Mike95Gr 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2015 Ακουσατε τιποτα για αλλαγη νομοθεσιας με τα διπλωματα? Συγκεκριμενα για το Α2 απο 35kw που ηταν να το κανουν μεχρι 400cc...? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LunaticOnWheels 146 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2015 Κατι εχω ακουσει αλλα μουφες πρεπει να ειναι. Που το ακουσες εσυ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mike95Gr 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2015 ενας φιλος μου ρωτησε σημερα σε σχολη οδηγων και του ειπαν οτι το Α2 ειναι μεχρι 400cc και οχι 35kw που λενε στο ιντερνετ.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2015 ενας φιλος μου ρωτησε σημερα σε σχολη οδηγων και του ειπαν οτι το Α2 ειναι μεχρι 400cc και οχι 35kw που λενε στο ιντερνετ....Δε νομιζω να εγινε παλι αλλαγη, απλα για να μην ζαλιζουν το δασκαλο με το τι μηχανακια μπορουν να οδηγησουν τους εβαλε οριο τα 400cc. ενας φιλος μου ρωτησε σημερα σε σχολη οδηγων και του ειπαν οτι το Α2 ειναι μεχρι 400cc και οχι 35kw που λενε στο ιντερνετ....Δε νομιζω να εγινε παλι αλλαγη, απλα για να μην ζαλιζουν το δασκαλο με το τι μηχανακια μπορουν να οδηγησουν τους εβαλε οριο τα 400cc. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Σεκ Σαπίλ 171 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2015 (τροποποιήθηκε) ενας φιλος μου ρωτησε σημερα σε σχολη οδηγων και του ειπαν οτι το Α2 ειναι μεχρι 400cc και οχι 35kw που λενε στο ιντερνετ....Ο φίλος σου να αλλάξει σχολή οδηγών, χθες Δε νομιζω να εγινε παλι αλλαγη, απλα για να μην ζαλιζουν το δασκαλο με το τι μηχανακια μπορουν να οδηγησουν τους εβαλε οριο τα 400cc.Τι πάει να πει τον ζαλίζουν; Και εγώ βαριέμαι να εξηγώ στον πελάτη γιατί δεν μπορεί να κάνει απλή πεδιλοδοκό όπως ο μπατζανάκης αλλά κοιτόστρωση, όμως το κάνω... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 28 , 2015 από τον Σεκ Σαπίλ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalMinD 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2015 Οι 9 στους 10 που ενδεχομένος να σε σταματήσουν για να σε ελέγξουν, δέν γνωρίζουν ποια κατηγορία δίπλωμα αντιστοιχεί στο μηχανάκι που οδηγάς.Εμένα με σταματάγανε με το παπί και τους έδινα το δίπλωμα αυτοκινήτου, κάνεις δέν μου είπε..."μεγάλε, αυτό το δίπλωμα είναι για αυτοκίνητο, όχι για παπί". Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες