Jump to content

Recommended Posts

Εγώ προσωπικά για παιχνίδι το παίρνω να το σηκώνω καμιά σούζα καμιά μπάντα τίποτα τέτοιο.... δεν το θεωρώ μοτερ για κόντρα... γιατί στα 300μέτρα έχει σπάσει... το μόνο καλό που έχουν αυτά τα μοτερ ειναι οτι εχουν πολυ καλό νεύρο είναι ότι πρέπει να διασκεδάσεις... τώρα για κόντρες... δεν πιστεύω ότι κάνει ένα τέτοιο μοτερ... Τώρα αυτά με τα βολαν,μανιβελες μπλα μπλα... ο καθενας λεει το μακρί του και το κοντό του.. άλλος μου λεει το χω 2 χρονια πανω δεν εχει παθει τιποτα,αλλος μου σπασε μεστον πρωτο μηνα... ρε παιδια κουτα εργοστασιακο μοτερ ειναι... εγω πιστευω οσο το σεβαστεις θα σε σεβαστει..

Βαλτο πανω αγορινα μου με καλα λαδακια και οσο κρατησει κρατησε...Μετα το ξαναφτιαχνεις.

Με το καλο και καλες βολτες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

τα πρωτα που εφεραν ειχαν πολλα προβληματα σπαγανε και καρτερ.

τα πιο καινουρια τα εχουν βελτιωσει αρκετα.

ψηνομουν να παρω μια τετοια κεφαλη για το καζερι παντως...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τα πρωτα που εφεραν ειχαν πολλα προβληματα σπαγανε και καρτερ.

τα πιο καινουρια τα εχουν βελτιωσει αρκετα.

ψηνομουν να παρω μια τετοια κεφαλη για το καζερι παντως...

Και αυτό από τα πρώτα πρέπει να είναι,το είχε πάρει ο μάστορας μου πριν κάτι χρόνια για το μπομπο του,μετά τον έκανε Takegawa και δεν το χρησιμοποιήσε,το ήθελε πιο πολύ για τα καρτερ του να φτιάξει ένα με πολλά χιλιοστά αλλά πήρε τα cnc καρτερ και εμεινε στην αποθηκη... και το εφερε η κουβεντα και το πηρα εγω..... :Ρ τώρα θα δείξει τι θα κάνει.... δεν το έχει ανοίξει πάντως και έχει 500 χλμ!

Βαλτο πανω αγορινα μου με καλα λαδακια και οσο κρατησει κρατησε...Μετα το ξαναφτιαχνεις.

Με το καλο και καλες βολτες

Η πιο ωραία απάντηση που είχα... χαχαχα όσο κρατήσει ακριβώς!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα