Jump to content
Sign in to follow this  
Guest Acrobat

Σέρρες 4-3-2007

Recommended Posts

Guest Acrobat

Hallo paides...

Pliroforithika apo ton Atsatso oti aurio 4-3-2007 tha kanoume mia mikri voltoula pros serres. Etsi opos to akousa to thema mallon tha mpoume kai ligaki kai sti pista.

Plirofories den ksero akrivos... Simera tha matho pote akrivos kai apo pou tha figoume. To mono pou ksero einai pos tha pame aurio... Gia plirofories tha sas po otan matho meta tis 11 to vradi simera...

Cya there

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Άσε, θα τα πω εγώ τα κουλάδια...που δε μιλάει και κανείς...

11:00 στο BP πριν το δερβένι. Πριν τη γέφυρα.

Θα γίνει και μια 5άλεπτη στάση αριστοτέλους με εγνατία κατά τις 10:50.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μιλησαμε ηδη με καποια απ'τα παιδια οποτε θα τα πουμε απο κοντα το πρωι

στο Δερβενι :_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
μια χαρά περνάτε εσείς εκεί πάνω... αν όλα πάνε καλά θα ανέβω σέρρες 24-25 μαρτίου. :)

αντε να σε δούμε :_thumbsup:

Με το R1? :blush:

θυμισε το μου κ λιγο πιο νωρις ξανα και θα σου ετοιμασουμε υποδοχη! :greece:

εννοειτε κ καμια νυχτοπερπατισια στη συμπρωτεύουσα να θυμηθεις τα παλια :P

εκτος βεβαια αν ερθεις μονο για πιστα οποτε κι ετοιμαζω απο τωρα τα πουλμαν με τους θεατες,ξερεις οπως κανουν τους παππουδες κ τους αγροτες οταν γινεται η Δ.Ε.Θ :_zeppelin:

:vv:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αντε να σε δούμε :_thumbsup:

Με το R1? :blush:

θυμισε το μου κ λιγο πιο νωρις ξανα και θα σου ετοιμασουμε υποδοχη! :greece:

εννοειτε κ καμια νυχτοπερπατισια στη συμπρωτεύουσα να θυμηθεις τα παλια :P

εκτος βεβαια αν ερθεις μονο για πιστα οποτε κι ετοιμαζω απο τωρα τα πουλμαν με τους θεατες,ξερεις οπως κανουν τους παππουδες κ τους αγροτες οταν γινεται η Δ.Ε.Θ :_zeppelin:

:vv:

όχι με το xr.. :bash: μα τί ερώτηση ήταν αυτή τώρα? εννοείται με το r1.. :_w00t:

τί είδους υποδοχή? με χορούς και πανηγύρια?? υπ' όψιν προτιμώ χορευτές ντυμένους έξαλλα.. :smoke:

και τί με πέρασες ρε συ, αξιοθέατο?? θα έρθω ικόγκνιτο, θα φοράω στην πίστα καπαρντίνα και καπέλο για να μην με αναγνωρίσετε.. :blink:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

όχι με το xr.. :bash: μα τί ερώτηση ήταν αυτή τώρα? εννοείται με το r1.. :_w00t:

τί είδους υποδοχή? με χορούς και πανηγύρια?? υπ' όψιν προτιμώ χορευτές ντυμένους έξαλλα.. :smoke:

και τί με πέρασες ρε συ, αξιοθέατο?? θα έρθω ικόγκνιτο, θα φοράω στην πίστα καπαρντίνα και καπέλο για να μην με αναγνωρίσετε.. :blink:

:_scare:

κριμα..κ ειμαι παλιος Χωμάτινος.. αλλα τι να κενεις κι εσυ..οπως βολευεσαι! παρε το ασημενιο Γιαμαπάκι σου..

:help: ειδικα με καμπαρντινα κ καπελο στην πιστα... :whip::worthy::worshippy::worthy::worshippy::worthy:

:_hi:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
:_scare:

κριμα..κ ειμαι παλιος Χωμάτινος.. αλλα τι να κενεις κι εσυ..οπως βολευεσαι! παρε το ασημενιο Γιαμαπάκι σου..

:help: ειδικα με καμπαρντινα κ καπελο στην πιστα... :whip::worthy::worshippy::worthy::worshippy::worthy:

:_hi:

ποιό λες γιαμαπάκι ρε??? όταν θα έρθω θύμισέ μου να σου χώσω μία κουτουλιά.. :bop:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σήμερα πήγα στα μέγαρα και γινόταν χαμός.. δεν έχω ξαναδεί τόσα πολλά μηχανάκια!!! ξενέρωσα τελείως, έμεινα λίγο κι έφυγα... χάλια λέμε.. :online2long:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
σήμερα πήγα στα μέγαρα και γινόταν χαμός.. δεν έχω ξαναδεί τόσα πολλά μηχανάκια!!! ξενέρωσα τελείως, έμεινα λίγο κι έφυγα... χάλια λέμε.. :online2long:

Κι εγω εκει ειμουν απο τις 12.00 ως τις 13.00 περιπου. Την μονη γυναικα που προσεξα με δερματινα ηταν μια με κοτσιδες. Εσυ εισουν????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κι εγω εκει ειμουν απο τις 12.00 ως τις 13.00 περιπου. Την μονη γυναικα που προσεξα με δερματινα ηταν μια με κοτσιδες. Εσυ εισουν????

με 2 καστανά κοτσίδια με πορτοκαλί λαστιχάκια και ολόσωμη dainese μαύρο-ασημί??? :online2long:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με 2 καστανά κοτσίδια με πορτοκαλί λαστιχάκια και ολόσωμη dainese μαύρο-ασημί??? :online2long:

Νομιζω ναι. Μιλουσες με ενα παιδι κοντα στο φορτηγο της BRIDGESTONE :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομιζω ναι. Μιλουσες με ενα παιδι κοντα στο φορτηγο της BRIDGESTONE :_thumbsup:

κι εκεί και γύρω γύρω τριγύρναγα.. αλλά υπήρχαν κι άλλες με δερμάτινες φόρμες.. οι 2 μπήκαν και μέσα στην πίστα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@pocahondas

Δεν προσεξα αλλες κοπελες με δερματινη φορμα. Εκατσα στην εισοδο των πιτ και ειδα το session που επεσε το παιδι με το BMW και τα zzr1400- BLACKBIRD :_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
@pocahondas

Δεν προσεξα αλλες κοπελες με δερματινη φορμα. Εκατσα στην εισοδο των πιτ και ειδα το session που επεσε το παιδι με το BMW και τα zzr1400- BLACKBIRD :_rock-on:

θα φάνταζε η φόρμα μου μάλλον.. μπουάχαχαχαχααα :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε βεβαια . Εκανε καλό καιρό και βγηκαν οι τρόμπες του σαββατοκυριακου και της μούρης . Γιατι δεν εμεινε ο μαλακας καλυτερα για καφε στην παραλία ? Και μετα να το σπάσει στην παραλιακη και να λεει πως ειναι ο γαμ@ω? Γιατί αν βγηκε για γρηγορη βόλτα με το 1000 με το μαπα το Nolan , μόνο ετσι μπορώ να τον χαρακτηρίσω . Εχωσε ενα καρο λεφτα για τη μηχανη και από εξοπλισμό μηδεν . Κλασικός τρομπας πουλμουρ . Για αυτό λέω ... ενα καφε και πολύ τους ειναι . Οι υπόλοιποι δε του φταινε σε τιποτα .

Υ.Γ. Αυτό δεν αλλάζει το γεγονος του ατυχηματος . Μακαρι να γινει γρηγορα καλά και να το θυμαται μόνο ως απλο περιστατικό .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σήμερα που περίμενα στα διόδια της Ελευσίνας να μαζευτούμε πάντως, σκέφτηκα ότι παίζουν δυό τρία βαριά ατυχήματα με τους κάγκουρες που πηγαίνανε σούζα ανάμεσα στα αυτοκίνητα. Δεκάδες από αυτούς μέσα σε 5 λεπτά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βγαλανε πάλι τα σπασμενα της βδομαδας . Βλεπεις με το αμαξι όλη μερα καθε μερα , μαζευτηκαν πολλά . Καταπιεζονται τα παιδια και ειπαν να ξεσκασουν λίγο . Α ρε κατι μερες που εχω ρεπό :kill:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Υ.Γ. Αυτό δεν αλλάζει το γεγονος του ατυχηματος . Μακαρι να γινει γρηγορα καλά και να το θυμαται μόνο ως απλο περιστατικό .

Δε νομίζω Κώστα...

Υ.Γ. 600 ήταν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σίγουρα μέσα σε κάθε παρέα υπάρχουν και τέτοιοι μ@λ@κες.

Δύο λύσεις υπάρχουν, ή να τους "προσγειόσουμε" ,ή να τους αποβάλουμε απ'τη παρέα.

Όποιος θέλει να τρέξει την μότο του,να μπεί στην πίστα.

Ατσατσε...χαλαστήκαμε και μόνο που είδαμε τις φότο,πόσο μάλλον τα παιδιά που ηταν επιτόπου...

Να προβάλονται στο myBike τέτοιες φότο,για να αποφέυγουν οι αναβάτες τις μ@λ@κιες....

Έυχομαι ολόψυχα περαστικα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω προηγουμουν του ατυχηματος κατα 4-5 λεπτα αλλα οταν το καταλαβαμε κ μαθαμε τα νεα.. η ψυχολογικη μου κατασταση εγινε μερος των συντριμιων.. :cry2:

εκτος απο παιδεια ομως, μας λειπει κ αυτοεκτιμηση.. Επισης, λιγο αν σκεφτομαστε τους δικους μας αλλα και τους αλλους στο δρομο που δε μας φταινε σε τιποτα,πολλα μπορουμε ν'αποφυγουμε.. :excl:

Τροποποιήθηκε από τον SAM.KOSTAS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα