stelakis1914 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2015 Στο παρελθόν κυκλοφορούσε μια λίστα στο φόρουμ, με σημεία όπου μπορούμε να αποθέσουμε χρησιμοποιημένα λιπαντικά αλλά αδυνατώ πλέον να την εντοπίσω.Όποιος γνωρίζει κάποιο σημείο στην πόλη της Θεσσαλοίκης όπου μπορούμε να αφήσουμε τα παλιά μας, χρησιμοποιημένα λάδια, θα τον παρακαλούσα να το αναφέρει.Έχω εντοπίσει αυτό το σημείο αλλά θα με ενδιέφερε κάποιο που το προσεγγίσω πιο εύκολα.Ευχαριστώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2015 Μιας που το αναφερει ο φιλος απο πανω εαν ξερει καποιος και για την Αθηνα ας ποσταρει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2015 Στην Κρήνη κάτω στην παραλία εχει ενα μέρος_μεγάλο δοχειο στις ψαρόβαρκες που ειναι για τα λάδια απο τις βάρκες κλπ.. Τώρα για αλλου δν ξέρω.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2015 Τα βενζινάδικα και τα συνεργεία δεν έχουν όλα, δοχεία που χρησιμοποιούν και οι ίδιοι έτσι και αλλιώς? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stelakis1914 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2015 Εντάξει αυτό το αόριστα με τα βενζινάδικα και τα συνεργεία έχει γραφτεί πολλές φορές. Όποιος γνωρίζει κάποιο πρατήριο ή συνεργείο που θα δεχτεί να πάρει τα απόβλητα σου, ΧΩΡΙΣ να είσαι πελάτης σου, ας το γράψει εδώ. Εκείνη η λίστα που υπήρχε περιλάμβανε μόνο στην πόλη της Θεσσαλονίκης γύρω στα 20 σημεία. Χαρακτηριστικά θυμάμαι ένα που μου κινούσε το ενδιαφέρον να βρίσκεται στην περιοχή του γηροκομείου της Τούμπας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaspetr 262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2015 θα δεχτεί να πάρει τα απόβλητα σου, ΧΩΡΙΣ να είσαι πελάτης σουτα οποια εταιριες ανακυκλωσης του τα αγοραζουν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες