ThaToXt660X 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2016 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΓΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΣΑΛΟΝΙΚΑ!ΗΜΟΥΝ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ ΧΤΧ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ !ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΑΣ ΑΓΟΡΑΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΜΑΙ!!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ...ΑΡΧΙΚΑ ΕΒΛΕΠΑ TDM ..ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΩΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ...ΔΙΑΘΕΤΩ ΠΕΡΙΠΟΥ 3000-3500 Ε....ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΓΚΕΣ ! Υ.Γ. ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΜΕ ABS... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2016 (τροποποιήθηκε) Με αυτα τα λεφτα, ειναι αρκετα που μπορεις να παρεις, υπολογιζε του '08 μοντέλα. Αλλα αφου θες abs, ισως πρεπει να ειναι παλιοτερα, η με πανω απο 50.000 χλμΤο θεμα ειναι τι περιπου θελεις για να βγει μια ακρη, ποσο ψηλος εισαι κλπ.. Θες μονοκυλινδρα, τετρακυλινδρα, ss, enduro ? τι; Αν μπορεις μη γραφεις κεφαλαία, ειναι σαν να φωνάζεις! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 6 , 2016 από τον GavriilVet Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xrider17 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2016 http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7233659/ Κοφτου τίποτα και παρτο είναι ευκαιρία Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john1993 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2016 και εγω στην ιδια ακριβως φαση ειμαι που πουλησα το χτχ και ειμαι για αλλη μηχανη .. βεβαια εγω παιζω με αλλο budget και παω για κατι τετοιο καθως με τρωει ο κωλος μου ..μια καλη λυση για τ χρηματα που διαθετεις ειναι το dorso οπως σ ειπαν αν θες να μεινεις σε αυτο το στυλ. ακομα και sm 950 παιζουν με λιγα παραπανω λευτα . το θεμα ειναι τι ζητας ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2016 και εγω στην ιδια ακριβως φαση ειμαι που πουλησα το χτχ και ειμαι για αλλη μηχανη .. βεβαια εγω παιζω με αλλο budget και παω για κατι τετοιο καθως με τρωει ο κωλος μου ..μια καλη λυση για τ χρηματα που διαθετεις ειναι το dorso οπως σ ειπαν αν θες να μεινεις σε αυτο το στυλ. ακομα και sm 950 παιζουν με λιγα παραπανω λευτα . το θεμα ειναι τι ζητας ...off-topcΕσυ τι εκανες με εκεινο απο την Δραμα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john1993 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2016 off-topcΕσυ τι εκανες με εκεινο απο την Δραμα? τον βρηκα μιλισα με τον τυπο ακυρο ομως γτ εχει κατι ψιλοθεματακια το κοντερ και κατι αλλο που δεν θυμαμαι .. εχω βρει κατι αλλο ομως .. αν ολα πανε καλα θα το δειτε στα ευχαριστα συντομα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες