Jump to content
Sign in to follow this  
nikolai

Fazer 600 vs 800 vs 1000

Recommended Posts

Βρές ένα καλό S2 και πάρ'το. Και το προηγούμενο καλό είναι, όμως το S2 είναι αρκετά ραφιναρισμένο στα σημεία που έπρεπε, ψαλίδι, φρένα και κρατά όλα τα προηγούμενα καλά του παλιού. Πανεύκολη μηχανή, για κάθε μέρα, σε κάθε συνθήκες, απροβλημάτιστη, (εμένανε στα 300χλμ από τέρμα γεμάτο τεπόζιτο σε βόλτες άναβε ρεζέρβα) οικονομική. Το χίλια μόνον καινούριο. Οπότε....... Το 800, το οδήγησα για λίγο όμως, δε το βρήκα σε κάτι καλύτερο από το S2.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

δεν βρισκω καμια λογικη σ αυτο που λες

για ποιο λογο να μην παραδεχθω το προβλημα εφοσον οντως υπηρχε

και σου επαναλαμβανω οτι το προβλημα ηταν ΜΟΝΟ στα 06-07 και η σταση της Γιαμαχα δεν ειχε καμια σχεση με την σουζουκι

αλλαξε ολα οσα ηταν εντος εγγυησης με καινουρια μοτο

κ οσα ηταν εκτος με νεο πλαισιο

Εχω φιλο που του ειχε κοψει πλαισιο προπερσι και οντως η Yamaha του αλλαξε πλαισιο δωρεαν. Ηταν του  07 μοντελο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειδα μια απο κοντα το φαζερ 800, υπερβολικα ορθια θεση οδηγησης και σκληρη σελα για τα γουστα μου αποριπτεται σαν επιλογη, οι αναρτησεις ωντος μου φανηκαν λιγο μπανιερα αν και η εμπειρια μου μαλλον δεν μου επιτρεπει να το λεω αυτο, το 1000 ιδιο ορθια θεση οδηγησεις εχει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειδα μια απο κοντα το φαζερ 800, υπερβολικα ορθια θεση οδηγησης και σκληρη σελα για τα γουστα μου αποριπτεται σαν επιλογη, οι αναρτησεις ωντος μου φανηκαν λιγο μπανιερα αν και η εμπειρια μου μαλλον δεν μου επιτρεπει να το λεω αυτο, το 1000 ιδιο ορθια θεση οδηγησεις εχει?

δεν ξερω για την θεση οδηγησης του 800 αλλα δεν πιστευω να ειναι πιο ορθια απο το 600

το 1000 ειχει τελειως ισιο τιμονι χωρις κλιση οποτε σε βαζει αρκετα σκυμμενο μπροστα

οσο για την σελα ειναι και αυτη πολυ σκληρη

εγω προσθεσα λιγο ακομα αφρωδες και εβαλα αντιολισθητικο καλυμα για να μην κολλανε τα @@ μου στο τεποζιτο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως έχοντας κάνει 60000 χλμ με συνεχείς ακριβείς μετρήσεις εγώ προσωπικά εντός πόλης είμαι στα 6λ/100. 

Σε εκδρομή με σταθερές ταχύτητες 100-120 πέφτει και χαμηλότερα, 5,3-5,8.

Και έχω δει και το θεικό 4,9 όταν κατέβαινα παρέα με αυτοκίνητο από θεσσαλονίκη αθήνα και πήγαινα σταθερά με 100. Καρφωμένα 100 όμως.. βαρέθηκα την ζωή μου..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα