skiritis 228 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2016 Ψάχνω πάρκινγκ (με το μήνα) για τη μηχανή σε ανατολική Θεσσαλονίκη (συγκεκριμένα Τούμπα, Χαριλάου, Πυλαία). Όποιος γνωρίζει κάποιο, ας το αναφέρει...Έστω και με pm.Ευχαριστώ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2016 Στην Επιδαύρου πάνω από το ταχυδρομείο της Τούμπας έχει Δημήτρη. Νάματα λέγεται. Δεν ξέρω λεπτομέρειες αλλά με το όνομα μπορείς να ψάξεις 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsagos 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2016 Εμένα μου έρχετε στο μυαλό αυτο απέναντι απο το Ιπποκράτειο, αλλά δεν γνωρίζω λεπτομέριες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mrmelo 92 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2016 όπως ειπώθηκε παραπάνω υπάρχει το πάρκινγκ που είναι στην Επιδαύρου δίπλα από τον Βασιλόπουλο και λέγετε Αθηνά , το Νάματα είναι λίγο πιο δίπλα αν και είναι το ίδιο πράγμα γιατί το έχει ο ίδιος τιμή 25 ή 30 ευρώ για μηχανάκι δεν θυμάμαι ακριβώς και του αυτοκινήτου είναι στα 75 ευρώ και έχεις την δυνατότητα να νοικιάσεις θέση αυτοκινήτου και να βάζεις και αμάξι και μηχανάκι στη χρέωση του αυτοκινήτου 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skiritis 228 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2016 Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες σας παιδιά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες