Jump to content
stelakis1914

Ανακύκλωση λιπαντικών στην Θεσσαλονίκη

Recommended Posts

Στο παρελθόν κυκλοφορούσε μια λίστα στο φόρουμ, με σημεία όπου μπορούμε να αποθέσουμε χρησιμοποιημένα λιπαντικά αλλά αδυνατώ πλέον να την εντοπίσω.

Όποιος γνωρίζει κάποιο σημείο στην πόλη της Θεσσαλοίκης όπου μπορούμε να αφήσουμε τα παλιά μας, χρησιμοποιημένα λάδια, θα τον παρακαλούσα να το αναφέρει.

Έχω εντοπίσει αυτό το σημείο αλλά θα με ενδιέφερε κάποιο που το προσεγγίσω πιο εύκολα.

Ευχαριστώ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μιας που το αναφερει ο φιλος απο πανω εαν ξερει καποιος και για την Αθηνα ας ποσταρει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην Κρήνη κάτω στην παραλία εχει ενα μέρος_μεγάλο δοχειο στις ψαρόβαρκες που ειναι για τα λάδια απο τις βάρκες κλπ.. Τώρα για αλλου δν ξέρω..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα βενζινάδικα και τα συνεργεία δεν έχουν όλα, δοχεία που χρησιμοποιούν και οι ίδιοι έτσι και αλλιώς?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εντάξει αυτό το αόριστα με τα βενζινάδικα και τα συνεργεία έχει γραφτεί πολλές φορές. Όποιος γνωρίζει κάποιο πρατήριο ή συνεργείο που θα δεχτεί να πάρει τα απόβλητα σου, ΧΩΡΙΣ να είσαι πελάτης σου, ας το γράψει εδώ.

Εκείνη η λίστα που υπήρχε περιλάμβανε μόνο στην πόλη της Θεσσαλονίκης γύρω στα 20 σημεία. Χαρακτηριστικά θυμάμαι ένα που μου κινούσε το ενδιαφέρον να βρίσκεται στην περιοχή του γηροκομείου της Τούμπας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα δεχτεί να πάρει τα απόβλητα σου, ΧΩΡΙΣ να είσαι πελάτης σου

τα οποια εταιριες ανακυκλωσης του τα αγοραζουν...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα