Jump to content
Dik

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΙ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΔΙΚΥΚΛΩΝ

Recommended Posts

Εγώ διάβασα στις εφημερίδες ότι το νομοσχέδιο πέρασε ως προεδρικό διάταγμα, δηλαδή επικυρώνεται από τον πρόεδρο της δημοκρατίας ασχέτως του ότι έχει διαλυθεί η βουλή για τις εκλογές.

Αλλά πουθενά δεν αναφέρεται τίποτα για μοτοσυκλέτες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μηπως εννοεις το νομοσχεδιο για την αποσυρση των αυτοκινητων?

Επειδη δεν βρισκω το θεμα που ειχαμε συζητησει, ειχα τηλεφωνησει τελη Αυγουστου στο Υπουργειο, αλλά δεν ηξεραν ακομα τι θα γινει με τις μοτό

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μηπως εννοεις το νομοσχεδιο για την αποσυρση των αυτοκινητων?

Ναί, το ίδιο νομοσχέδιο συμπεριλαμβάνει και τα νέα τέλη.

Άραγε από που θα μπορούσαμε να πάρουμε κάποια επίσημη ενημέρωση;

Α, οκ τώρα είδα οτι υπάρχει το θέμα.

Παρακαλώ τους mods αν γίνεται να μεταφέρουν τα posts εκεί ή να σβήσουν τη συζήτηση.

Τροποποιήθηκε από τον Gong

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μήπως ξαναπόσταρες ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια σελίδα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά, ξέρουμε τελικά αν η απόσυρση αφορά και δίκυκλα; Των αυτοκινήτων έχει ξεκινήσει κανονικά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

thanx chris. Κατέβασα και το pdf της 1ης σελίδας. Αλλά είδα στα post των παιδιών να μιλάνε για χρηματοδότηση. στο σχετικό pdf αναφέρει μόνο απαλλαγή από τέλη ταξινόμησης και κυκλοφορίας. τι ισχύει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
thanx chris. Κατέβασα και το pdf της 1ης σελίδας. Αλλά είδα στα post των παιδιών να μιλάνε για χρηματοδότηση. στο σχετικό pdf αναφέρει μόνο απαλλαγή από τέλη ταξινόμησης και κυκλοφορίας. τι ισχύει?

Πλήρης απαλλαγή (100%) από τα τέλη ταξινόμησης, και από τα τέλη κυκλοφορίας για 5 χρόνια (πληρώνεις 3€ ανεξαρτήτων κυβικών μοτοσυκλέτας ανά έτος για τα πρώτα 5 χρόνια και μετά κανονικά)

ΑΥΤΟ ισχύει.

Τροποποιήθηκε από τον ZZR1400

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αποριας αξιον!

ΛΕπον γραφετε το εξης στο νομοσχεδιο..Ι.Χ. οχηματα 301-705 CC εχουν επιβαρυνση την αναλογη μαπο την εκδοση πρωτης αδεια,κ για την αποσυρση αναφερει για Ι.Χ. κυβισμου μικροτερου 900cc 500 ευρω η αποσυρση κ 1000 ευρω επιδοτηση για την αγορα καινουργιου...Αυτο γιατι δεν αφορα εμας??Μασς αποκλεει ξεκαθαρα??

Βεβαια απο οτι διαβασα το φεκ μιλα για ΙΧ αθτοκινητα.ΔΕν σθμπεριλαμβανει εμας, καπο οτι καταλαβα αρκει να ειναι δεκαετιας οσο αφορα την δικια μας αποσυρση,η μηχανη για να εχουμε τα οφελοι τις αποσυρσης..η κανω λαθος!Το 94 βγηκε απο το 2004-10=1994 σωστα?

Τροποποιήθηκε από τον babyonboard

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επισης βρηκα κ ελπιζω σε αυτο!!

http://www.0300.gr/admin/uploads/%20%CE%A5...CE%9C%CE%91.pdf

Τροποποιήθηκε από τον babyonboard

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισης βρηκα κ ελπιζω σε αυτο!!

http://www.0300.gr/admin/uploads/%20%CE%A5...CE%9C%CE%91.pdf

Η επιστολή έχει σταλεί σε ΛΑΘΟΣ πρωθυπουργό! :-))))))

Ασχέτως αυτού, επειδή τότε (8/2009) μπορείς να πεις ήταν ο πρωθυπουργός που αναφέρεται, ο νόμος για την απόσυρση μοπτοσυκλετών εφαρμόζεται χρόνια τώρα, με διαφορετικές ελαφρύνσεις, και είναι τελείως διαφορετικό.

Βέβαια επειδή τελειώνει το μέτρο για τις μοτοσυκλέτες, καλό είναι να θεσπιστεί ένα μέτρο, ή και το ίδιο με παράταση χρόνου.

Τροποποιήθηκε από τον ZZR1400

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μόλις διάβασα στο διπλανό φόρουμ πως η απόσυρση για τα δίκυκλα τελείωσε!!!!

Ξέρει κανείς κάποιο νέο; Συγκεκριμένα λένε πως έπρεπε να αποσύρεις μέχρι 31/12/2008 για να μπορείς να αγοράσεις μέχρι το τέλος του 2009 (31/12/2009).

Είχα διαβάσει ένα σωρό πράγματα και δεν το είχα καταλάβει έτσι!!! (άλλωστε αγγελίες με παπιά προς απόσυρση δημοσιεύονται συνεχώς μέχρι και σήμερα...).

Επίσης αν μπορεί κάποιος σίγουρα να μας πεί για τα 50cc αν αποσύρονται...(εδώ μέσα κάποιος - gkalas, πριν 5 σελίδες - τόκανε με 50άρι και δίνει και συμβουλές, όπως και ο mars, άλλαξε κάτι??? τώρα βρήκε που ψήνομαι για Bandit??? :ranting3: )

Ευχαριστώ πολύ!

Τροποποιήθηκε από τον cbk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους!Είμαι κατοχος μοτοποδηλατου(50cc) και σκεφτομουν να επωφεληθω της αποσυρσης που ληγει τελη του ετους και να το αποσυρω.Το θεμα ειναι οτι λεφτα δεν παιζουν αυτη την περιοδο και αναρωτιεμαι αν κανω την αποσυρση τωρα μηπως υπαρχει περιπτωση με τα χαρτια που θα παρω,να αγορασω νεα μοτο μεσα στο 2010.Ρωταω μηπως γνωριζει καποιος,διοτι εχω παρει τηλ. στο υπουργειο μιλοντας με αρμοδιους και μη,εχω ψαξει στο νετ αλλα ακρη καμια...Ακομα και οι εμποροι που ρωτησα ο ενας ελεγε οτι πρεπει να παρει η νεα μοτοσυκλετα πινακιδες μεσα στο 2008 για να ισχυει το χαρτι της αποσυρσης, αλλος οτι δεν μπορεις να αγορασεις μεγαλυτερου κυβισμου μηχανακι απο το μοτοποδηλατο που αποσυρεις κι αλλος οτι ενδεχεται συμφωνα με πληροφοριες απο το συλλογο τους να παρει παραταση το μετρο...αλλου γιαλλου μιλαμε....

Το σιγουρο ειναι οτι εχω το ΦΕΚ και ναι η αποσυρση ισχυει και για τα μοτοποδηλατα,το θεμα ειναι οτι δεν αναφερει πουθενα μεχρι ποτε πρεπει να γινει η αγορα.

Το γαμωτο της υποθεσης ειναι οτι δεν θελω να το αποσυρω, ρισκαροντας την προθεσμια να χασω και το οφελος και το μηχανακι.Αν γνωριζει καποιος ας βοηθησει.Ευχαριστω προκαταβολικα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους!Είμαι κατοχος μοτοποδηλατου(50cc) και σκεφτομουν να επωφεληθω της αποσυρσης που ληγει τελη του ετους και να το αποσυρω.Το θεμα ειναι οτι λεφτα δεν παιζουν αυτη την περιοδο και αναρωτιεμαι αν κανω την αποσυρση τωρα μηπως υπαρχει περιπτωση με τα χαρτια που θα παρω,να αγορασω νεα μοτο μεσα στο 2010.Ρωταω μηπως γνωριζει καποιος,διοτι εχω παρει τηλ. στο υπουργειο μιλοντας με αρμοδιους και μη,εχω ψαξει στο νετ αλλα ακρη καμια...Ακομα και οι εμποροι που ρωτησα ο ενας ελεγε οτι πρεπει να παρει η νεα μοτοσυκλετα πινακιδες μεσα στο 2008 για να ισχυει το χαρτι της αποσυρσης, αλλος οτι δεν μπορεις να αγορασεις μεγαλυτερου κυβισμου μηχανακι απο το μοτοποδηλατο που αποσυρεις κι αλλος οτι ενδεχεται συμφωνα με πληροφοριες απο το συλλογο τους να παρει παραταση το μετρο...αλλου γιαλλου μιλαμε....

Το σιγουρο ειναι οτι εχω το ΦΕΚ και ναι η αποσυρση ισχυει και για τα μοτοποδηλατα,το θεμα ειναι οτι δεν αναφερει πουθενα μεχρι ποτε πρεπει να γινει η αγορα.

Το γαμωτο της υποθεσης ειναι οτι δεν θελω να το αποσυρω, ρισκαροντας την προθεσμια να χασω και το οφελος και το μηχανακι.Αν γνωριζει καποιος ας βοηθησει.Ευχαριστω προκαταβολικα!

Φίλε αν διαβάσεις το pdf με τον νόμο, που υπάρχει στην πρώτη σελίδα, θα δεις στην παράγραφο 6, πως -δυστυχώς- η απόσυρση της παλιάς και η κυκλοφορία της νέας μοτοσυκλέτας πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 31-12-2009.

Τώρα για το αν θα δωθεί παράταση, δεν γνωρίζω, αν κρίνουμε όμως από την διακοπή της απόσυρσης των αυτοκινήτων, δεν νομίζω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδη μπορουμε να αποσυρουμε και μηχανακι που εχει κυκλοφορησει το 2007;;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστω cbk, το ειδα κι εγω οτι η νεα μοτο πρεπει να τεθει σε κυκλοφορια μεχρι31/12/09.Οποτε παμε για καταθεση πινακιδας και ακινησια μεχρι το επομενο μετρο,αν και οποτε υπαρξει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά σε λίγο καιρό θα δώσω εξετασεις για 5Occ, το θέμα είναι πως δεν παίζουν λεφτά για καινούριο μηχανάκι και έτσι αποφασίσαμε να δώσουμε με τον αδερφό μου τη μηχανή του για απόσυρση. Πρόκειται για τη derbi senda 50cc. Σκεφτόμαστε να πάρουμε κτ σε scooter καλό αλλά οικονομικό. Δεν αποφασίσαμε ακόμα για μάρκα!

Πόσα € πιστεύετε οτι αξίζει η παραπάνω μηχανή;

Τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσουμε για να την αποσύρουμε;

...ΚΑΙ ποια μάρκα για scooter πιστεύετε πως είναι καλή; Αν θέλετε προτείνετε μου κάποιες!

Σόρρυ που τα ρωτάω, απλά τα αρχεία pdf που έστειλε ο φίλος που άνοιξε το θέμα δε λειτουργούν!

Θα το εκτιμούσα πολύ αν με βοηθούσατε!

Ευχαριστώ! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα