Daytona Dv 50 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2015 Γεια σας παιδια ειμαι νεος στο φορουμ και σε λιγους μηνες κλεινω τα 16 και βγαζω διπλωμα!Ειμαι αναμεσα σε 2 μοντελα Το Kymco jetix η το Dv αξιζει παραπανω να αγορασω?Επίσης αφου παρω ενα απο τα 2 μπορω να ανεβασω γυρω στα 72cc χωρις να εχω προβληματα?(Μιλαω για 50αρια) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maiko 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2015 Οποιο απο τα δυο και να παρεις γινεται 72cc χωρις προβλημα.Κοιτας για καινουριο ή μεταχειρισμενο;Σε αυτη τη κατηγορια μονο με ιαπωνα θα μεινεις ικανοποιημενος,εχε το υποψην.Αλλιως αν επιμενεις το kymco το θεωρω καλυτερο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Daytona Dv 50 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2015 Για καινουριο ψαχνω και ειμαι ποιο κοντα στο jetix Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hocuspocus 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 δεν ξερω αν ισχυει αλλα στο site λεει οτι το jetix εχει λιμιτερ στα 45 χλμ/ωρα...δεν ξερω αν ισχυει παντως το daytona sprinter ενως φιλου μ φτανει 80 μαξ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Daytona Dv 50 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2015 ναι εχει λιμιτερ αλλα ειναι μεχρι το στρωσιμο για να μην περνας το οριο οσο το στρωνεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες