ducduc 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2007 (τροποποιήθηκε) .............. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 10 , 2007 από τον ducduc Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2007 Πάντως μην ξεχνάμε ότι και η πίστα του Κατάρ έχει και μια ευθεία 1060 μέτρα. Για να δούμε τώρα στην Χερέθ που η ευθεία είναι μόλις 600 μέτρα και η πίστα είναι πολύ πιο στριφτερή. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
petani 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2007 Πάντως μην ξεχνάμε ότι και η πίστα του Κατάρ έχει και μια ευθεία 1060 μέτρα. Για να δούμε τώρα στην Χερέθ που η ευθεία είναι μόλις 600 μέτρα και η πίστα είναι πολύ πιο στριφτερή. :) Ετσι ειναι αλλα.....η ουσια ειναι οτι "μας παταγε" το πραμα......απο 14 εως 20 χιλιομετρα τελικης παραπανω δεν ειναι και λιγο......αντε να δουμε.........δυσκολη σεζον για τον "γιατρο".......ειναι και @αυλομενος ο πιτσιρικας....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CBF_1000 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2007 'Οταν ξεκίνησε ο "γιατρός" την καριέρα του στα MOTOGP,ήταν χειρότερος απ'το Στονερ. Η μια πτώση μετά την άλλη.... Πολλοί λένε ότι ο Στονερ είναι ο επόμενος Ρόσσι. Κατάρ...Η μεγάλη ευθεία έφερε και την νίκη στην ντουκάτη,αφου η διαφορά τελικής ήταν αρκετά μεγάλη (15-20 χ.α.ω.),συν η καλή επιλογή ελαστικών. Το γρανάζομα της Μ1 για να είναι πιο δυνατή στα κλειστά κομμάτια της πίστας δεν είχε το αναμενώμενο αποτέλεσμα. Η στρατηγική του "γιατρού" ήταν να πιέση τον Στόνερ για να τον στείλει στην αμμοπαγίδα. [color=#FF0000]Τελικά ο Στόνερ ήθελε την νίκη και ο Ρόσσι δεν ήθελε την πτώση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2007 Για μενα ο Στοουνερ ειναι καλυτερος απο τον Πετροζα,και θα ηθελα να ειναι αυτος ο "αντικαταστατης" του Ροσσι. Ισως οι δυο τους φετος να εχουν μια φοβερη κοντρα για τα ματια μας και μονο!!! Οσο για τις πτωσεις...μπορει να του εκατσε καλυτερα το Ντουκατι απο το Χοντα.Γιατι οχι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2007 o Stoner επέδειξε εκπληκτική σταθερότητα στην οδήγησ'η του και έκανε 22 γύρους αγώνα έχοντας τον Rossi πίσω του συνεχως, χωρίς ΚΑΝΕΝΑ λάθος!!!! Ο Πεντρόσα έκανε το λαθάκι του στα φρένα και έμεινε πίσω... Anyway δεν μπορουμε απο τον πρωτο αγωνα να κρίνουμε την συνεχεια του πρωταθλήματος, αλλά αναμένεται υ.γ. εκείνος ο Χε(στ)ηντεν είχε προβλήματα λέει με το στήσιμο της μοτό....μου θύμισε τον Biaggi.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2007 Αντε...θα 'νεβουν κι πωλησεις της Ντουκατι φετος αν τα παει καλα ο πιτσιρικας! :P ΥΓ:Ποιος ασχολειται με τον Hayden? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2007 Eχουμε τιποτα δηλωσεις των πρωταγωνιστων? ΕDIT:Βρηκα Stoner : «Η Ducati μου ήταν τέλεια» Ο Casey Stoner, άλλα και οι Rossi, Pedrosa, εμφανίστηκαν ικανοποιημένοι από τον αγώνα Ο πρώτος αγώνας της χρονιάς αποτελεί παρελθόν και οι τρεις πρωταγωνιστές δείχνουν χαρούμενοι με το πώς πήγαν τα πράγματα στην έρημο του Κατάρ. Η μεγάλη εμφάνιση του Casey Stoner άλλα και το πείσμα του «Γιατρού» για τη νίκη έδωσαν μια ξεχωριστή νότα στον αγώνα, ο οποίος αφήνει μια γλυκιά γεύση και στους τρεις αναβάτες του βάθρου. Ο νικητής Casey Stoner δήλωσε μετά τον αγώνα: «Όλο το διήμερο ήταν εξαιρετικό. Είχαμε ένα καλό set-up και κάναμε μόνο μικρές αλλαγές. Μας έμεινε μόνο να επιλέξουμε το σωστό ελαστικό το οποίο τελικά ήταν και το ιδανικό, αφού σε όλο τον αγώνα διατήρησα καλό ρυθμό και όλα πήγαν καλά. Η Ducati μου ήταν τέλεια και είμαι πολύ χαρούμενος όπως πήγαν τα πράγματα». Στη δεύτερη θέση ήταν ο Valentino Rossi, ο οποίος πάλεψε για τη νίκη: «Ήταν ένας καλός αγώνας, κάναμε καλή επιλογή ελαστικών και η μοτοσικλέτα δούλεψε σωστά. Είμαι χαρούμενος αφού βρισκόμαστε σε πολύ καλύτερη κατάσταση από πέρυσι. Είναι μια καλή αρχή για μας. Προσπάθησα να κάνω ό,τι μπορούσα με τον Casey, άλλα οδήγησε καλά και έκανε έναν τέλειο αγώνα. Δυστυχώς υπήρχε μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις μοτοσικλέτες μας στις ευθείες. Πήγαμε λίγο πιο γρήγορα στο τέλος του αγώνα άλλα άρχισα να γλιστράω και να χάνω πρόσφυση. Άλλα αυτό είναι ένα καλό σημείο για να ξεκινήσω». Ο μικρόσωμος Ισπανός Dani Pedrosa, ακολούθησε τους πρώτους άλλα έκανε ένα λάθος στα μέσα του αγώνα, το οποίο δεν του επέτρεψε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο: «Είμαι χαρούμενος με την τρίτη θέση διότι είχαμε πολλά προβλήματα όλο το τριήμερο. Προσπάθησα να ακολουθήσω τους υπόλοιπους άλλα είχα πρόβλημα με το ρυθμό μου. Κάποια στιγμή έχασα τον ρυθμό μου και άρχισα να γλιστράω προς το τέλος του αγώνα. Κατάφερα να πάρω την τρίτη θέση μπροστά από τον Hopkins έτσι είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα». Ο Valentino Rossi λοιπόν «περικυκλώθηκε» από τους δυο νεαρούς οι οποίοι είναι διψασμένοι για διάκριση. Το πρωτάθλημα πήρε από νωρίς φωτιά και η συνέχεια αναμένεται με ενδιαφέρον. Ραντεβού στη Jerez σε δύο εβδομάδες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vassilis88 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2007 http://www.youtube.com/watch?v=VM8izWJU4Yc οι τρεις τελευταιοι γυροι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2007 Πάντως και ο ROSSI αλλά και ο EDWARDS ζήτησαν λίγο περισσότερη ισχύ στις μοτοσυκλέτες τους μετά το τέλος του αγώνα. Όσο για τον αγώνα έχω να πω ότι φάνηκε ξεκάθαρα πως μια λιγότερο ισχυρή μοτοσυκλέτα μπορεί να κρατηθεί αλλά και να πιέσει μια σαφώς δυνατότερη της: Αν οδηγείτε απ΄τον ROSSI. Θεωρώ ότι η Μ1 βρισκόταν συνέχεια στο 100% των δυνατοτήτων της για να κρατηθεί κοντά στην δυνατότερη της DUCATI. Όσο για την συνέχεια πιστεύω ότι η Μ1(όσο κι αν δυναμώσει) δεν πρόκειται σε καμιά περίπτωση να αποκτήση την ισχύ των DUCATI αλλά θα δείτε στα επόμενα GP πώς θα πρωταγωνιστήσει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zero_one 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2007 Αλήθεια τι αγώνα θα είχαμε αν ο Ρόσι είχε την Ντουκάτι; Το ερώτημα μου γεννήθηκε όταν είδα την ισχύ της μηχανής Θα είχε καταφέρει ο "γιατρός" να ξεφύγει; Και αν ναι, πόσο; Τι τρελά πράγματα σκέφτεται ο άνθρωπος, ή αλλιώς, αν η γιαγιά μου είχε ρόδες θα ήταν...... τρόλεϋ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nick833 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2007 Το θέμα είναι ότι και η HONDA, αλλά και η SUZUKI, ήταν αρκετά δυνατότερες από την YAMAHA. Πιστεύω όμως ότι θα δυναμώσει και αυτή και θα δούμε καλό πρωτάθλημα Βάλε, θα κερδίσεις στο φινάλε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες