pocahondas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2007 ρε καλά σε λέω κρυφοσπάμμερ..το έχεις μέσα σου λέμε και προσπαθείς να το πνίξεις.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amiras 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2007 καλημέρα και καλό μήνα. καλώς σας βρήκα. με λένε τίνα, έχω ένα honda XR250 και ένα yamaha R1. σας εύχομαι καλά και ασφαλή χιλιόμετρα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amiras 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2007 γειά σου και καλη διαμονή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Evdokia 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2007 Καλώς μας ήρθες Τίνα και καλά ποσταρίσματα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pocahondas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2007 ευχαριστώ παιδιά! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adam 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2007 Καλώς μας ήρθες Τίνα και καλά ποσταρίσματα... αυτο ειναι καταρα ρε συ Ευδοκια! (γεια σου Τινα, και γω σε αγαπαω) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pocahondas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2007 αυτο ειναι καταρα ρε συ Ευδοκια! (γεια σου Τινα, και γω σε αγαπαω) ρε παλιοσπάμμερ!! θα με αφήσεις επιτέλους στην ησυχία μου? όπου και να πάω μου κάνεις σαμποτάζ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adam 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2007 σταματα να σπαμαρεις! ασε το θρεντ να χαθει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2007 εσείς οι δύο μάλλον πρέπει να βγείτε ένα σούρουπο σε ένα απόμερο καφενεδάκι και να λύσετε τις διαφορές σας μου φαίνεται... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2007 εσείς οι δύο μάλλον πρέπει να βγείτε ένα σούρουπο σε ένα απόμερο καφενεδάκι και να λύσετε τις διαφορές σας μου φαίνεται... είσαι πολύ ρομαντικό παιδι τελικά ρε ζορζ............... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pocahondas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2007 εσείς οι δύο μάλλον πρέπει να βγείτε ένα σούρουπο σε ένα απόμερο καφενεδάκι και να λύσετε τις διαφορές σας μου φαίνεται... ..του έχω υποσχεθεί όταν βρεθούμε να του χώσω μία κουτουλιά.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adam 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2007 ..του έχω υποσχεθεί όταν βρεθούμε να του χώσω μία κουτουλιά.. λογια λογια λογια.... ΣΠΑΜΕΡ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SAM.KOSTAS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2007 λογια λογια λογια.... ΣΠΑΜΕΡ! Ασ'την να λεει ρε Adam μη μασας απο τραμπουκισμους!! Κι εμενα με κουτουλια με τρομοκρατησε προχθες! Λες ωρε να ειναι της γνωστης δυναστειας των Ζιντανέων..? αν και αυτη...εχει κοτσίδια και δεν ειναι φαλακρη!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adam 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2007 Ασ'την να λεει ρε Adam μη μασας απο τραμπουκισμους!! Κι εμενα με κουτουλια με τρομοκρατησε προχθες! Λες ωρε να ειναι της γνωστης δυναστειας των Ζιντανέων..? αν και αυτη...εχει κοτσίδια και δεν ειναι φαλακρη!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pocahondas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2007 λογια λογια λογια.... ΣΠΑΜΕΡ! ρε παλιομπεμβεδάκια θα σταματήσεις να σπαμάρεις στο θέρντ μου?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pocahondas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2007 Ασ'την να λεει ρε Adam μη μασας απο τραμπουκισμους!! Κι εμενα με κουτουλια με τρομοκρατησε προχθες! Λες ωρε να ειναι της γνωστης δυναστειας των Ζιντανέων..? αν και αυτη...εχει κοτσίδια και δεν ειναι φαλακρη!! .. μα τί να κάνω?? πάντα ήθελα να δώσω μία κουτουλιά αλλά δεν μου δόθηκε ποτέ η ευκαιρία.. τώρα που μπορώ να πειραματιστώ σε σας γιατί να μην το κάνω??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2007 είσαι πολύ ρομαντικό παιδι τελικά ρε ζορζ............... λέω όταν έχω τις καλές μου να κάνω αυτό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adam 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2007 .. μα τί να κάνω?? πάντα ήθελα να δώσω μία κουτουλιά αλλά δεν μου δόθηκε ποτέ η ευκαιρία.. τώρα που μπορώ να πειραματιστώ σε σας γιατί να μην το κάνω??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες