Jump to content
Sign in to follow this  
μάθο...

Σχέσεις μεταξυ μοτοσυκλετιστων

Υπάρχει μεταξύ μας ανταγωνισμός ή συναγωνισμός;  

35 ψήφοι

1. 1.

• ????????????
      10
    • ????????????
      3
    • ??? ?? ??? ????????
      14
    • ?????????
      1
    • ??? ????...
      3

Recommended Posts

αυτό πού κολλάει? μπορείς να το κάνεις πιο λιανά?

κολαει σε αυτο που ευρεως λενε, οτι δηλαδη η μοτοσυκλετα ειναι συχνα για τον ιδιοκτητη κατι σαν προεκταση του πεους του ........δεν το εχεις ξαναακουσει αυτο απο κανεναν ???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
φανταζομαι είναι θέμα χαρακτήρα καθενός...

+1000 :_thumbsup:

Γι αυτο και ψηφισα δε ξερω, ειναι πως το βλεπει κανεις, εγω προσωπικα με τον κολλητο μου

δεν το βλεπω ουτε ανταγωνιστικα ουτε συναγωνιστικα, απλα καμια φορα ''παιζουμε'' λιγο μεταξυ μας

και μεχρι εκει, ολα τα αλλα (περι οδηγησης) τα κουβεντιαζουμε παντα μαζι και μαθαινουμε μαζι,

τωρα με τους πιο μακρυνους φιλους σε καποιες βολτες δε μπορω να ξερω πως το βλεπει ο καθενας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κολαει σε αυτο που ευρεως λενε, οτι δηλαδη η μοτοσυκλετα ειναι συχνα για τον ιδιοκτητη κατι σαν προεκταση του πεους του ........δεν το εχεις ξαναακουσει αυτο απο κανεναν ???

Εσυ δεν μας ειπες ομως τι ........προεκταση καβαλας ??????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σημερα το μεσημερι γυρνωντας απο τα Μεγαρα στην Α.Ο. οπου πηγαινα, μπαινει ενα παιδι με ενα R1 στην Ελευσινα και ενω εγω πηγαινα και βαριωμουν με 160-170 χιλ./ωρα, τον ειδα στο καθρεφτη μου να πλησιαζει οχι ομως με τροπο προκλητικο αλλα με μια ταχυτητα γυρω στα 10 με 20 χιλ. παραπανω απο αυτα που ειχα εγω. Τον αφησα να περασει και ανοιξα κι εγω λιγο και πηγαιναμε παρεα σταθερα στα 180-200 χιλ./ωρα. Στα διοδια χωριστικαμε κι εφυγα μπροστα αφου αυτο το κοματι ως επανω στο μεγαλο τουνελ μου αρεσει πολυ και ξεμπουκωσα λιγο την μηχανη. Στα Φιλαδελφεια ειχα κοψει και με εφτασε και περασε παλι μπροστα και πηγαιναμε παλι μαζι οπως πριν. Ειχε λιγο κινηση κοβαμε και ανοιγαμε μαζι. Σε καμια περιπτωση δεν προσπαθησε ο φιλος να μου ξεφυγει δηλ. δεν εκανε τρελες να περνα σαν λυσασμενος αναμεσα απο τα αυτοκινητα οπως κανουν καποιοι αλλοι. Στην εξοδο στο Μαρουσι βγηκε δεξια και με χαιρετισε οπως τον χαιρετισα κι εγω. Αψογος ο φιλος ,εδειξε πως δεν ειχε κανενα κομπλεξ ανταγωνισμου οπως εχουν καποιοι αλλοι που μολις δουν Hayabusa πρεπει να σε προκαλεσουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ πάντως βλέπω μεγάλο ανταγωνισμό για το ποιός θα φάει ποιόν.. και μεταξύ των αντρών και μεταξύ γυναικών και μεταξύ αντρών γυναικών.. το έχω δει και σε γνωστούς μου μηχανόβιους-ες και σε αγνώστους.. κατά την γνώμη μου αυτή ειναι η πλειοψηφία των μηχανόβιων.. μπλιαχ.. :bash: είναι η μερίδα των μηχανόβιων που δεν σέβονται τους άλλους..

ξέρω και παιδιά που συμπεριφέρονται σωστά (οδηγικά πάντα) .

τώρα για την φιλία.. αυτό είναι ένα άλλο θέμα.. πιστεύω ότι οι πραγματικοί φίλοι, αυτοί που θα δώσουν τα πάντα για σένα, είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού.. οι πραγματικοί φίλοι φαίνονται στις δύσκολες καταστάσεις...

κι εγώ λέω φίλους μου πολλούς μηχανόβιους που έχω γνωρίσει.. εντάξει περνάμε καλά, πηγαίνουμε βόλτες, χαχανίζουμε, μιλάμε και ποιό σοβαρά αλλά μέχρι εκεί.. είναι άλλου είδους φιλία αυτή, ποιό επιφανειακή θα έλεγα.. :blink:

δεν γουστάρω τους μηχανόβιους και τις μηχανόβιες που νομίζουν ότι επειδή έχουν μηχανή κάτι τρέχει στα γύφτικα και κυκλοφορούν με ύφος και νομίζουν ότι κάτι είναι.... ναι είναι: το απόλυτο 0.. :2guns:

α και κάτι ακόμα.. σ' εμένα μου κάνουν συνέχεια κόντρες στον δρόμο.. ελάχιστοι είναι αυτοί που δεν είναι επιθετικοί απέναντί μου.. :baby:

Τροποποιήθηκε από τον pocahondas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτή την έκφραση την χρησιμοποιούν συνήθως γυναίκες για το άλλο φύλο..(να υποθέσω ότι είσαι γυναίκα?) όπως κι εγώ την έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές για πάρα πολλούς που με έχουν κάνει έξαλλη.. :bruce_h4h:

για να είμαι αντικειμενική όμως, η μοτοσυκλέτα τώρα πια είναι και η προέκταση του αντιστοιχου οργάνου , για πολλές γυναίκες.. οι οποίες την έχουν δεί ακόμα πιο πολύ.. :blink:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

pocahondas +1 :_thumbsup: Υπάρχει ακραίος ανταγωνισμός. Σε βλέπουν στο δρομο και σε θεωρούν κόκκινο πανί. Κανενα σεβασμός προς εσένα πρός τους άλλους γύρω και φυσικά .... αυτή η μαγκιά ρε παιδιά. Αυτη η γαμ@@@ η μαγκιά μας μάρανε. Συγκεκριμένα σήμερα ημούνα στον περιφερειακό με κατεύθυνση προς τούμπα στην αριστερη λωρίδα με 120 (όσοι μένοθν Θεσσαλονίκη ξέρουν τι σκατόδρομος είνα ο περειφεριακός και πόσο επικύνδινος) λαο ένας μαλακας με μια πιστιάρα με προσπέρασε από δεξία σχεδόν κολλητά από μένα .Τ ι θέλει ρε ο λαμακάς? Ποιος τον είπε ότι μπορεί να παίζει με τις ζωές των άλλων βαζοντας μας σε κίνδυνο? Τι νομίζει πως είναι ο κομπλεξάρας? Αι σιχτιρ!!! Αν θέλει να πεθάνει ας πάει να καρφωθεί σε κανα ντουβάρι μόνος του . Σόρυ για τα νεύρα μου αλλά τα πήρα ασχημα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
pocahondas +1 :_thumbsup: Υπάρχει ακραίος ανταγωνισμός. Σε βλέπουν στο δρομο και σε θεωρούν κόκκινο πανί. Κανενα σεβασμός προς εσένα πρός τους άλλους γύρω και φυσικά .... αυτή η μαγκιά ρε παιδιά. Αυτη η γαμ@@@ η μαγκιά μας μάρανε. Συγκεκριμένα σήμερα ημούνα στον περιφερειακό με κατεύθυνση προς τούμπα στην αριστερη λωρίδα με 120 (όσοι μένοθν Θεσσαλονίκη ξέρουν τι σκατόδρομος είνα ο περειφεριακός και πόσο επικύνδινος) λαο ένας μαλακας με μια πιστιάρα με προσπέρασε από δεξία σχεδόν κολλητά από μένα .Τ ι θέλει ρε ο λαμακάς? Ποιος τον είπε ότι μπορεί να παίζει με τις ζωές των άλλων βαζοντας μας σε κίνδυνο? Τι νομίζει πως είναι ο κομπλεξάρας? Αι σιχτιρ!!! Αν θέλει να πεθάνει ας πάει να καρφωθεί σε κανα ντουβάρι μόνος του . Σόρυ για τα νεύρα μου αλλά τα πήρα ασχημα.

Καποιοι νομιζουν οτι επειδη εχουν μια γρηγορη μηχανη ο δρομος ειναι πιστα και φυσικα δικος τους και δεν εχεις δικαιωμα να εισαι στο δρομο του. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κομπλεξάρας.. σωστός χαρακτηρισμός αυτός.. και αυτό το κόμπλεξ για το ποιός είναι πιο γρήγορος μου την δίνει πολύ.. :mB_faskelo:

έχεις δίκιο.. τί φταίνε οι υπόλοιποι αν αυτός δεν νοιάζεται για τον εαυτό του.. :bash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω εχω βρει αλλο τροπο να ανταγωνιζομαι τους άλλους . Δεν πιστευω ότι υπάρχει άλλος με πιο ''οργανωμενο και '' τουριστικο '' μηχανακι από το δικό μου . Δε με ενδιαφερει ρε φιλε αν πας με 200 ή 240 ή 280 . Μπορείς να εχεις την ιδια ορατοτητα με εμενα σε πίσσα σκοταδι ? Ή γυρνωντας στο σπίτι να ξαναδεις με φιλους από που περασες ?

Για μενα αυτό ειναι μηχανη . Απόδραση με τη μεγιστη ασφαλεια και το μεγιστο βαθμό ικανοποίησης

Τη βαση της καμερας δεν τη βγαζω από το κρανος . Σε αυτό όλοι ψαρωνουν και κοιτανε . Τα φωτα τα εχω ξεπερασει πλέον :D

Τροποποιήθηκε από τον Carlos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Σόρυ για τα νεύρα μου αλλά τα πήρα ασχημα.

Φταιει η Σαλονίκη.

Αν έμενες Αθήνα, θα ήσουνα ήρεμος, επειδή αυτό που περιγράφεις συμβαίνει 5 φορές σε κάθε διαδρομή που κάνεις. Κάποτε το συνηθίζεις και το αγνοείς.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αψογος ο φιλος ,εδειξε πως δεν ειχε κανενα κομπλεξ ανταγωνισμου οπως εχουν καποιοι αλλοι που μολις δουν Hayabusa πρεπει να σε προκαλεσουν.

Τι "ζορια" τραβατε και σεις οι γληγοροι.... :2funny::2funny:

:P :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φταιει η Σαλονίκη.

Αν έμενες Αθήνα, θα ήσουνα ήρεμος, επειδή αυτό που περιγράφεις συμβαίνει 5 φορές σε κάθε διαδρομή που κάνεις. Κάποτε το συνηθίζεις και το αγνοείς.

Αυτο να λεγεται!!! :knife:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φταιει η Σαλονίκη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χωρις να θελω το γυρισω στο Βορρας-Νότος , τις όποιες φορες εχω κατεβει (και ας μη ξεχναμε ότι εζησα εκει και 10 χρόνια) εχω πραγματικα εντυπωσιαστεί από την ποιότητα της ασφαλτου . Μιλαμε για τρομερες διαφορές .

Εντός θεματος και πάλι , δεν πιστευω ότι εντός πόλεων υπάρχει αλληλοκαλυψη . Εκτός αλλαζει το εργο , αλλά μεσα στις πόλεις ''το τομαρι μου και τιποτα άλλο'' .Ποιος θα βγει πρώτος στο φαναρι , ποιος θα πνιξει ποιο γρηγορα το κοκκινο , ποιος θα γλιτωσει το μπλόκο .....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οπως και να έχει παιδιά εμείς τα λέμε εμείς τα ακούμε. Τα αποτελέσματα τα ξέρουμε και τα βλέπουμε. Ακόμα ένας έφυγε από την οικογένεια μας όπως βλέπετε σε τόπικ στην αρχική σελίδα. Όσον αφορα τα χάλια των δρόμων μπορούμε να τα διορθώσουμε. Τήν συμπεριφορά τι δικιά μας προς τον άλλον πως μπορούμε? Με λοβοτομή ίσως?

Τροποποιήθηκε από τον veligekas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Οπως και να έχει παιδιά εμείς τα λέμε εμείς τα ακούμε. Τα αποτελέσματα τα ξέρουμε και τα βλέπουμε. Ακόμα ένας έφυγε από την οικογένεια μας όπως βλέπετε σε τόπικ στην αρχική σελίδα. Όσον αφορα τα χάλια των δρόμων μπορούμε να τα διορθώσουμε. Τήν συμπεριφορά τι δικιά μας προς τον άλλον πως μπορούμε? Με λοβοτομή ίσως?

έχεις δίκιο.. κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα.. γενικά αυτό το σκ έπεσαν αρκετοί, απ' ότι διάβασα και σε άλλα site.. δεν ξέρω πόσοι από αυτούς δεν έζησαν..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα