Μάριος 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2008 Μια χαρα! :D Τα 1000 που λές είναι λίγα.... Η έκπτωση απο την απόσυρση είναι το τέλος ταξινόμησης. Για να μάθεις το ακριβές ποσοστό μπορείς να πας στο τελωνείο. Αυτό σου το λέω γιατί εγώ που απέσυρα το ποσοστό είναι 12% απο το τιμολόγιο αγοράς για τα 1.000 κυβικά. Για το δικό σου, με επιφύλαξη είναι 14% (1300 cc) Γνωριζει κανεις για fazer1000 με τιμη 11700 ποια ειναι η εκπτωση απο το τελος ταξινομησης αν ειναι να ψαξω για κανα 50 αφου οπως διαβασα πιο πανω ισχυει και για τα 50 σωστα;; Η έκπτωση απο την απόσυρση είναι το τέλος ταξινόμησης. Για να μάθεις το ακριβές ποσοστό μπορείς να πας στο τελωνείο. Αυτό σου το λέω γιατί εγώ που απέσυρα το ποσοστό είναι 12% επί του τιμολογίου αγοράς για τα 1.000 κυβικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mars 538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2008 (τροποποιήθηκε) Τα 1000 που λές είναι λίγα.... Η έκπτωση απο την απόσυρση είναι το τέλος ταξινόμησης. Για να μάθεις το ακριβές ποσοστό μπορείς να πας στο τελωνείο. Αυτό σου το λέω γιατί εγώ που απέσυρα το ποσοστό είναι 12% απο το τιμολόγιο αγοράς για τα 1.000 κυβικά. Για το δικό σου, με επιφύλαξη είναι 14% (1300 cc) Η έκπτωση απο την απόσυρση είναι το τέλος ταξινόμησης. Για να μάθεις το ακριβές ποσοστό μπορείς να πας στο τελωνείο. Αυτό σου το λέω γιατί εγώ που απέσυρα το ποσοστό είναι 12% επί του τιμολογίου αγοράς για τα 1.000 κυβικά. Στις μηχανες 1.000 οντως το τελος ταξινομησης ειναι περιπου 12% με 13% στην αξια C.I.I.F και οχι στο τιμολογιο.Η αξια C.I.I.F ειναι το ποσο που αναγραφεται πανω στο πιστοποιητικο του τελωνειου.Ειναι δηλαδη το κοστος μαζι με ασφαλεια και ναυλο και σημαινει.....Cost Including Insurance Freight.Δεν περιλαμβανει δηλαδη ΦΠΑ και κερδος Τροποποιήθηκε Μάρτιος 20 , 2008 από τον mars Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZZR1400 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2008 Το 12% είναι σωστά όπως λέτε έως ΚΑΙ 1300 κυβικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkmaggas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2008 Παιδες ερωτηση Ενας φιλος εχει ενα GPZ 750 του 82,αν παρει κανουργιο ποσο θα ωφεληθει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mars 538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2008 Παιδες ερωτηση Ενας φιλος εχει ενα GPZ 750 του 82,αν παρει κανουργιο ποσο θα ωφεληθει? Αναλογα τι μηχανη θα παρει.Παντως η αποσυρση συμφαιρει για μηχανες απο 1.000 και πανω.Το καλυτερο απο ολα ειναι ο καθενας να παιρνει τηλεφωνο στην κεντρικη αντιπροσωποια και να ρωταει τι τελος ταξινομησης εχει το μοντελο που τον ενδιαφερει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Daemon 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2008 (τροποποιήθηκε) Μερικα παραδειγματα για μοτο Honda.. ;) CBR600RR 2008 - 490? + 39? Χ 5 = 685? XL700V ABS 2008 - 381? + 39? Χ 5 = 576? CBF1000 ABS 2008 - 744? + 95? Χ 5 = 1219? CBR1000RR 2008 - 950? + 95? Χ 5 = 1425? XL1000V ABS 2008 - 885? + 95? Χ 5 = 1360? Για αλλα μοτο (Honda) με ρωτατε ;) Τροποποιήθηκε Μάρτιος 21 , 2008 από τον Daemon Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
george67 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2008 Μερικα παραδειγματα για μοτο Honda.. ;) CBR600RR 2008 - 490? + 39? Χ 5 = 685? XL700V ABS 2008 - 381? + 39? Χ 5 = 576? CBF1000 ABS 2008 - 744? + 95? Χ 5 = 1219? CBR1000RR 2008 - 950? + 95? Χ 5 = 1425? XL1000V ABS 2008 - 885? + 95? Χ 5 = 1360? Για αλλα μοτο (Honda) με ρωτατε ;) Καλησπερα ενδιαφερομε να αγορασω τη VSTORM 650 ABS καινουργια. Επειδη δεν εχω παλια μηχανη για αποσυρση μπορειτε να μου πειτε τι μπορω να κανω για να αποσυρω μια μηχανη? τι λεφτα γλυτωνω για το VSTORM 650 ABS . ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Daemon 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2008 (τροποποιήθηκε) Πως θα αποσυρεις μια μιχανη που δεν την εχεις? Μονο να βρεις να αγορασεις καννα χρεπι με 100-150? απο καμια αγγελια και να το αποσυρεις.. Για VStrom δεν ξερω τα ΤΤ αλλα περιπου στα 300? με 400? πιστευω θα ειναι.. συν 39? Χ 5.. (εκτος αν ειναι κολλητος σου ο πωλητης απο που θα παρεις το VStrom και εχει καμια καβαντζα να σε φτιαξει.. ;) ) Τροποποιήθηκε Μάρτιος 21 , 2008 από τον Daemon Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
konstantinos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2008 Καλημέρα σε όλους..Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν ξέρει κάποιος να ισχ΄υσει η απόσυρση μοτοσυκλέτας,και αν υπάρχει καμιά ιδέα που είναι το ΟΟΔΥ στα ανω λιόσια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2008 Ξερει κανεις πόσα χρηματα κερδίζεις από απόσυρση για αγορά ΚΤΜ 990 Adventure Traveller? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2008 γυρω στα 1200 ευρωπουλα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkalas 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2008 Παντως ο αδερφος μου για το 1200 gs και εγω για το gsxr1000 κερδισαμε απο 1000 ευρω ο καθενας και 5 χρονια δωρεαν σηματακια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
antoine 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2008 Καλησπέρα, το 2001 αγόρασα ένα KLE του '94 από Γερμανία. Η 1η άδεια λοιπόν που αναγράφεται είναι του 2001. Το μοντέλο παρόλα αυτά είναι του '94. Η ερώτηση μου λοιπόν είναι η εξής. Η απόσυρση γίνεται βάση της αναγραφόμενης πρώτης άδειας ή βάση τον αριθμό πλαισίου από τον οποίο προκύπτει και το έτος κατασκευής της μοτοσυκλέτας. Ευχαριστώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tanasis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2008 Καλησπέρα, το 2001 αγόρασα ένα KLE του '94 από Γερμανία. Η 1η άδεια λοιπόν που αναγράφεται είναι του 2001. Το μοντέλο παρόλα αυτά είναι του '94. Η ερώτηση μου λοιπόν είναι η εξής. Η απόσυρση γίνεται βάση της αναγραφόμενης πρώτης άδειας ή βάση τον αριθμό πλαισίου από τον οποίο προκύπτει και το έτος κατασκευής της μοτοσυκλέτας. Ευχαριστώ ΝΟΜΙΖΩ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΑΠΕΣΥΡΑ ΕΝΑ ΠΑΠΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΑΠΟ ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΑΝΕ ΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ Η ΑΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΡΩΤΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΗ ΠΗΓΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΑΝΤΕΛΟΣ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mars 538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2008 Καλησπέρα, το 2001 αγόρασα ένα KLE του '94 από Γερμανία. Η 1η άδεια λοιπόν που αναγράφεται είναι του 2001. Το μοντέλο παρόλα αυτά είναι του '94. Η ερώτηση μου λοιπόν είναι η εξής. Η απόσυρση γίνεται βάση της αναγραφόμενης πρώτης άδειας ή βάση τον αριθμό πλαισίου από τον οποίο προκύπτει και το έτος κατασκευής της μοτοσυκλέτας. Ευχαριστώ Αν κοιταξεις απο την αρχη το συγκεκριμενο τοπικ θα βρεις οτι ζητας.Τα εχω γραψει εγω γιατι εχω κανει ηδη δυο αποσυρσεις. ΝΟΜΙΖΩ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΑΠΕΣΥΡΑ ΕΝΑ ΠΑΠΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΑΠΟ ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΑΝΕ ΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ Η ΑΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΡΩΤΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΗ ΠΗΓΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΑΝΤΕΛΟΣ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ Το συγκεκριμενο τοπικ δεν ονομαστηκε τυχαια ΄΄ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΣΥΡΣΕΙΣ ΔΙΚΥΚΛΩΝ΄΄.Αν το διαβασεις απο την αρχη θα διαπιστωσεις οτι δεν ειμαστε και τοσο ασχετοι..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tanasis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2008 Αν κοιταξεις απο την αρχη το συγκεκριμενο τοπικ θα βρεις οτι ζητας.Τα εχω γραψει εγω γιατι εχω κανει ηδη δυο αποσυρσεις. Το συγκεκριμενο τοπικ δεν ονομαστηκε τυχαια ΄΄ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΣΥΡΣΕΙΣ ΔΙΚΥΚΛΩΝ΄΄.Αν το διαβασεις απο την αρχη θα διαπιστωσεις οτι δεν ειμαστε και τοσο ασχετοι..... ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΣΧΕΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΕΚΑΝΑ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΤΟΥ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ (ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ 50ΑΡΙ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mars 538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2008 ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΣΧΕΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΕΚΑΝΑ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΤΟΥ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ (ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ 50ΑΡΙ) Δηλαδή τι συνέβη; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tanasis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2008 ΤΑ 50ΑΡΙΑ ΑΠΟΣΥΡΟΝΤΑΙ 1η ΑΔΕΙΑ ΜΕΧΡΙ 1996 ΟΙ ΜΟΤΟ ΜΕΧΡΙ 1994 ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ. ΕΤΣΙ ΦΑΓΑΜΕ 1 ΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mars 538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2008 ΤΑ 50ΑΡΙΑ ΑΠΟΣΥΡΟΝΤΑΙ 1η ΑΔΕΙΑ ΜΕΧΡΙ 1996 ΟΙ ΜΟΤΟ ΜΕΧΡΙ 1994 ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ. ΕΤΣΙ ΦΑΓΑΜΕ 1 ΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ. Μα το ειχα γραψει αυτο.Φανταζομαι οτι πηγες στην αστυνομια και προσπαθησες να τους πεισεις οτι ειναι ετσι.Πανε ρε φιλε ετσι,με αδεια χερια;Επρεπε να εχεις μαζι σου το νομο και να τους τον δειξεις.Μονο ετσι πειθεται ενας τεμπελης,αγραμματος,βλακας,με μουστακα και μπακα μπατσος.Εγω πηγα με το νομο μαζι μου και κατσαμε μαζι με τον μπατσο και καναμε την αποσυρση βημα βημα.Βεβαια επεσα σε ανθρωπο ο οποιος ειχε θεληση να μαθει ετσι ωστε να μην ταλαιπωρηθει και να μην ταλαιπωρει σε απομενες αποσυρσεις.Ωραιο το FJR ε;Λεω να παρω κι εγω....αν ειχε και 6η.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tanasis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2008 Η 6η ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΣΥΜΦΩΝΩ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΞΕΡΕΙΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΡΩ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΒΟΛΤΑ, ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΕΙΜΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΔΗΛΑΤΟ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mars 538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2008 Η 6η ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΣΥΜΦΩΝΩ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΞΕΡΕΙΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΡΩ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΒΟΛΤΑ, ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΕΙΜΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΔΗΛΑΤΟ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ..... Οντως το FJR ειναι πολυ ωραιο.Ειχα παρει ενα '07 και το ειχα σχεδον μια μερα.Το ελιωσα στη βολτα.Μου αρεσαν σχεδον τα παντα πανω του.Ενω η δυναμη του ειναι μια χαρα,με χαλασε η ελειψη εκτης και γενικα το μοτερ.Ειναι παλιο ρε γαμωτο,κανει μπαμ απο το δουλεμα,απο τον τροπο αποδοσης,απο το περασμα της δυναμης στο δρομο.Μου θυμισε το YZF 1000 THUNDERACE που ειχα πριν 10 χρονια.Αν ειχε ενα μοτερ συγχρονο δηλαδη απο 2004 και μετα,η μηχανη θα ηταν ''μαγικη''.Αν δεν αλλαξει το μοντελο ολοκληρωτικα το 2009,θα παρω ενα σαν το δικο σου.Το δικο μου δεν ειναι απλα πολυ,ειναι ειδικο.Δουλευει μονο κατω απο ειδικη χρηση,δηλαδη ''ταπα''αλλιως σε πεθαινει στην κουραση.Το εχω βαλει για πουλημαΞερεις ειναι θεμα μετα απο τοσα χρονια με τα μηχανακια,να μην μπορεις να πας μια χαλαρη βολτα σαν ανθρωπος.Εννοω οτι πλεον αυτο μου εχει λειψει.Ξεκινας αθηνα,σταματας θεσ/νικη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tanasis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2008 Οντως το FJR ειναι πολυ ωραιο.Ειχα παρει ενα '07 και το ειχα σχεδον μια μερα.Το ελιωσα στη βολτα.Μου αρεσαν σχεδον τα παντα πανω του.Ενω η δυναμη του ειναι μια χαρα,με χαλασε η ελειψη εκτης και γενικα το μοτερ.Ειναι παλιο ρε γαμωτο,κανει μπαμ απο το δουλεμα,απο τον τροπο αποδοσης,απο το περασμα της δυναμης στο δρομο.Μου θυμισε το YZF 1000 THUNDERACE που ειχα πριν 10 χρονια.Αν ειχε ενα μοτερ συγχρονο δηλαδη απο 2004 και μετα,η μηχανη θα ηταν ''μαγικη''.Αν δεν αλλαξει το μοντελο ολοκληρωτικα το 2009,θα παρω ενα σαν το δικο σου.Το δικο μου δεν ειναι απλα πολυ,ειναι ειδικο.Δουλευει μονο κατω απο ειδικη χρηση,δηλαδη ''ταπα''αλλιως σε πεθαινει στην κουραση.Το εχω βαλει για πουλημαΞερεις ειναι θεμα μετα απο τοσα χρονια με τα μηχανακια,να μην μπορεις να πας μια χαλαρη βολτα σαν ανθρωπος.Εννοω οτι πλεον αυτο μου εχει λειψει.Ξεκινας αθηνα,σταματας θεσ/νικη. ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ CBF 500 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ FJR ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ CBF ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ. ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ (ΑΝΕΜΟΚΑΛΥΨΗ,ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ ΚΛΠ.) ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΑ. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ, ΠΥΡΓΟ. ΕΨΑΧΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΟΙΤΑΖΑ ΤΟ BMW 1200RT ΑΛΛΑ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΨΑΧΝΑΜΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΟ FJR ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΣΤΥΛ. ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΟ FJR ΑΝ ΚΑΙΤΟ ΣΤΥΛ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ. ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΜΗΧΑΝΗ ΟΠΟΤΕ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΦΤΙΑΧΝΟΜΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΩ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΑ ΣΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΟΡΘΙΟΣ :D . ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΩ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ "ΠΑΙΖΕΤΑΙ" ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mars 538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2008 Χα,χα....ρε που φτασαμε.Ξερεις εγω πλεον ζηλευω εσας που πατε βολτα κι εσυ ζηλευεις εμας που οδηγουμε τα ''καβουρια''..Στην ουσια αν καταλαβα καλα ζηλευεις την εμπειρια του να μπορεις να πας ενα μηχανακι σαν R1 οπως πρεπει.Αν δεν την εχεις,δαγκωνουν και μαλιστα ασχημα.Οπως και να εχει,θα τα ξαναπουμε.Χαρηκα,Κωστας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tanasis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2008 ΝΑ ΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas k 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2008 Καλησπέρα σε όλους, έχω μία μηχανή για απόσυρση αλλά διάβασα ότι πρέπει να πας τα σήματα που πλήρωνες από το 2004 μέχρι σήμερα. Αν ισχύει αυτό την πάτησα γιατί φυσικά έχω πετάξει τα αποκόματα. Ξέρει κανείς αν και από που μπορώ να προμηθευτώ αντίγραφα των τελών που έχω πληρώσει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες