Νικολακης 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 Καλησπέρα σας.Ελπίζω να είστε καλά.Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω χωρίς να μακρηγορώ.Είμαι ανάμεσα σε δύο scooters, τα οποία θέλω για πόλη.Δεν είμαι λάτρης της ταχύτητας.Αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι καύσιμο/σταθερή οδήγηση/αισθητική.Γνωρίζω πως το Honda Pcx125 είναι ένα αρκετά αξιόπιστο scooter για όλα όσα ανέφερα.Παρ'όλα αυτά τρελαίνομαι με την εμφάνιση του srMax 125.Ένας φίλος μου έχει nexus 300 και μου αρέσει υπερβολικά πολύ στον τρόπο οδήγησης του(το δίπλωμά μου επιτρέπει μέχρι 125cc).Τι μου προτείνετε;Το srMax 125 είναι αρκετά βαρύ για τα κυβικά του;Αν όχι, υπάρχουν διαθέσιμα στη χώρα μας.Υ.Γ.-Ευχαριστώ εκ των προτέρων και προσεχτικά στους δρόμους τώρα που έχει βρέξει!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 Καμία απάντηση παιδιά; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bblov 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 πολυ ωραιο το sr και πολυ ποιο σπορ απο το pcx αλλα απο ουσια την κατεχη πολυ το pcx!! το αλλο θα δουλεψει κανα δυο χρονια και μετα θα γινεις ο καλυτερος φιλος του μαστορα στο συνεργειο και βενζινες ποιο πολλες και τα σερβις πιστευω(δεν ξερω) ποιο ακριβα θα ειναι!! το pcx δεν το λες σπορ εχει ταμπουρο που ξενερωνει αλλα... τραβαει για 125 πιστευω πολλυ καλυτερα απο το sr και η καταλωση του ειναι απλως ΤΕΛΕΙΑ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 πολυ ωραιο το sr και πολυ ποιο σπορ απο το pcx αλλα απο ουσια την κατεχη πολυ το pcx!! το αλλο θα δουλεψει κανα δυο χρονια και μετα θα γινεις ο καλυτερος φιλος του μαστορα στο συνεργειο και βενζινες ποιο πολλες και τα σερβις πιστευω(δεν ξερω) ποιο ακριβα θα ειναι!! το pcx δεν το λες σπορ εχει ταμπουρο που ξενερωνει αλλα... τραβαει για 125 πιστευω πολλυ καλυτερα απο το sr και η καταλωση του ειναι απλως ΤΕΛΕΙΑΣε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση φίλε.Αν το θέτεις έτσι, σίγουρα το pcx υπερισχύει.Καμία άλλη ιδέα για ένα οικονομικό(σε καύσιμα),125cc και όμορφο scooter; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 Κοιτά για τα Yamaha το καινούργιο N MAX και το XENTER που έχει ποιο πολλά χρόνια στην αγορά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2015 Θα συμφωνήσω με τον από πάνω. Και γω που είδα το NMAX από κοντά είναι πολύ όμορφο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2015 Αν και δεν ασχολουμαι με scooter, δεν νομίζω ότι είναι τυχαίο πως το PCX και το SH κυκλοφορούν τόσο πολύ. Ειδικά για το θέμα οικονομία, το PCX όλοι λένε ότι είναι εξαιρετικό, το καινούριο είναι και ακόμα πιο ωραίο, οπότε αν χωρά και σου αρέσει go for it! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bblov 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2015 Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση φίλε.Αν το θέτεις έτσι, σίγουρα το pcx υπερισχύει.Καμία άλλη ιδέα για ένα οικονομικό(σε καύσιμα),125cc και όμορφο scooter;σαν το pcx δεν εχει ουτε τοσο οικονομικο και σε σχεση και με το τραβηγμα που εχει για 125αρι! το xenter που ειπανε τα παιδια δεν για μενα! το nmax ειναι ωραιο ποιο φρεσκο ας το πουμε με πολυ ξενερωτο καντραν και ας εχει πολες πληροφοριες με ποιο ποιο υψηλη καταναλωση απο το pcx! η αληθεια ειναι οτι η γνωμη σου θα σχηματιστει καλυτερα οταν πας απο κοντα και τα κανεις και καμια προβα να ανεβεις πανω δηλαδη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες