Jump to content
Aggelos95

Καλύτερη Lightweight/Sportbike 600cc

Recommended Posts

Ακριβως

Ετσι συμφωνουμε !!!

Πρωτον δεν εφτεγες και δευτερον μιλαμε για μικροποσα (σε σχεση με τα εκαταμυρια που ειναι τα ανωτατα ορια καλυψης)

Γιατι πιστεψτε με οταν ερθει η ωρα (χτυπα ξυλο σε κανεναν να μην συμβει) να πληρωσει 500.000€ πχ για σωματικες βλαβες ή και χειροτερα...τοτε δεν υπαρχει πιθανοτητα ουτε μια στο εκατομυριο να μην τα πληρωσει η ασφαλεια και μετα να στραφει εναντιον του ασφαλισμενου.

Στα ματια μου παντως ειναι τεραστιο το ρισκο για τα ωφελη....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Τουλάχιστον ο Αχιλλέας δεν είναι ψωνισμενος και επαρμενος γΛηγορος γκαζιαρης:yes:

Οντως ,δεν ειμαι εκτος αν το λες ειρωνικα (δε θελω να παρεξηγηθω).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποσες φορες ειπα να ημουν 20 χρονων παλι με τα μυαλα που κουβαλαω τωρα....και προφανως θα λεω να μουν 40 χρονων με τα μυαλα που χω τωρα...η εμπειρια σ ολους τους τομεις δεν αγοραζεται. Καλα κανετε και κραζετε τον πιτσιρικα αλλα αληθεια ποσοι απο σας δεν οδηγησατε ποτε πιτσιρικαδες δανεικο παπι κολλητου και δεν ειχατε διπλωμα , ας μην μιλησω για κρανος και τετοια...

Οσο για τον 20χρονο που δεν την παλευει αλλο με το 300ρακι θα σου προτεινα να το στυψεις πρωτα αυτο, να μπεις πιστα με αυτο γτ μια μαλακια το 300 ρι θα στην συγχωρεσει και μετα οταν θα σαι νομιμος τσιμπα ενα μεγαλο. Οπως ειπε και καποιος για την Παμελα.....δε θα σε χαλασει εσενα μαγκα να την εχεις αλλα εκεινη θα την χαλαει σιγουρα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

"Δεν βλάπτω κανέναν και δεν οφείλω εξηγήσεις σε κανέναν"

"Δεν νομίζω πως αν συρθεί η μοτοσυκλέτα μπορεί να κάνει ζημιά σε διερχόμενο αυτοκίνητο"

"Είμαι αύθαρτος"

"Στα παπάκια μου όλα"

Δυστυχώς στη χώρα που ζούμε δεν οφείλεις εξηγήσεις σε κανέναν. Μακάρι να ζούσαμε σε άλλη χώρα να σου εξηγούσαν σε ποιον οφείλεις και τι.

Έτσι όπως οδηγούσες στην Πεντέλη με όλα τα διερχόμενα οχήματα, αν σου έφευγε ή στην έξοδο είχε σκύλο-γάτα-ποδηλάτη-πεζό-ufo κτλ αντικείμενο βάρους 200 κιλών με ταχύτητα 200 χμ/ώρα ΜΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ;;;; απαπα, σαν πούπουλο θα κάτσει.

Εσείς στα @@ σας ναι, οι υπόλοιποι με τις οικογένειες τους δεν ξέρω τι φταίνε. Πηγαίνετε σε μια πίστα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε οταν βγαίνεται βόλτα να μας λέτε που πάτε.......έχω σταμπάρει ένα ωραίο σπίτι στο Γαλάτσι πάνω στο πανόραμα να μου αγοράσετε χαχαχαχαχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα