μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2007 Εντυπωσεων συνεχεια... :) Μετα απο ενα συντομο κομματι Ε.Ο Διακοφτό-Πάτρα μου εκανε θετικη εντυπωση ο τρόπος που κινειται με μεγαλη Μ.Ω.Τ και εμπνεει ασφάλεια με την "συμπαγη" και ακλονητη κινηση και θεση στο δρομο.Δειχνει και ειναι χιλιομετροφάγος με ανεση και μια αισθηση που δεν σε αφηνει "στον κοσμο σου" ξεκομμενο απο τα δρωμενα, αλλά σε εχει 'εκει" με αψογη πληροφορηση και ζητωντας σου να συμμετεχεις.Διαπιστωσα εξ'ιδιοις οτι οι δυνατοτητες τις σε ανοιχτες καμπες και ανοιχτο δρομο ειναι εντυπωσιακες... Προχωραμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyriakosVFR 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2007 Oδηγηση σε βροχη: Πολυ σταθερο κρατα σε Ε Ο ταχυτητες 150 160 ( με βροχη ) και νιωθεις μια χαρα Βρεχονται οι ωμοι και τα γονατα ( στα γονατα δεν θα πρεπε κατα την γνωμη μου ) και η μποτα (λογικο) στο κατω μερος της . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2007 από εμπορικότητα πως πάει το μηχανάκι? δλδ τιμές μεταπώλησης κλπ. Βρηκα μια στα λαμογια που μου πουλησαν το ΚΤΜ μοντελο 2005 με 22000χλμ στα 6500. Οταν τους ρωτησα γιατι τόσο χαμηλά (αρχική τιμή αγοράς είναι αρκετά υψηλή απο ότι θυμάμαι) μου είπαν ότι είναι αντι εμπορικό μηχανακι και δεν κουνιουνται εύκολα. Κοκκινο αν ενδιαφερεται κανενας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GLYSTRAS 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2007 Δυστυχώς η εμπορικότητα είναι το μελανό του σημείο. Αυτό είναι και καλό και κακό. Κακό Αν την πάρεις καινούργια χάνεις με το καλημέρα λεφτά εκτός αν σκοπεύεις να την παντρευτείς. Καλό Σαν μεταχειρισμένη είναι από τις πιο τίμιες αγορές που υπάρχουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2007 Βρηκα μια στα λαμογια που μου πουλησαν το ΚΤΜ μοντελο 2005 με 22000χλμ στα 6500 Μετάφραση: Εισαγωγής 2005, μοντέλο 2002, με 100.000 χλμ, γυρισμένο στα 22.000 χλμ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ORIMOS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2007 Ένας ιδιοκτήτης VFR 800 FI '98 θα είναι την Τετάρτη στην Πάτρα για δουλειά.Αν ο καιρός το επιτρέψει θα έχω και το VFR μαζί μου (ή αυτό θα με έχει).144000 χλμ ταξιδιάρικα ως επί το πλείστον και ακόμα έχει.Δέχομαι από καφέ ως ότι τραβάει η όρεξή σου.(Ανήκω στο club της προβατίνας να ξέρεις).Τα λέμε από κοντά και συγκρίνουμε εμπειρίες και μηχανάκια.Το δικό μου δεν έχει V-TEC και οι εκκεντροφόροι κινούνται με γρανάζια.Αλλά το στήσιμο είναι ίδιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmeles 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2007 Μετάφραση: Εισαγωγής 2005, μοντέλο 2002, με 100.000 χλμ, γυρισμένο στα 22.000 χλμ. ΕΓΡΑΨΕΣ!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2007 Μετάφραση: Εισαγωγής 2005, μοντέλο 2002, με 100.000 χλμ, γυρισμένο στα 22.000 χλμ. Το πιο πιθανο σεναριο.Αλλιως δεν εξηγειται...Δεν υπαρχει περιπτωση Εκτός και ο πρωην ιδιοκτητης ειναι αυτος στη διαφημιση "Ελληνας κροισος ιδιοκτητης νησιου με 8 γραμματα"...Τότε μπορει(Κι αν σου καααατσει;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2007 Μην το μαμησουμε το τοπικ με spam...please... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2007 (τροποποιήθηκε) Προσθετω στην συμβιωση με την VFR και μια ενδειξη στο κοντερ(που συζητησαμε κι αλλου)στα 256χ.α.ω οπως επισης και την ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ σταθεροτητα και ευθυβολια που επιδυκνειει η VFR σε καθε ταχυτητα ενω το φαιρινγκ μού δειχνει οτι εχει κατασκευαστει επακριβως για το λογο που υπαρχει αυτη η μοτοσυκλετα..γαι sport touring δηλαδη,καταφερνοντας να κραταει τον αναβατη της σταθερο και ανεπηρεαστο απο τη δυναμη και τους στροβιλισμους του αερα σε ολες τις ταχυτητες. Θεμα συνηθειας ειναι και τα clip on σε σχεση με το τιμονι -μπαρα που εχουν τα On-Off ας πουμε. Η θεση οδηγησης οσο κι αν φαινεται σκυφτη σε σχεση με το On-Off Που ειχα,παραυτα δεν κουραζει,ισως γιατι μοιραζεται η δυναμη που ασκει ο αναβατης σε χερια,μεση,πλατη,ποδια...κατι που με On-Off δεν ειναι εφικτο λογω πιο ορθιας θεσης οδηγησης... Επισης να προσθεσω και μια φωτο[με το νεο μου αποκτημα...παντελονάκι δερματινο-για να κανει παρεα στο μπουφανακι... :) και ειναι και τα δύο πολυ ευχρηστα...thanks (ξερεις εσυ ) ]... Και συνεχιζουμε Τροποποιήθηκε Απρίλιος 16 , 2007 από τον Athos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες