Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2015 επειδης αυριο φευγω στα μπαμ με το μικρο μοτο για συρο,οι γνωστες,ας προτεινουν καμια παραλια που ν αξιζει και καμια διαδρομη ωραια η οτιδηποτε αξιζει.παραλια που ν αξιζει,εννοω φυσικα ησυχη και με οσο λιγοτερο κοσμο γινεται και με ωραιο σκηνικο γενικα..αυτα.. βαρατε βιολιτζιδες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregstrada660 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2015 αγκαθωπες στην ποσειδωνια πολυ καλη! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2015 Κακία θα πω αλλά παραλία στη Σύρο που να αξίζει πραγματικά δεν βρήκα.Οι Αγκαθώπες που ανέφερε ο φίλος και γενικά εκείνο το κομμάτι του νησιού έχει μερικές που βλέπονται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Axeas12 86 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2015 Παραλίες καλες δεν εχει η Συρος πλην του Γαλισσα και το Δελφινι, αλλα θελεις και ησυχία μεσα αυγουστου, αττο απλα ξεχνά το Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2015 άνω Σύρος για φαί καθ'ως και βόλτα π'αλι για φαγητό στο Σαν Μιχάλη. Κίνι κι Αζόλιμνος μια χαρά είναι για μπάνιο επίσης. υπάρχει κι ένα εστιατόριο με μαγειρευτά στα στενά που μαγειρεύουν ντόπιες κι είναι φθηνά. Επίσης πολύ ωραία βραδυ για φαγητό στο θαλάμι πάνω στη θάλασσα με θέα τον Αγ Νικόλα που είναι σίγουρα από τις ωραιότερες εκκλησίες στην Ελλάδα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2015 ευχαριστω για τις απαντησεις.πηγα γυρισα ολα κομπλε.δυστυχως αυτο που συναντησα με τον κοσμο δε το περιμενα..βεβαια θα μου πειτε τι περιμενα τετοιες μερες αλλα τεσπα..της καραπουταναρας παντου..παντου ομως..μ αρεσε το δελφινι απο παραλιες και το κομιτο που ηταν πιο αραχτικα και chill,γιατι οι αλλες ηταν χειροτερα απο τις αθηναικες παραλιες κυριακη..το γυρισα ολο το νησι με τη βεσπα για πλακα,πολυ μικρο.και ολη η ερμουπολη μου αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις..πεντακαθαρα παντου,φωτεινα και νοικοκυρεμενα..ολα στην εντελεια..δεν ειναι νησι που θα ξαναπηγαινα,αλλα υπο τις συνθηκες που πηγα,μια χαρα περασα..και σχετικα οικονομικα.ηθελε να παω κανα μηνα νωριτερα η κανα μηνα 20 μερες αργοτερα απ οτι μου ειπαν,αν ηθελα να αποφυγω το χαλι αυτο. τραγικα απαραδεκτες οι τιμες των ακτοπλοιικων..φωτια...48,50 το ατομο στο πηγαινε(δεν ειχα αλλη επιλογη λογο κοσμου ειπαν)διακεκριμενη και καλα με μηδεν παροχες..(!)στο σαλονι και καλα.. και 20 το μηχανακι και 33,00 στο γυρνα καταστρωμα και 20 παλι το μηχανακι..απλα απαραδεκτοι..θα ακυρωνα τα παντα μολις εμαθα τιμες εισητηριων αλλα δεν ηθελα να κρεμασω τους φιλους που μας περιμεναν πως και πως..ελεος απλα..με 18ε πηγαν Ιταλια αεροπορικα τις προαλες φιλοι μου.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες