Steve 444 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2015 απο που αγορασμενα??Στο bikers world στη Ν.Ιωνία Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2015 η επιλογη υλικου ειναι gore-tex απο αποψη βροχης!απο θεμα κρυου χωρις τις γνωστες προστασιες ( χουφτες, θερμαινομενα κτλ. ) τι παιζει ??Εκεί παίζουν άλλα τεχνικά υφάσματα, όπως το Thinsulate, Primaloft κλπ.Με αυτά τα υφάσματα πετυχαίνουν λιγότερο πάχος & βάρος...Δυστυχώς πανάκριβα όλα τους, ακόμη και αν τα πάρεις με το τόπι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimkat23 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2015 Εκεί παίζουν άλλα τεχνικά υφάσματα, όπως το Thinsulate, Primaloft κλπ.Με αυτά τα υφάσματα πετυχαίνουν λιγότερο πάχος & βάρος...Δυστυχώς πανάκριβα όλα τους, ακόμη και αν τα πάρεις με το τόπι...καταλαβα...οπότε ενα γαντι σε μια ''νορμαλ'' τιμη της ταξεως μεχρι των 100 ευρω ?και επισης μια ακομα ερωτηση... ειναι καλυτερα τα υφασματινα ή τα δερματινα γαντια? παντα απο αποψη κρυου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2015 (τροποποιήθηκε) 3 ζευγαρια κιολας 2 dainese κ ενα alpinestarδυστιχως φιλε μου στα γαντια δεν υπαρχει αδιαβροχο 100%το alpine περσι που ερχομουν απο λαρισα ειχε βαλει τοσο νερο που οταν το εβγαλα δεν ξαναεμπενετα dainese σε μικροτερης εντασης κ διαρκειας δεν εμπασαν νερο αλλα τις επομενες 3 μερες ηταν μουσκεμα μεσα-εξω απο υγρασιαμιλαμε παντα χωρις χουφτες γιατι με χουφτες αλλαζει εντελος η κατασταση Αδιάβροχα είναι απο την στιγμή που δεν περνάει το νερό στο δέρμα σου... Αλλιώς κάτι δεν είναι ok. Εγώ την τελευταία φορά ξεχάστηκα... Τα είχα βάλει λάθος. Όλα καλά για ένα 4ωρο με βροχή μέχρι που σταμάτησα και κατέβασα τα χέρια μου... :DΔυστυχώς μουλιάζει η επένδυση και θέλουν βοήθεια στο στέγνωμα γιατί θα βρομίσουν, και δεν θα μπαίνουν εύκολα όταν θα τα χρειάζεσαι...Εγώ τοποθετώ έναν δακτύλιο μέσα στο γάντι ώστε να μένει ανοικτό και το βάζω μπροστά απο έναν ανεμιστήρα ώστε να στεγνώσουν πολύ πιο γρήγορα (ποτέ ζεστό αέρα).καταλαβα...οπότε ενα γαντι σε μια ''νορμαλ'' τιμη της ταξεως μεχρι των 100 ευρω ?και επισης μια ακομα ερωτηση... ειναι καλυτερα τα υφασματινα ή τα δερματινα γαντια? παντα απο αποψη κρυουΈχω πολύ καιρό να κάνω έρευνα αγοράς...Το δέρμα ή η Cordura δεν σε προστατεύουν απο το κρύο. Το δέρμα είναι καλύτερο απο θέμα αντοχής στην τριβή και στο κάψιμο αλλά δεν τα πάει και τόσο καλά με το νερό... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 3 , 2015 από τον Ste7ios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2015 Υπάρχει κάποιο δοκιμασμένο γάντι εντός 50ευρου που να αντέχει κρύο αρκετό; Δεν με πειράζει η αδιαβροχοποίηση,απλά θέλω καθημερινά να πηγαίνω στην δουλειά και να μην κοκκαλώνουν τα χέρια μου.Μιλάω για κηφισίας με αμάξια οπότε όχι τρελές ταχύτητες.Απλά είναι πολύ πρωί και το κρύο τσούζει.Offtopic:Το Bikers World στην Ν.Ιωνία πολύ ωραίο μαγαζάκι,εξυπηρετικότατος ο υπάλληλος,μεγάλη ποικιλία,αν και μικρός χώρος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2015 Υπάρχει κάποιο δοκιμασμένο γάντι εντός 50ευρου που να αντέχει κρύο αρκετό; Δεν με πειράζει η αδιαβροχοποίηση,απλά θέλω καθημερινά να πηγαίνω στην δουλειά και να μην κοκκαλώνουν τα χέρια μου.Μιλάω για κηφισίας με αμάξια οπότε όχι τρελές ταχύτητες.Απλά είναι πολύ πρωί και το κρύο τσούζει.Offtopic:Το Bikers World στην Ν.Ιωνία πολύ ωραίο μαγαζάκι,εξυπηρετικότατος ο υπάλληλος,μεγάλη ποικιλία,αν και μικρός χώρος.εγω αυτα θα επερναhttp://www.bikers-world.gr/el/rider/gloves/winter-gloves/five-wfx2.htmlεχω five γαντια κ ειναι πολυ ζεστα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimkat23 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2015 Το δέρμα ή η Cordura δεν σε προστατεύουν απο το κρύο. οπότε κοιταζω εσωτερικη επενδυση οσο αφορα το κρυο?τι πρεπει να κοιταξω δλδ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2015 Με τις επενδύσεις δεν το έχω ψάξει... Με μια αναζήτηση ίσως βρεις κάποια συγκρτικά reviews μεταξύ αυτών των υλικών...π.χ. https://www.google.gr/search?q=thinsulate+vs+primaloft&sourceidΕδώ π.χ. αναφέρει ότι το Primaloft είναι καλύτερο από το Thinsulate όταν κάθεσαι ακίνητος (όπως εμείς στη μηχανή):http://blogs.basspro.com/blog/bass-pro-shops-springfield-mo/thinsulate-vs-primaloft-insulationsΕπιστήμη και εδώ... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2015 Υπάρχει κάποιο δοκιμασμένο γάντι εντός 50ευρου που να αντέχει κρύο αρκετό; Δεν με πειράζει η αδιαβροχοποίηση,απλά θέλω καθημερινά να πηγαίνω στην δουλειά και να μην κοκκαλώνουν τα χέρια μου.Μιλάω για κηφισίας με αμάξια οπότε όχι τρελές ταχύτητες.Απλά είναι πολύ πρωί και το κρύο τσούζει.Offtopic:Το Bikers World στην Ν.Ιωνία πολύ ωραίο μαγαζάκι,εξυπηρετικότατος ο υπάλληλος,μεγάλη ποικιλία,αν και μικρός χώρος.Καθημερινά ανεβαίνω Κηφισίας για δουλειά με τα Richa Defence εδώ και κανένα μήνα (οπότε υπολόγισε θερμοκρασίες) δεν κρυώνουν τα χέρια. Πολύ σημαντικό να είναι σχετικά ζεστά πριν βάλεις τα γάντια. Θα μπορούσαν να είναι και πιο ζεστά, αλλά προσωπικά δεν περίμενα ακόμα παραπάνω. ΓΙα παραπάνω λογικά θέλεις χούφτες και θερμαινόμενα grips. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikos988 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2015 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα.Για καλό χειμωνιάτικο γάντι και με καλή αίσθηση, δες αυτό: http://motofashion.gr/for-the-rider-accessories/for-the-rider-accessories-clothes/for-the-rider-accessories-clothes-gloves/for-the-rider-accessories-clothes-gloves-winter-waterproof/Waterproof-Goretex-Gloves-Heat-Pack-Held-TonaleΑν πας από το μαγαζί, μπορείς να δεις και άλλα που ανεβαίνουν όμως αρκετά σε κόστος όπως αυτό: http://motofashion.gr/for-the-rider-accessories/for-the-rider-accessories-clothes/for-the-rider-accessories-clothes-gloves/for-the-rider-accessories-clothes-gloves-winter-waterproof/waterproof-goretex-winter-glove-held-twinΝίκος Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 4 , 2015 από τον Nikos988 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimkat23 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2015 Με τις επενδύσεις δεν το έχω ψάξει... Με μια αναζήτηση ίσως βρεις κάποια συγκρτικά reviews μεταξύ αυτών των υλικών...π.χ. https://www.google.gr/search?q=thinsulate+vs+primaloft&sourceidΕδώ π.χ. αναφέρει ότι το Primaloft είναι καλύτερο από το Thinsulate όταν κάθεσαι ακίνητος (όπως εμείς στη μηχανή):http://blogs.basspro.com/blog/bass-pro-shops-springfield-mo/thinsulate-vs-primaloft-insulationsΕπιστήμη και εδώ... :Dευχαριστω για τη βοηθεια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chmavr 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2015 Καθημερινά ανεβαίνω Κηφισίας για δουλειά με τα Richa Defence εδώ και κανένα μήνα (οπότε υπολόγισε θερμοκρασίες) δεν κρυώνουν τα χέρια. Πολύ σημαντικό να είναι σχετικά ζεστά πριν βάλεις τα γάντια. Θα μπορούσαν να είναι και πιο ζεστά, αλλά προσωπικά δεν περίμενα ακόμα παραπάνω. ΓΙα παραπάνω λογικά θέλεις χούφτες και θερμαινόμενα grips.Το κανω καθε μερα εδω και 3 χρόνια. Το θέμα ειναι μεχρι που πας πχ μετα το S πεφτει 3-4 βαθμούς η θερμοκρασία ανάλογα την ωρα. Μεχρι τώρα δεν εχει κανει κρυο, εγω είμαι με τα καλοκαιρινα ακόμα αν και βεβαια το βράδυ μετα τισ 10 παγώνω.....Ψαχνω και εγω ρε παιδια ακριβως το ιδιο, εκει γυρω στο 50 με 70 €...Απλα να εχουνε αισθηση τα χερια μου στο γκριπ γιατι εχω τωρα τα tucano urbano ζεστα, μια χαρα στην βροχή αλλα αισθηση και προστασια 0. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2015 Το κανω καθε μερα εδω και 3 χρόνια. Το θέμα ειναι μεχρι που πας πχ μετα το S πεφτει 3-4 βαθμούς η θερμοκρασία ανάλογα την ωρα. Μεχρι τώρα δεν εχει κανει κρυο, εγω είμαι με τα καλοκαιρινα ακόμα αν και βεβαια το βράδυ μετα τισ 10 παγώνω.....Ψαχνω και εγω ρε παιδια ακριβως το ιδιο, εκει γυρω στο 50 με 70 €...Απλα να εχουνε αισθηση τα χερια μου στο γκριπ γιατι εχω τωρα τα tucano urbano ζεστα, μια χαρα στην βροχή αλλα αισθηση και προστασια 0.Ξεκινάω από Χαλάνδρι και φτάνω Χίλτον.Δεν ξέρω πόσο κρύο κάνει,δεν ξέρω πόσο κρύο αντέχουν τα χέρια μου,ξέρω όμως ότι κάθε μέρα κοκκαλώνουν σε αυτήν την διαδρομή εδώ και κανα μήνα(με υφασμάτινα γάντια κλαιν,που τα'χω 2-3 χρόνια).Πολύ καλά φαίνονται τα Richa πιο πάνω που πρότεινε ο Μπάμπης,αλλά κι εγώ θα ήθελα κάτι με προστασία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2016 Καθημερινά ανεβαίνω Κηφισίας για δουλειά με τα Richa Defence εδώ και κανένα μήνα (οπότε υπολόγισε θερμοκρασίες) δεν κρυώνουν τα χέρια. Πολύ σημαντικό να είναι σχετικά ζεστά πριν βάλεις τα γάντια. Θα μπορούσαν να είναι και πιο ζεστά, αλλά προσωπικά δεν περίμενα ακόμα παραπάνω. ΓΙα παραπάνω λογικά θέλεις χούφτες και θερμαινόμενα grips.Ένα update για τα Riche Defence:Μετά από ένα χειμώνα που τα φόρεσα, αυτήν την εβδομάδα που τα έβγαλα από την ντουλάπα και τα φόρεσα 2 φορές για την νέα σαιζόν παρατήρησα ότι άνοιξαν οι ραφές στο ένα δάκτυλο. 1 χειμώνα έβγαλαν και σιγά την βαρβάτη χρήση. Δεν με χάλασε ιδιαίτερα γιατί ήδη σκεφτόμουν για καλύτερα (στο ψάξιμο είμαι..!) και αυτά θα τα κρατήσω για δεύτερα ή μπορεί να τα δώσω και στον πατέρα να τα φοράει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες