h.a.balafoutre 217 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2016 Βρές ένα καλό S2 και πάρ'το. Και το προηγούμενο καλό είναι, όμως το S2 είναι αρκετά ραφιναρισμένο στα σημεία που έπρεπε, ψαλίδι, φρένα και κρατά όλα τα προηγούμενα καλά του παλιού. Πανεύκολη μηχανή, για κάθε μέρα, σε κάθε συνθήκες, απροβλημάτιστη, (εμένανε στα 300χλμ από τέρμα γεμάτο τεπόζιτο σε βόλτες άναβε ρεζέρβα) οικονομική. Το χίλια μόνον καινούριο. Οπότε....... Το 800, το οδήγησα για λίγο όμως, δε το βρήκα σε κάτι καλύτερο από το S2. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Triofilos 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2016 δεν βρισκω καμια λογικη σ αυτο που λεςγια ποιο λογο να μην παραδεχθω το προβλημα εφοσον οντως υπηρχε και σου επαναλαμβανω οτι το προβλημα ηταν ΜΟΝΟ στα 06-07 και η σταση της Γιαμαχα δεν ειχε καμια σχεση με την σουζουκιαλλαξε ολα οσα ηταν εντος εγγυησης με καινουρια μοτοκ οσα ηταν εκτος με νεο πλαισιο Εχω φιλο που του ειχε κοψει πλαισιο προπερσι και οντως η Yamaha του αλλαξε πλαισιο δωρεαν. Ηταν του 07 μοντελο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolai 413 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2016 ειδα μια απο κοντα το φαζερ 800, υπερβολικα ορθια θεση οδηγησης και σκληρη σελα για τα γουστα μου αποριπτεται σαν επιλογη, οι αναρτησεις ωντος μου φανηκαν λιγο μπανιερα αν και η εμπειρια μου μαλλον δεν μου επιτρεπει να το λεω αυτο, το 1000 ιδιο ορθια θεση οδηγησεις εχει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2016 ειδα μια απο κοντα το φαζερ 800, υπερβολικα ορθια θεση οδηγησης και σκληρη σελα για τα γουστα μου αποριπτεται σαν επιλογη, οι αναρτησεις ωντος μου φανηκαν λιγο μπανιερα αν και η εμπειρια μου μαλλον δεν μου επιτρεπει να το λεω αυτο, το 1000 ιδιο ορθια θεση οδηγησεις εχει?δεν ξερω για την θεση οδηγησης του 800 αλλα δεν πιστευω να ειναι πιο ορθια απο το 600το 1000 ειχει τελειως ισιο τιμονι χωρις κλιση οποτε σε βαζει αρκετα σκυμμενο μπροσταοσο για την σελα ειναι και αυτη πολυ σκληρηεγω προσθεσα λιγο ακομα αφρωδες και εβαλα αντιολισθητικο καλυμα για να μην κολλανε τα @@ μου στο τεποζιτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Attreidis 766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2016 Πάντως έχοντας κάνει 60000 χλμ με συνεχείς ακριβείς μετρήσεις εγώ προσωπικά εντός πόλης είμαι στα 6λ/100. Σε εκδρομή με σταθερές ταχύτητες 100-120 πέφτει και χαμηλότερα, 5,3-5,8.Και έχω δει και το θεικό 4,9 όταν κατέβαινα παρέα με αυτοκίνητο από θεσσαλονίκη αθήνα και πήγαινα σταθερά με 100. Καρφωμένα 100 όμως.. βαρέθηκα την ζωή μου.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες