-Giorgos- 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2016 Καλησπέρα, έχω ένα 50αρι δίχρονο σκούτερ στο οποίο "βαράνε" τα ελατήρια του πιστονιού, οπότε πάμε για αλλαγή ελατηρίων/πιστονιού στην καλύτερη. Δεν ξέρω αν είναι νορμαλ αλλά διαφορά εχω καταλάβει μόνο στη δύναμη, σε ανηφόρες βασικά που ζορίζετε πολύ. Επίσης έχω και κάποια ηλεκτρολογικά θέματα, δε ξέρω αν τα αναλαμβάνει το συνεργείο η πρέπει να πάω σε ηλεκτρολόγο. Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο αξιόπιστο (αν δε με γδάρουν ακόμα καλύτερα) συνεργείο στη Καβάλα, καθώς και ποιο/α να αποφύγω. Αν θεωρείτε διαφήμιση/δυσφήμηση θα παρακαλούσα να μου πείτε οι Καβαλιώτες τη γνώμη/εμπειρία σας μέσω πμ ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα. Σας ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Deluxe 208 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2016 Καλησπέρα Γιώργο.Θα έχεις σε λιγο πμ. :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vagster 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2016 Νομίζω ότι επιτρέπετε να πούμε δημόσια -αν όχι ας με διορθώσει κάποιος-Καλά λόγια έχω ακούσει για τον teo στην καλαμίτσα. Πάγια τακτική είναι να αποφεύγεις τις αντιπροσωπείες γενικά κάνουν καλή δουλειά αλλά βαράνε στην τιμή. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
-Giorgos- 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2016 Για τον τεο ξερω οτι ειναι καλος αλλα και ακριβος. Για την αντιπροσωπεια σκεφτομουν στην αρχη αλλα αν εχει μεγαλη διαφορα απο καποιον αλλο που κανει καλη δουλεια γιατι οχι, δε θελω να τρεχω καθε λιγο και λιγακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vagster 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2016 Δεν έχω ακούσει κάποιον που πήγε στον τεο να έχει παράπονο από την δουλειά του (εγώ δεν έχω πάει ποτέ) αντίθετα έχω ακούσει πολλούς να κράζουν αντιπροσωπείες :Ρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες