ολα XD Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2016 Σε εχω δει αρκετες φορες στο φορουμ κ λες σωστα πραγματα.Θα μου επιτρεψεις να πω οτι το στοπ δεν ειναι απλα "ανευθυνότητα ή έλλειψη γνώσης κ.ο.κ.".Ειναι μια γ@μημενη ενδειξη με συγκεκριμενο μεγεθος,συγκεκριμενο χρωμα κ ακομα πιο συγκεκριμενο σχημα ωστε να γινεται αντιληπτο ακομα κ οταν το βλεπεις απο πισω για εναν κ μονο πολυ απλο αλλα ταυτοχρονως πολυ συγκεκριμενο σκοπο.ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ.That's all.Τπτ παραπανω,τπτ παρακατω.Το περασες?Σκοτωσες.Πιο απλο δν γινεται.Ισως μου εχει κανει πλυση εγκεφαλου ο ιαβερης κ θελω να στειλω στα λιονταρια για να πεθανουν με σαδιστικο τροπο αυτοι που περνανε κοκκινο κ στοπ αλλα αν ειναι να επιβιωσουν οι υπολοιποι,οκ.Επισης κατα την ταπεινη μου γνωμη κ παλι, το κινητο δν σου κανει κακο επειδη δν χρησιμοποιεις το δεξι/αριστερο σου χερι,αλλα επειδη δν χρησιμοποιεις εκεινη τη στιγμη τον εγκεφαλο σου για να οδηγεις.Αυτα απο εμε... Δεν εξίσωσα την οδήγηση με το κινητό με την οδήγηση που γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων μας.Αν το ξαναδιαβάσεις, ανέφερα πως πιο επικίνδυνος είναι ο τύπος με το κινητό στο χέρι σε σχέση με μια γυναίκα οδηγό.Για την παραβίαση stop/κόκκινου είπα χαρακτηριστικά πως είναι «προδιάθεση φόνου». Σκέψου πως η χρήση κινητού, ακριβώς επειδή απασχολεί το μυαλό μας & τα χέρια μας, είναι ό,τι πρέπει για ατυχήματα.Και αν είναι άπειρος ο οδηγός, τα πράγματα είναι ακόμα δυσκολότερα. Και δε χρειαζόμαστε τον Ιαβέρη (που πολύ σωστά τα λέει) για να καταλάβουμε τα προφανή!!!!!! Οδήγηση σημαίνει μόνο χειρισμός του οχήματος.Ούτε κινητό για fb και μηνύματα, ούτε καφέδες/τυρόπιτες/σουβλάκια, ούτε περιοδικό/εφημερίδα, ούτε φιλιά και π1πες, ούτε ακράνωτος/άδετος, ούτε με όχημα σε κακή κατάσταση, ούτε τα παιδιά/σκυλιά ελεύθερα κοκ (σε τυχαία σειρά). Ναι, μιλάμε στο κινητό με bt, ώστε να έχουμε πλήρη χειρισμό οχήματος, μειώνοντας τον ρυθμό μας για να υπάρχει ευκολότερη διαχείριση, αλλά δε χρειάζεται και να λύσουμε το κυπριακό μέσω κλήσης. τεσπα......Βασικά έφερα αντίρρηση για το «κλείδωμα» που έπεσε στο ότι οι γυναίκες είναι ο αδύναμος κρίκος της ασφαλούς οδήγησης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες