Dik 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2005 Χρόνια πολλά κι από μένα φίλε μου, αν και πολύ ντίβα μας το παίζεις και δε βγαίνεις να πεις ένα "ευχαριστώ" στα τόσα posts! :P :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πόρθος 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2005 χρόνια πολλά σε όλους τους Νικολάδες του φόρουμ.... εύχομαι όλα δεξιά! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2005 Χρονια Πολλα με υγεια και ευτυχια Νικολα! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2005 Χρονια πολλα και μοτοσυκλετιστικα βρε javaneze Αντε και μ ενα καινουριο μοτορι Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LOCKHEART 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2005 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ!!! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟ 2006 ΝΑ ΣΕ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ FAZER ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ.. ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ..ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2005 Χρόνια πολλά σε όλους τους Νίκους και τις Νικολέτες. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2005 Κατεμουλη με πρόλαβεςςςςςςςς :D javanezoulinakoulino ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ !!! Σου εύχομαι κάθε επιθυμία σου να γίνει πραγματικότητα.. Υγεία,χαρές,επιτυχίες και πολύ αγάπη με πολλά χαμόγελα πάντα γύρω σου..!! ;) Ότι αγαπάς... Νικόλα να είσαι πάντα κάλα.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2005 Χρόνια Πολλά javaman...και σύντομα κοντά σου... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CROW 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2005 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΝΙΚΟΛΑ ότι επιθυμείς και πανω απο όλα υγεία :D :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2005 Αμα πω οτι συγκινηθηκα θα με πειτε ψευτη; θα με πειτε "δηθεν"; θα με πειτε υπερβολικο; Οτι και να με πειτε εγω συγκινηθηκα .... Τωρα λασκαρα λιγο και μπηκα ρε... δεν το παιζω ντιβα :P Επηξα στην δουλεια σημερα, μερα που ηταν γμτ! Ευχαριστω σας ολους, Κυριοι και Κυριες του φορουμ! Ανταποδιδω τις ευχες, και ευχομαι καλες γιορτες σε ολους! Καλα να ειμαστε, υγεια να'χουμε να καπνιζουμε, και χρηματα να παιρνουμε μηχανες! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2005 ...και με μέτρο το ποτηρι αποψε...εεεε;;; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΖΕΥS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2005 ΧΡονια πολλα στους Νικους. ΝΙκολα αντε και με ενα ΖΗΤΑ(σ'αρεσε η βολτα) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2005 Κωστα, κοκακολα οση και να πιεις δεν μεθας βρε :P :D no alcohol for me man ;) Γιωργο θενξ ρε φιλε για την ευχη ... μακαρι καποια στιγμη ενα μαυρο (το 1000 του idi με τρομαξε λιγο, πολλα τα αλογα ρε παιδιμ :) ... του ADAM ηταν πιο ... user friendly :D ) ( Z) .............. (Καλα ρε παιδια ... απο περιεργια ... αλλος Νικος/Νικολας/Νικη/Νικολετα δεν παιζει στο σαητ; ) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris_boss 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2005 Χρόνια πολλά! Με ένα εξωτικό μοτόρι! (και λεφτά για να το συντηρείς :ρ) Καλα ρε παιδια ... απο περιεργια ... αλλος Νικος/Νικολας/Νικη/Νικολετα δεν παιζει στο σαητ; <{POST_SNAPBACK}> Μόνο εσύ υπάρχεις για μας :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΖΕΥS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2005 Γιωργο θενξ ρε φιλε για την ευχη ... μακαρι καποια στιγμη ενα μαυρο (το 1000 του idi με τρομαξε λιγο, πολλα τα αλογα ρε παιδιμ :) ... του ADAM ηταν πιο ... user friendly :D ) ( Z) .............. <{POST_SNAPBACK}> Καλως ορισες...περνα για νουμερακι Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2005 (τροποποιήθηκε) ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΘΑΝΟΥΛΗ μου ΘΑΝΑΣΑΚΗ :D :D :D ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ... ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΖΩΟΥΛΑ ΣΟΥ...και οτι σε κάνει ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ.. ΝΑ ΠΕΡΙΣΤΟΙΧΙΖΕΣΑΙ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΓΑΠΟΥΝ... ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΟΥ... ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΟΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ...ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ!!! Εύχομαι πάντα να είσαι ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ ΚΑΙ να τα λεμε εδω.. :D ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΚΑΘΑΡΗ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙς ΠΡΩΤΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ... ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ...... ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ,ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ!!!!!!!! ΝΑ ΤΑ 1000 ΣΕΙΣ, ΝΑ"ΣΑΙ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ,ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΟΤΙ , ΟΤΙ ΟΤΙ, ΟΤΙ , ΟΤΙ ΠΟΘΕΙΣ ,ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ ΚΑΛΟ ΜΟΥ... ΥΓΕΙΑ,ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ!! ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΧΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ...ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ... Υγεία,χαρές,επιτύχιες...... ψίτ-----------------> Φύσααααααααααααα Εύχομαι επίσης......να είσαι πάντα πάνω σε 2 ροδίτσεςςςςςςςςςς!!! Να έχεις όποια μότο αγαπάς...και πάντα να προσέχεις...να ταξιδεύεις...να γυρίζεις..να ονειρεύεσαι...να ζείς... Να παλεύεις...να χαίρεσαι...να κάνεις οτι σου γουστάρει να πώ? ναι οτι σου γουστάρει και οτι σε γεμίζει....σαν άνθρωπο!!!! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 7 , 2005 από τον ktm-isa Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mastgeo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2005 Να τα εκατοστησεις και οτι επιθυμεις...... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2005 Μου ειπανε πως σε λεεν Βασιλακη ε?και το κρυβειςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς Και δυο φορες για να δεις αναλυση που κάνω το πρωτο το εγραψα με την σκεψη πως σε ξερω απο παλια και το δευτερο...μια νετ μοτο γνωριμια..ακουω εντυπωσεις;) Kαι ο προδότης του ονοματος σου είναι ο Και ακουω λοιπον Θανούλη ή Βασιλούλη να πώ? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2005 (τροποποιήθηκε) Kατερινάκι μου σ ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου.Δε το περίμενα να εντοπίσεις τα γενέθλια μου.(Αρε τεχνολογία όλους φακελωμένους μας έχεις :lol: ) Σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.Ξέρω οτι τα εννοείς και αυτό με χαροποιεί. Να είσαι καλά :) Επίσης ευχαριστώ και τον mastgeo για τις ευχές του. Να είστε καλά παιδιά B) Υ.Γ αρχίζουμε να μεγαλώνουμε επικίνδυνα :/ :( . Άλλα έχουμε ψωμί ακόμα Ευχαριστώ και πάλι, ειλικρινά συγκινήθηκα δε το περίμενα :) Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 7 , 2005 από τον thanos13 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2005 ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ Easyrider_ktm??????????εβγα ωρε να πείς Βασίλη ή Θάνο με έχετε μπερδέψει...!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2005 Ωπ δίκιο έχεις δεν απάντησα στο καυτό και κρίσιμο ερώτημα -_- Αυτό που μου ευχήθηκες για την υγεία μου μου φτάνει και μου περισεύει, και είναι οτι καλύτερο.¨Ολα τα άλλα βρίσκονται/γίνονται/έρχονται. Οπότε σου ανταποδίδω και γω αυτή τη τόσο τυπική αλλά τόσο ουσιαστική ευχή :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2005 (τροποποιήθηκε) Χρονια πολλά και καλα βέβαια, πάντα όρθιος με καθε προσωπική επιτυχία και ευτυχία :) :) Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 7 , 2005 από τον D_artaGian Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2005 Θάνο τα χρονια πολλα κι απο μενα...Πολυχρονος και πανω απο ολα να εισαι παντα γερός και δυνατος να χαιρεσαι τη ζωη σου οπως την γουσταρεις... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stelios 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2005 Χρόνια πολλά και καλά! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2005 Κώστα , Στέλιο και Γιάννη σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας.Να είστε καλά, και εύχομαι οτι καλύτερο και για εσάς Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες