rigaszis 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2015 Παιδια καλημερα.Ξερει καποιος να μου πει που θα βρω βιδες για τον πηγασο??? Μου εκοψε τις δυο βιδες που κρατανε το κομματι της σελας στον υπολοιπο σκελετο και βεβαια δεν εμεινε εκει αφου τραβηχτηκε ολο το συστημα κατω και πισω βγηκαν οι εισαγωγες απο το injection με αποτελεσμα να μην παιρνει μπρος.Ευτυχως με βοηθεια απο ενα φιλο εβαλα μια βιδα προχειρα και το εφερα λιγο στη θεση του για να μπορεσω να επιστρεψω.Παρολα αυτα ο πηγασος δε δουλευει σωστα κραταει ρελαντι στις 2500 στρ και πρεπει να μπουνε οι σωστες βιδες. Ποιες βιδες ειναι καταλληλες;;;και μετα απο αυτο εχει αναγκη απο νεα ρυθμιση το injection η απλα οταν μπουν ολα στη θεση τους και σφιχτουν κανονικα θαδουλευει οπως πριν;; Ευχαριστω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rigaszis 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2015 Καλο απογευμα σε ολους.Σημερα προσπαθησα να σφιξω τις εισαγωγες μηπως το υψηλο ρελαντι ηταν απο αυτο αλλα τπτ.Το μηχανακι κραταει καλα στις 2500 στρ. Εκτος αυτου οταν ανοιξα το φιλτρο του αερα ειδα μπροστα απο αυτο να εχει λαδια στο κουτι. Μηπως ξερει κανεις τι συμβαινει ????? Καθε πληροφορια δεκτη. Οπως επισης ( το εχω ξαναζητησει) το τηλ και η διευθυνση του γνωστου σε ολους σας bil μιας και απο τα γραφομενα σας κρινω πως θα τον χρειαστω αμεσα. Ευχαριστω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris76 334 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2015 3 (τρία ) μηνύματα πριν σου λέω που να κοιτάξεις και πως θα επικοινωνήσεις με τον bill Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rigaszis 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2015 Παιδια καλησπερα .Εφτασε η ωρα για την πρωτη αλλαγη στα χερια μου και επειδη ειμαι λιγο μπερδεμενος παρακαλω τα φωτα σας.Ακουω η μαλλον διαβαζω για motul για agip για silkolene για απλα για ημι για συνθετικα κι ετσι θα ηθελα τη συμβουλη καποιου που εχει το ιδιο μηχανακι οποτε και την εμπειρια για να με κατευθυνει.Ευχαριστω. Με το μηχανακι κανω καθημερινα 100 χλμ σε νορμαλ κατασταση και ο μαστορας μου ειπε οτι με τα λαδια που του εβαζε μεχρι τωρα κανει καθε 3000 χλμ αλλαγη.Αυτο σημαινει καθε μηνα αλλαγη λαδιων .Μου ειπε οτι του εβαζε ημισυνθετικα χωρις να μου αναφερει μαρκα. Ακουω συμβουλες ευχαριστω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris76 334 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 silkolene για πιο ομαλή λειτουργία του σασμάν ! ! ! ( τα ημισυνθετικά ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ManolisKriti 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2016 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα παιδιά, είμαι καινούργιος στο φόρουμ και σκέφτομαι να αγοράσω για πρώτη μεγάλη μηχανή ένα Pegaso του 2001.Έχω βρεί ένα με καμένη φλάντζα και είναι πολύ δελεαστική η τιμή του καθώς έχω τις γνώσεις να το επισκευάσω μόνος μου.Οπότε ρωτάω εγώ, αξίζει να πάρω ένα μηχανάκι με πρόβλημα και να το επισκευάσω ή να ψάξω για κάτι που δουλεύει;Από ότι εχω καταλάβει για το μηχανάκι με την βλάβη που κοιτάω είναι πολύ προσεγμένο και έχουν αλλαχτεί πολλά, αλλά δεν θέλει ο ιδιοκτίτης να ασχολιθεί άλλο.Ακούω γνώμες. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 30 , 2016 από τον ManolisKriti Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2016 Αν το πάρεις μικρό τριψήφιο νούμερο σε ευρώ και όντως έχει μια φλάντζα καμένη και όχι το μισό μοτέρ χαρτοπόλεμο, όλο το bodywork να λείπει και όλα τα αναλώσιμα στο τέλος ζωής, να το πάρεις.Κατά τα άλλα, διάβασε αυτό το νήμα από την αρχή. Μπήκε ένα νέο μέλος, χαιρέτησε, πήρε πήγασο, και μετά ... πρόβλημα, αφού δε, βρήκε αυτό που ήθελε μηδέ φωνή μηδέ ακρόαση. Τι αίσθηση σου κάνει, άσε το τεχνικό μέρος, ψυχολογικά σου λέω εγώ να το σκεφτείς. Σου φαίνονται για ευκαιριάρα αυτοί οι πήγασοι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ManolisKriti 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2016 Αν το πάρεις μικρό τριψήφιο νούμερο σε ευρώ και όντως έχει μια φλάντζα καμένη και όχι το μισό μοτέρ χαρτοπόλεμο, όλο το bodywork να λείπει και όλα τα αναλώσιμα στο τέλος ζωής, να το πάρεις.Κατά τα άλλα, διάβασε αυτό το νήμα από την αρχή. Μπήκε ένα νέο μέλος, χαιρέτησε, πήρε πήγασο, και μετά ... πρόβλημα, αφού δε, βρήκε αυτό που ήθελε μηδέ φωνή μηδέ ακρόαση. Τι αίσθηση σου κάνει, άσε το τεχνικό μέρος, ψυχολογικά σου λέω εγώ να το σκεφτείς. Σου φαίνονται για ευκαιριάρα αυτοί οι πήγασοι;Έιναι μικρό τριψήφιο το νούμερο και είναι αρκετά προσεγμένο για την ηλικία του, μηχανικα δεν μου ανέφερε κάποιο άλλο πρόβλημα φυσικά αυτό θα το κρίνει ο μηχανικός που θα πάω για να το ελένξει.Ως προς το ψυχλογικό κομάτι, μου αρέσει να φτίαχνω μηχανάκια και να τα προσέχω ως τώρα ότι είχα με έχει βγάλει ασπροπρώσοπο όχι γιατί ήταν ποιοτικά μηχανάκια αλλά γιατί τα συντηρούσα αρκετά καλά. Τώρα το αν είναι ευκαιρία ή όχι δεν το ξέρω ακόμα αλλά δεν το ξεγράφω μέχρι να πάρω μια απάντηση από τον μηχανικό μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες