Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2015 Μια χαρά θα πας από Εγνατία!2 λεωρίδες, δεξιά χαλαρά και μια χαρά θα πας και με τις νταλίκες! Καθρέφτες έχεις, θα βλέπεις τι έρχεται!....3 λωρίδες έχει μόνο για 50 χλμ μέχρι το κλειδί, τα υπόλοιπα 300 είναι 2 λωρίδες και θα χει μεγάλο θέμα με τα φορτηγά καθώς όλα θα τον περνάνε και θα πρέπει να βγαίνουν αριστερή για να το κάνουν αυτό.Φίλε Neku δεν σε αποθαρρύνω απλά σου λέω να ξες πως θα ναι η φάση, εγώ σου λέω κάντο όλα μια εμπειρία είναι.Το πολύ πολύ αν μπουχτήσεις βγαίνεις από Εγνατία και πας και λίγο επαρχιακό :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2015 γενικώς μη αφήσετε εκτεθειμένη καμία περιοχή δέρματος στον ήλιο υπάρχει κίνδυνος αφυδάτωσης και εγκαύματοςοι ανηφόρες είναι αλλεπάλληλες, αυτές που είναι παρατεταμένες πολλών χιλιομέτρων είναι από βεροια εως πολυμυλο κοζανης (σταθμός διοδίων) περίπου 1000μ, γρεβενα εως μετσοβο 1200μ, και παραμυθιά 1100μ λογικά θα τις ανεβαίνεις με τρίτη και 60 και στις κατηφόρες θα ρολάρεις με 4τη και 70-75 οχι παραπάνω για να μη ζορίζεται πότε αναχωρείτε με το καλό? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MegaChannel7 290 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2015 Η λογική θα μου έλεγε να μην το κάνω..Η καρδιά θα μου έλεγε να φύγω με χίλια. Listen to your heart.. που λέει και ο Καζαντζίδης... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2015 (τροποποιήθηκε) ... μωρέ πέρα από την λογική και την καρδιά το θέμα είναι τι λέει και η κοπέλα. ΟΚ εσύ, εγώ, εμείς την έχουμε την όρεξη/ανωμαλία/χόμπι/πρόκληση που συνεπάγεται κάτι τέτοιο. Η δεσποινίς γνωρίζει τι σημαίνει; Καλό θα είναι να είσαι απόλυτα σίγουρος ότι η σέλα, η... μούγκα στην Εγνατία, οι όποιοι κίνδυνοι και η όποια ταλαιπωρία της είναι κατανοητά και ανεκτά.Κρίμα είναι να χαλάσει η διάθεση της και οι διακοπές σας για οποιονδήποτε λόγο. Ξέρω, ακούγομαι αποτρεπτικός, αλλά δεν είναι αυτή η πρόθεση μου. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 30 , 2015 από τον estebahn 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MyMike 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2015 (τροποποιήθηκε) Να μην το κάνεις. Αν τελικά γλυτώσεις κάποια χρήματα θα τα φας σε ψυχοφάρμακα, ορθοπεδικούς και δικηγόρους διαζυγίων...(χιούμορ με δόση αλήθειας όμως)... Τροποποιήθηκε Ιούλιος 31 , 2015 από τον MyMike Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Neku 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2015 Το πρωι ξεκιναμε, ευχαριστω για τις αποψεις. Ενα σερβισακι θα κανω σημερα με λαδια κλπ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fgiannis91 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2015 (τροποποιήθηκε) Καλημέρα. Ζηλεύω πολύ αυτό που κάνεις!!!Απλά ήθελαν να πώ ότι δεν είναι ότι καλύτερο να κάνουμε service αμέσως πριν φύγουμε για εκδρομές. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 4 , 2015 από τον fgiannis91 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2015 Αν το μηχανακι ειναι σε καλη κατασταση μια χαρα εμπειρια θα ειναι. Προσοχη στο δρομο γιατι η πολλη ωρα σε βαρετο αυτοκινητοδρομο σε "κοιμιζει" Εχε το νου σου στους καθρεφτες για βλαμμενους και φορτηγα. Στην αναγκη κινησου για λιγη ωρα και στην ΛΕΑ οταν εχει κινηση. Να κανεις αρκετες στασεις και θα σου φανει μια υπεροχη περιπετεια. Προσφατα κι εγω κατεβηκα Πυργο απο Θεσσαλονικη με το σκουτερακι μου και ηταν ενα ταξιδι που θα θυμαμαι για χρονια.http://www.mybike.gr/forums/topic/78438-σκουτεροτουρισμος-2015-vol-3-iron-butt-hardcore-edition/ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostaskam 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2015 με προσοχη ολα καλα θα πανε.καλα να περασετε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες