Jump to content
ThaToXt660X

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΗΧΑΝΗ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΓΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΣΑΛΟΝΙΚΑ!

ΗΜΟΥΝ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ ΧΤΧ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ !ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΑΣ ΑΓΟΡΑΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΜΑΙ!!

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ...ΑΡΧΙΚΑ ΕΒΛΕΠΑ TDM ..ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΩ

ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ...ΔΙΑΘΕΤΩ ΠΕΡΙΠΟΥ 3000-3500 Ε....ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΓΚΕΣ !

Υ.Γ. ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΜΕ ABS... 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Με αυτα τα λεφτα, ειναι αρκετα που μπορεις να παρεις, υπολογιζε του '08 μοντέλα. Αλλα αφου θες abs, ισως πρεπει να ειναι παλιοτερα, η με πανω απο 50.000 χλμ

Το θεμα ειναι τι περιπου θελεις για να βγει μια ακρη, ποσο ψηλος εισαι κλπ.. 

Θες μονοκυλινδρα, τετρακυλινδρα, ss, enduro ? τι; 

Αν μπορεις μη γραφεις κεφαλαία, ειναι σαν να φωνάζεις! 

Τροποποιήθηκε από τον GavriilVet

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και εγω στην ιδια ακριβως φαση ειμαι που πουλησα το χτχ και ειμαι για αλλη μηχανη .. βεβαια εγω παιζω με αλλο budget και παω για κατι τετοιο καθως με τρωει ο κωλος μου ..
μια καλη λυση για τ χρηματα που διαθετεις ειναι το dorso οπως σ ειπαν αν θες να μεινεις σε αυτο το στυλ. ακομα και sm 950 παιζουν με λιγα παραπανω λευτα . το θεμα ειναι τι ζητας ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και εγω στην ιδια ακριβως φαση ειμαι που πουλησα το χτχ και ειμαι για αλλη μηχανη .. βεβαια εγω παιζω με αλλο budget και παω για κατι τετοιο καθως με τρωει ο κωλος μου ..
μια καλη λυση για τ χρηματα που διαθετεις ειναι το dorso οπως σ ειπαν αν θες να μεινεις σε αυτο το στυλ. ακομα και sm 950 παιζουν με λιγα παραπανω λευτα . το θεμα ειναι τι ζητας ...

off-topc

Εσυ τι εκανες με εκεινο απο την Δραμα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

off-topc

Εσυ τι εκανες με εκεινο απο την Δραμα?

τον βρηκα μιλισα με τον τυπο ακυρο ομως γτ εχει κατι ψιλοθεματακια το κοντερ και κατι αλλο που δεν θυμαμαι .. εχω βρει κατι αλλο ομως .. αν ολα πανε καλα θα το δειτε στα ευχαριστα συντομα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα