pateris99 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2015 Γεια σας παιδια εχω ενα Innova 125 καιμου εχει παρουσιασει το εξης προβλημα. Οταν το εχω νεκρο δεν αναβει το φωτακι το πρασινο αλλα οχι επειδη εχει καει αλλα κατι αλλο παιζει.Οταν κατεβαζω την μονη και εχω νεκρο σβηνει το μηχανακι και δεν παιρνει ευκολα μπροστα οταν δεν αναβει το φωτακι.Ενω οταν βαζω απο νεκρο πρωτη αναβει ακαριαια για καποια κλασματα.Επισης η μιζα οταν την παταω δεν λειτουργει και ακουγεται ενα τακ τακ κατω απο την σελα.Οποιος ξερει κατι θα το εκτιμουσα πολυ. Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2015 Λοιπον, κατα πασα πιθανοτητα κουνημενος η χαλασμενος αισθητηρας νεκρας για αρχη. Αλλα η μπαταρια σου σε τι κατασταση ειναι; Στάλθηκε από το LG-D295 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2015 το τικ τικ κατω απο τη σελα νομιζω σημαινει καμενη ασφαλεια (εχει χρονια που το εδωσα το παπι και δε θυμαμαι σιγουρα) τσεκαρε ασφαλειες και μπαταρια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pateris99 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2015 Μπαταρια ειχα αλλαξει πριν περιπου 2 χρονια. Ειχα παει σε μαστορα και μου ειπε να παρω μπουζι για το τακ τακ. Δεν ξερω τι να κανω . Πιστευω οτι οπου και αν παω θα μου παρουν πολλα λεφτα χωρις να ξερουν τι ειναι Λοιπον, κατα πασα πιθανοτητα κουνημενος η χαλασμενος αισθητηρας νεκρας για αρχη. Αλλα η μπαταρια σου σε τι κατασταση ειναι; Στάλθηκε από το LG-D295 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπαταρια ειχα αλλαξει πριν περιπου 2 χρονια. Ειχα παει σε μαστορα και μου ειπε να παρω μπουζι για το τακ τακ. το τικ τικ κατω απο τη σελα νομιζω σημαινει καμενη ασφαλεια (εχει χρονια που το εδωσα το παπι και δε θυμαμαι σιγουρα) τσεκαρε ασφαλειες και μπαταρια. δηλαδη δεν εχει καμια σχεση με μπουζι που μου ειπαν? ποσο κανει περιπου αυτο αν θυμασαι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2015 διπλα απο τη μπαταρια (μεσα σε ενα πλαστικο κουτακι, κατι τετοιο) εχει 2 ασφαλειες (μια κοκκινη μικρη και μια πρασινη η μπλε μεγαλη), τσεκαρε τες αν ειναι καποια καμμενη. τσεκ στο κοντερ κανει οταν γυρνας διακοπτη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pateris99 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2015 διπλα απο τη μπαταρια (μεσα σε ενα πλαστικο κουτακι, κατι τετοιο) εχει 2 ασφαλειες (μια κοκκινη μικρη και μια πρασινη η μπλε μεγαλη), τσεκαρε τες αν ειναι καποια καμμενη. τσεκ στο κοντερ κανει οταν γυρνας διακοπτη? Ωραια ευχαριστω. Ναι το κατεβαζει κανονικα ολα κομπλε. μονο με το νεκρο του αναβει οποτε το θυμηθει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες