ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2005 Εδω θα δουμε τους παλιουρες και τους νεοπες :P 19 και συνεχιζω απτοηττος Απο χιλιαδες χιλιομετρα στην σελα....ουτε που θυμαμαι :/ Πρωτο μου μηχανακι το '86: Παπι Honda Super cub 50 (αυτο με την 1η επανω (Μουλαρι ο Αστραχαν) :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2005 aaaaaaaaaa malista... an to pame apo toso palia...loipon '89 to proto Benelli 25cc .. diladi exoume kai leme..xmmm....16 xronia dikilos! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
City 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2005 (τροποποιήθηκε) Είχα μια...100άρα μηχανή!Honda Supra! Το έπαιζα και γρήγορος στα 18 μου πανάθεμά με! Τώρα από τα 7 άλογα στα 70! B) Κλείνω εξαετία.. Άντε βρε να τα εκατοστήσουμε!!! :D Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 15 , 2005 από τον CITY Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmakris 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2005 16 χρονια...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2005 (τροποποιήθηκε) Μια vespa PK 125XLS για 11 χρόνια όπου έκανα 130.000km μαζί της και την εχω ακόμα... Το ΧΤ 3 χρόνια τωρα με μόνο 21000km.... Σύνολο: 14 χρόνια Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 15 , 2005 από τον themata Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
katemis 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2005 first superbike: 1994 kapou ekei.. honda c50 o athanatos, ystera apo 5 metamosxeuseis kardias synexizei aptoitos. +katemis ta teleutaia 5xronia Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cyberpunk 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2005 PGO GALAXY 80 (sta 110) suzuki Gs 500 e honda hornet 600 suzuki sv 650 (alla kata kairous "ekleva" ta mixanakia tou father mouxexeex) RF900 14-15wn etwn kai GSXR1100 15-16 etwn odigw mixanes (oxi papia) 11 xrwnia peripou kai egw mixani apo ta 19 mou dld 7 xrwnia Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stelios 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2005 22........................Εάν ήταν να βάλω μυαλό δεν θα είχα βάλει; Πρώτο μηχανάκι XR200 (Κόκκινο με Μαύρη μάσκα 2αμορτησέρ!!) δεν είχα βάλει βενζήνη ποτε τοσο που να μην είμαι με "ρεζέρβα",κάθε βράδυ κανονίζαμε που θα πάμε- πόσο θα σπρώξουμε με ένα πενηντάρικο ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2005 22........................Εάν ήταν να βάλω μυαλό δεν θα είχα βάλει; Πρώτο μηχανάκι XR200 (Κόκκινο με Μαύρη μάσκα 2αμορτησέρ!!) δεν είχα βάλει βενζήνη ποτε τοσο που να μην είμαι με "ρεζέρβα",κάθε βράδυ κανονίζαμε που θα πάμε- πόσο θα σπρώξουμε με ένα πενηντάρικο ! <{POST_SNAPBACK}> Αρε τι μου θυμησες!!! 60 δρχ το λιτρο η βενζινη!!! Με ενα κατοσταρικο φουλαριζε σχεδον το παπι!!! (δηλαδη με 30-40 λεπτα σημερα ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2005 :( απο το φευρουαριο του 2004 με το Dayang 50s. (το s με μαρανε) Και απο τον οκτωβριο του 2004 με το ΧΤακι... Συνολο: 19 ...μηνες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
City 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2005 Dayang 50s. (το s με μαρανε) <{POST_SNAPBACK}> s=Street έκδοση... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xlitos 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2005 Κοντεύω στα 3 χρόνια αλλά με αρκετά χιλιόμετρα σε ταξιδάκια,βόλτίτσες....2 χρόνια με το βαραντέρο125 και 7-8 μήνες με το CBR. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DR.EVIL 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2005 (τροποποιήθηκε) Από τό 1982 τό πρώτο μου μηχανάκι ενα XL 250 αυτό μέ τήν 23αρα ζάντα εμπρός γιά οσους θυμούνται η ζουσαν τότε καί αμέσως μετά παράλληλα καί ενα RD 350 LC μέ τό οποίο ετρεχα σέ ενα ενιαίο πρωτάθλημα πού γινόταν τότε , δίνοντας αρκετά φθηνότερα τό μηχανάκι η YAMAHA αν λάβαινες μέρος...Α ρε τί μού θυμήσατε τώρα....θά ψάξω νά βρώ φωτό από τότε νά ποστάρω νά γελάσετε...καί εγώ νά Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 15 , 2005 από τον DR.EVIL Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2005 s=Street έκδοση... Βρε παπι 50αρι ειναι... τι αλλο θα ηταν δλδ εκτος απο στρητ εκδοση; εντουρο; :lol: :lol: :lol: DR.EVIL αναμενουμε φωτος Ε; οχι να λεμε και να ξελεμε :P ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DR.EVIL 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2005 Αρε τι μου θυμησες!!! 60 δρχ το λιτρο η βενζινη!!! Με ενα κατοσταρικο φουλαριζε σχεδον το παπι!!! (δηλαδη με 30-40 λεπτα σημερα ) <{POST_SNAPBACK}> Βλέπω οτι υπάρχουν καί αλλοι παπούδες εκτός από εμένα......νά κάνουμε καμμιά σύναξη τά γερόντια νά θυμηθούμε τά νιάτα μας...χα χα χα! Παλιόγεροι!!!!!! θέλετε καί μηχανάκια....... Βρε παπι 50αρι ειναι... τι αλλο θα ηταν δλδ εκτος απο στρητ εκδοση; εντουρο; :lol: :lol: :lol: DR.EVIL αναμενουμε φωτος Ε; οχι να λεμε και να ξελεμε :P ... <{POST_SNAPBACK}> Θά τίς ψάξω γιατί μέ βάλατε σέ τρυπάκι μέ αυτό τό post καί θά τίς βάλω ^_^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mastgeo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2005 10 χρονια κοντα.Honda lead 50,suzuki katana 125,Cagiva Mito 125,Kawasaki KLX 650.And still walking...με λιγη τυχη θα παρω και το ΚΤΜ LC4 SM αντε να τα χιλιασουμε!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zero_one 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2005 Από το.... 1968 ! Το λογαριασμό τον αφήνω σε σας....... Γέρασα και μυαλό δεν έβαλα Αρε τι μου θυμησες!!! 60 δρχ το λιτρο η βενζινη!!! Με ενα κατοσταρικο φουλαριζε σχεδον το παπι!!! (δηλαδη με 30-40 λεπτα σημερα ) <{POST_SNAPBACK}> Χεχεχε.... τι να πω εγώ που πλήρωνα 25δρχ. το γαλόνι!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2005 Από το 1988 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scottyfjr13_06 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2005 Απο το 1979 και το πρωτο μου μηχανακι ηταν ενα Zundapp 50cc διχρονο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Yotis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2005 2 χρονια cub 50,1 χρονο ΚΜΧ 250,3 βδομαδες GLX 90( ηταν καινουργιο και μου το φαγανε πριν καν το στροσω) 3 χρονια cub 90,και απο το 02 το πιγασακι μου. 2+1+3/52+3+3=.....9 και κατι μαλον :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
free rider 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2005 ρε δύσκολα μου βάζετε... 41 μείον 15 είσονννν .................. ζήτω που καήκαμε... εκείνο το φιλαράκι στη ρεβάνσσσσ πλ. καραμανλάκη μου έκανε μεγάλη ζημιά.. τι ήθελε και με έβαζε να οδηγήσω... καλά ήμουνα.. μπααα τωρα είμαι πολύ καλύτερα... δεν θα άλλαζα με τίποτα οσα έζησα τόσα χρόνια απλά να ρε παιδια ...δεν το κατάλαβα πως πέρασαν.. πήγαινα τσίτα τα γκάζια.. :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΖΕΥS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2005 ρε δύσκολα μου βάζετε... 41 μείον 15 είσονννν .................. :D :D <{POST_SNAPBACK}> =26 Και εγω τα ιδια με τον FREE... Για va βγαλω μια φωτο με την ψηφιακη το CB 50.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bugsbunny 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2005 17 and counting… Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MARKOS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2005 HONDA CB50J (Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΤΙΝΟΣ) YAMAHA RD350YPVS (ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ) HONDA C50 (ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ RD ΤΟ ΕΛΙΩΣΑ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΠΑΚΙ) KAWASAKI EL250 ELIMINATOR (ΤΩΡΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ) KAWASAKI ZL400 ELIMINATOR (ΓΙΑΤΙ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ 250) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adam 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2005 ουουουου... είχα στα 10 μου περίπου ένα μοτοποδήλατο και δνε έφτανα κάτω! Σταμάταγα αποκλειστικά και μόνο σε τοίχους και μάντρες! :P Ε, στα 16 ενα αυτόματο,στα 18 το παπί κτλ κτλ σύνολο πάνω από 10 χρόνια τα τελευταία 9 νόμιμα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες