naxiotis 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2007 Επειδή νέος στον χώρο θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας μεταξύ αυτών των 2. ευχαριστώ άντε και επείγομαι για την αγορά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aman17-2 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2007 (τροποποιήθηκε) εγώ έχω τπ Α701 και είναι άψογο με έχει καλύψει σε όλα (έχω κ 4 GB SD πάνω) και σε πλοήγηση κ σε πολλά... το μόνο μείον που έχω βρεί έιναι ότι δεν έχει wifi αλλά έχει bluetooth οπότε κάτι γίνεται (μέσω του active synd συνδέεις το ΜΙΟ με τον υπολογιστή μέσω bluetooth) σε γενικές γραμμές και χονδρικά αυτά... το HTC δεν το ξέρω οπότε δεν μπορώ να σου πώ.... για περισ. πληροφορίες www.myphone.gr (αν απαγορεύεται να ποστάρω λινκ από άλλα φόρουμ παρακαλώ να μου πείτε ή να το σβήσει όποιος μπορεί) Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 27 , 2007 από τον aman17-2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naxiotis 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2007 ευχαριστώ για την απάντηση. τελικά έκλεισα το HTC γιατί ήθελα wifi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες