Dik 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2005 Ότι χρειάζεται να ξέρετε για να αποσύρετε το παλιό σας δίκυκλο : High Resolution: Προτείνεται για εκτύπωση Low Resolution: Προτείνεται για γρήγορο downloadAposirsi.Dikiklon_07.2004_High_3.8MB_myBike.gr.pdfAposirsi.Dikiklon_07.2004_Low_1.7MB_myBike.gr.pdf Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2005 παιδες εγω εκανα την αποσυρση και κερδισα 900+ € για το 1200 gs και 5 χρονια χωρις σηματα !! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lemes 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2005 de skopeuo gia kati tetoio sto ameso mellon, alla otan tha, sigoura tha psaxno kai de tha brisko, opote THANK UUUU!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Duck 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2005 auto na legetai lemes tha to katebaso ki ego (elpizo n min parei 10 xronia me ta 56k pou exo! ) euxaristw paidia! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
saLLy 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2005 les na aposiroume siga siga!?!?!?!? :P :P xrisimo pantws !!!!!!! παιδες εγω εκανα την αποσυρση και κερδισα 900+ ? για το 1200 gs και 5 χρονια χωρις σηματα !! pia mixani apesires Giannis_L? gia dwse kanena stixio akoma an 9es... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
saLLy 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2005 oups, twra eida pws eisai Boulgaria kai den 9a erxese suxna!!! :) otan ksanaperaseis pes mas ,ok??? KALA NA PERNAS sti Boulgaria = polles & xaroumenes kainourgies empeiries!!! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ladau 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2005 Απ οσο ξερω αποσυρε μια VARADERO που ειχε πριν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pirate 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2005 rixte mia matia ke edo http://www.kep.gov.gr/categories/aytokinit...a_moto/1829.asp Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SkyDiver 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2006 Tips προς αποφυγή περιττών εξόδων… 1. Σχετικά με την έλλειψη πινακίδας που αναφέρεται στον νόμο, δεν χρειάζεται τελικά έκδοση νέας, αρκεί μια βεβαίωση από το αστυνομικό τμήμα λόγω απώλειας προσοχή όχι καταστροφής! 2. Εάν σε περίπτωση που η μοτοσικλέτα οφείλει τέλη κυκλοφορίας αναφέρει μέσα ότι πρέπει να πληρωθούν από το 2004 μέχρι το έτος που θα γίνει η απόσυρση και όχι όλων των χρονών που ισχυρίζεται ο καλός υπάλληλος της νομαρχίας! Στην πράξη όμως και μόνο το τρέχον να είναι πληρωμένο, γίνεται. Μέσω ενός διεκπεραιωτή… πάντα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chdimis 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2007 Δηλαδή εξώ αν αποσύρω το ΧΤ250 που τοχω και τσίλικο θα πάρω 44,00 ε και τα τέλη του καινούριου; Ή κάνω κάπου λάθος; Αμ δε συμφέρει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2007 Απ οσο ξερω αποσυρε μια VARADERO που ειχε πριν. Mια χαρα deal! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LEITO 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2007 >>>><<<<< Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis1 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2007 ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ,ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΑΙ.Ε ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΜΠΛΕΞΩ,ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΑ.ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ ΤΟ DIK.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2007 Μολις το κατεβασα το αρχείο . Μια χαρα δουλευει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nitom 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2007 ρε παιδια δεν ανοιγει κανενα .pdf τι κανουμε ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOS. 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2007 πηγα λοιπον στη suzuki για να παραγγειλω το v strom 1000 και ειπα στην πολητρεια περι αποσυρσης μου απαντησε οτι εχουν μοτο για αποσυρση και δεν μενει τιποτα αλλο παρα μονο μια μεταβιβαση στο ονομα μου κατοπιν ο διεκπαιρεωτης τους θα φροντιζε τα υπολοιπα πηγα λοιπον κι εγω στο ΚΕΠ κανουμε μεταβιβαση την επομενη λοιπον τον παιρνω τηλ και μου λεει το μουλαρι οτι κολησε η αποσυρση διοτι πηγε μοτο του 95 αντι του 94 παρακατω του λεω τι θα γινει? και μου λεει οτι πρεπει να βρει 1 μοτο του 94 να ξανακανεουμε μεταβιβασεις και φτου απο την αρχη το δανειο μου εχει εγκριθει εδω και 1 εβδομαδα και αυτοι με πανε απο το αυριο στο αυριο πηγα στο καταστημα και λεω τι πραγματα ειναι αυτα ποιος ο λογος να με δουλευεται η απαντιση = εσυ εβαλες στο τραπεζι το θεμα αποσυρση δως μου 670 και παρτην την κουκλα τωρα ωωωωωωωωωωωωωωωωωωχχχχχ παναγια μου δωσε μου κουραγιο γιατι οσο παιρναει ο καιρος αρχιζω και ξενερωνω και στο τελος το βλεπω οτι θα παω και θα της πω να ακυρωσει την παραγγελια βοηθειαααααααααααααααααααααα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZZR1400 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2007 (τροποποιήθηκε) Καλύτερα είναι να αποσύρεις μόνος σου την παλιά μοτοσυκλέτα πάνω από 50cc (είχαν πει ότι θα αποσύρονται και τα 50cc γιατί και αυτά είναι πολλά ακατάλληλα για κυκλοφορία, με διάφορες κινητοποιήσεις που είχαν γίνει, αλλά δεν καταφέρανε τίποτα) Κανονικά όπως λέει η απόφαση πρέπει να είναι πληρωμένα τα τέλη από το 2004, αλλά όπως και εγώ που πήγα μόνος μου χωρίς διεκπεραιωτή, λέγοντας στον υπεύθυνο ότι εγώ τη μοτοσυκλέτα την μεταβίβασα τώρα για να την κάνω απόσυρση και δεν ευθύνομαι για τη μη πληρωμή των τελών κυκλοφορίας των προηγούμενων ετών από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη που χρώσταγε αυτός τα τέλη γιατί ήταν στην κατοχή του (στη μεταβίβαση δε, ΔΕΝ ζητάνε πια αποδεικτικό από τα τέλη κυκλοφορίας προηγούμενων ετών ούτε καν του τρέχοντος, και ούτε ότι είναι ασφαλισμένη η μοτοσυκλέτα όπως ζητάγανε παλιά) και ο οποίος είχε να πληρώσει τέλη από το 1990!!! και έτσι με ανάγκασε να πληρώσω μόνο τα τέλη του τρέχοντος έτους για να γίνει η οριστική διαγραφή για απόσυρση. Για το ZZR1400 η απαλλαγή από τα τέλη ταξινόμισης είναι κοντά 1.100Ε και απαλλαγή τελών κυκλοφορίας για 5 χρόνια. Στον πίνακα που υπάρχει μέσα στο pdf αρχείο αναφέρονται λάθος τα τέλη ταξινόμησης όπως και τα τέλη κυκλοφορίας τα οποία έχουν "αναβαθμιστεί"! προς τα πάνω. Π.χ. στα 786 έως και 1.357 κυβικά είναι 93Ε με τάση να ξανάαναβαθμιστούνε! αν όχι το 2008, το 2009. Ναι, η αποσυρόμενη μοτοσυκλέτα πρέπει να είναι έως και το 1994 και η απόσυρση ισχύει έως και το 2009. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 25 , 2007 από τον ZZR1400 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOS. 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2007 σ ευχαριτω αλλα το προς αποσυρση οχημα το εχει ο διεκπαιρεωτης και οχι εγω αν το ειχα εγω δεν θα υπειρχε προβλημα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sougias 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2007 (τροποποιήθηκε) Ena extra help ^_^ deksi click pano tou ''save link as''index.pdf Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 25 , 2007 από τον sougias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
touring 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2007 παιδιά εγώ που έχω μια bmw κ75 του 93 και δεν μπορώ να την πουλήσω μπορώ να την αποσύρω χωρίς να αγοράσω καινούργια μηχανή (έχω μια 1150gs); Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2007 παιδιά εγώ που έχω μια bmw κ75 του 93 και δεν μπορώ να την πουλήσω μπορώ να την αποσύρω χωρίς να αγοράσω καινούργια μηχανή (έχω μια 1150gs); Αμαρτία είναι να αποσύρεις τέτοιο μηχανάκι! Δεν είναι glx90. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2007 Αμαρτία είναι ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
T.Durden 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2007 παιδιά εγώ που έχω μια bmw κ75 του 93 και δεν μπορώ να την πουλήσω μπορώ να την αποσύρω χωρίς να αγοράσω καινούργια μηχανή (έχω μια 1150gs); Εχω να σου δώσω εγώ κομμάτι για απόσυρση. Μην το κάνεις αυτό, σε παρακαλώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZZR1400 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2007 (τροποποιήθηκε) παιδιά εγώ που έχω μια bmw κ75 του 93 και δεν μπορώ να την πουλήσω μπορώ να την αποσύρω χωρίς να αγοράσω καινούργια μηχανή (έχω μια 1150gs); Την παλιά μοτοσυκλέτα μπορείς να την κάνεις οριστική διαγραφή στο υπουργείο συγκοινωνιών και να την πας για καταστροφή στο ΟΔΔΥ, ή να την πας στο ΟΔΔΥ για καταστροφή και να την κάνεις οριστική διαγραφή για απόσυρση. Αν δεν έχεις σκοπό να αγοράσεις καινούργια μοτοσυκλέτα ποιος ο λόγος να κάνεις απόσυρση; Το χαρτί της απόσυρσης βγαίνει ονομαστικό και ΔΕΝ μεταβιβάζεται ούτε πουλιέται ούτε έχεις κανένα όφελος παρά μόνο εάν έχεις σκοπό να αγοράσεις καινούργια μοτοσυκλέτα έως και την 31-12-2009, σε αντίθεση με το που μπορείς να πουλήσεις - μεταβιβάσεις την παλιά σου μοτοσυκλέτα σε κάποιον που έχει μεράκι να την κυκλοφορήσει ή σε κάποιον ακόμα που θέλει να κάνει αυτός απόσυρση για να αγοράσει καινούργια μοτοσυκλέτα. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 26 , 2007 από τον ZZR1400 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costas 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2007 Αμαρτία είναι να αποσύρεις τέτοιο μηχανάκι! Δεν είναι glx90. +1000 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες