jim42315 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2015 Γειά σας! Εχω ένα dytona nova 100 είναι παρόμοιο (σχεδόν ιδιο) με σουπρα...ιδια πλαστικα αμορτισερ κτλ.θελω να μαθω αν είναι ιδιο και στα μηχανικά μέρη οπως στον κινητήρα και τα δύο είναι 97 κυβικά...Θέλω να μάθω αν ταιριάζουν τα ανταλλακτικά από σουπρα στο παπι μου..αν γνωρίζει κάποιος ας βοηθήσει...Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2015 Μοιαζουν πολυ αλλα εχουν αλλο μοτερ.Καποια πραγματα ναι ισως ταιριαζουν,τι θες να κανεις? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jim42315 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2015 (τροποποιήθηκε) Μοιαζουν πολυ αλλα εχουν αλλο μοτερ.Καποια πραγματα ναι ισως ταιριαζουν,τι θες να κανεις?Θέλω να δω αν έχουν ίδιο βολαν,καμπάνα και δισκάκια...και αν θελω να το μεγαλωσω αν τεριαζουν κυλινδροπιστονα κτλ. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 1 , 2015 από τον jim42315 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnms 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2015 Σχεδόν όλα τεριαζουν γάντι ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες