Jump to content
Sign in to follow this  
Panagiotis Mytilini

service stabilizater η steering dumper

Recommended Posts

Παιδιά είχα στην μηχανή μου σταμπιλιζατερ ohlins και πρόσφατα τα έφτυσε έχασε τα λάδια του και σε όλα τα στάδια του έχει την ίδια αντησταση.. τι κανω ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Λογικά θα χρειαστεί να το βγάλεις από τη μηχανή, να το ανοίξεις και να αλλάξεις τσιμούχες και λάδι. Τώρα για το τι τσιμούχες θα χρειαστείς, είτε ψάχνεις αν η Ohlins βγάζει κιτ επισκευής για το δικό σου (ψάχνοντας πχ για Ohlins [τάδε μοντέλο] steering damper seal ή service kit ή κάτι παρεμφερές) , είτε παίρνεις παραμάσχαλα το σταμπιλιζατερ και πας σε κάποιο μαγαζί με τσιμούχες και ζητάς να σου μετρήσουν τι φοράει και να σου δώσουν ανταλλακτικό. Μετά ψάχνεις τι λαδάκι ταιριάζει και το ανανεώνεις.

Δεν έχω κάνει rebuild σε steering stabilizer ποτέ, αλλά δεν νομίζω ότι θα χρειαστείς κάτι άλλο. Για λεπτομέρειες, ψάξε στο google μπας και βρεις κανα βίντεο ή ποστ σε ξένα/ελληνικά φόρα.

πχ

Τροποποιήθηκε από τον FunkyBear

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατάλαβα φίλε ... να σαι καλά ...αν έχεις κάποιον γνωστό η κάποιο συνεργείο που να αναλαμβάνει πες μου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξέρω να σε βοηθήσω σε αυτό, σόρι. Ρώτα μια και εκεί που πας τη μηχανή σου πάντως, αν δεν το έχεις κάνει ήδη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλό Σέρβις για τα Öhlins έχει ο Γκιουζιβελάκης επίσημο Yamaha και σταθμό επισκευής για όλα τα öhlins. Αν θες και άλλες πληροφορίες πες μου. Εγώ προτείνω επισκευή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ολη η Ελλάδα είναι η Αθήνα κι έτς ε?

ε ρε Στελιο αν αναλογιστεις οτι περιπου το 50% του πληθυσμου ειναι εδω μαζεμενο...

Ξεχασα βεβαια οτι εσεις οι Σαλονικεις τραβατε τα κομπλεξακια σας με την "Αθηνοκρατουμενη" Ελλαδα! :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά χαλαρά! Εδώ βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Μακάρι να ήξερα κάτι κοντά σας. Ο ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΣ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΠΑΤΡΊΔΑ. ....... ΈΧΕΙ ΠΆΘΟΣ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οφ-τοπικ

παω σαλονικα στο νικολάκη "ρε μαλ..κα πα να φαμε κανα σουβλάκι?"

παμε για σουβλάκι, ήμουν και ψιλοκομμάτια απο την αυπνια και 2 μπυρακια που ήπια, παραγγελνει ο νικος, ουτε θυμάμαι πως τα είπε,

"γυρο έχετε?"

-"οχι"

"βαλε και μένα 2 ντοματα τζατζικι πατατες"

μην πω πολλ και μπερδευτουμε γιατι θα τσαντιζομουν.

ατάκα νικολάκη με το που φύγαμε

"ρε συ, δε μοιυ είπες πως ήθελες σαντουιτς"

του χώνεις μια σβερκιά η δε του χώνεις?

ον-τοπικ.

και οι αμορτισεραδες πρέπει να τα σενιάρουν αυτά

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην προτρέχετε παίδες!

Δεν εννοώ αυτό! Ο topic starter ζήτησε βοήθεια για ένα πρόβλημα δίχως να βάλει περιοχή που μπορεί να εξυπηρετηθεί!

Και βγαίνει ο φίλος από κάτω και γράφει για Αθήνα χωρίς να ρωτήσει και αυτός από που είναι για να προταθεί εξυπηρέτηση!

Υ.Γ.: Υπόψιν το nickname του αναφέρει κάτι για Μυτιλήνη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα