geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2015 Αύριο λοιπόν στις 10:30 συνάντηση πριν τα διόδια της Ελευσίνας και να πάμε για καφεδάκι στο all seasons!!Μέχρι στιγμής είμαστε 1) Εγώ (δικάβαλος) 2)Dont (δικάβαλος)3)geochris994 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2015 Εχω οδοντιατρο στις 9΄30 .......αν τελειωσω νωρις και δεν ποναω θα ερθω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2015 Μαλλον εννοεις 29/8..........Οχι τον αλλο μηνα ε? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_Triple 384 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2015 Μαλλον εννοεις 29/8..........Οχι τον αλλο μηνα ε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2015 χαχαχα ναι αύριο λεω..αυτο τον μήνα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2015 upppppppp Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2015 Τωρα ξεμπερδεψα απο τον οδοντιατρο.....Στον επομενο καφε παιδια..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2015 Δεν πειράζει στο επόμενο καφέ θα τα πούμε και από κοντά!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
1312 52 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2015 Παιδιά μπορεί να μην γνωρίζω κανένα από εσάς προσωπικά, αλλά θα με έψηνε αρκετά η ιδέα μιας βόλτας και δυστυχώς κάποιες που έχω δει ότι έχουν γίνει δεν μπορούσα να δώσω το παρών λόγω υποχρεώσεων.Σήμερα που πήγατε και μπορούσα......δεν είδα εγκαίρως το μήνυμα....(μιλάμε για χαζό).Ελπίζω την επόμενη φορά να το δω εγκαίρως και να είμαι παρών 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες