morfeas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2007 ...!....εγω του εδωσα συντεταγμενες....για Παγκρατι.....και με εβαλε ανοιχτα της Τροιζινας!!!!!!!!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2007 ...!....εγω του εδωσα συντεταγμενες....για Παγκρατι.....και με εβαλε ανοιχτα της Τροιζινας!!!!!!!!!!! αφου πειρε χαμπαρι πως εχει στρωμα :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
morfeas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2007 ρε οξω..............!!!!!!!!!!!!!!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2007 :P :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2007 μηπως να δωσω και τι οροφο ειμαι, ωστε να με βρουν ευκολα οι κλεφτες? ρε πατε καλα που βαζετε που μενετε? Ας πανε εκει που ειμαι να με ψαξουν! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zero_one 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2007 Ας πανε εκει που ειμαι να με ψαξουν! Για...... ψάρεμα είχες πάει όταν έδινες τις συντεταγμένες; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LEITO 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2007 MORE MPRABO Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
argi6argi 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2007 Έβαλα και εγω...αν και εχει λιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιγη αποκλιση απο το σωστο σημειο. Άν έτσι σημείωνα που έχω τη μηχανή μου ούτε σε 10 χρόνια δεν θα την έβρισκα. ΧιΧα! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimR6 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2007 Ρε Μοτο Γκαμωτο ( :D ) Το σο κοντα μενουμε ? Και με τις αποκλισεις μπορει και ακομη πιο κοντα! Συγκεκριμενα μενω Ψαλτου ;) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MotoGamoto 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2007 Ρε Μοτο Γκαμωτο ( :D ) Το σο κοντα μενουμε ? Και με τις αποκλισεις μπορει και ακομη πιο κοντα! Συγκεκριμενα μενω Ψαλτου ;) Οπα, γειτονοπουλο. :) Βασικα αυτο ειναι το πατρικο μου απο το οποιο εχει 5 μερες που μετακομισα...Αλλα λογω γραφειου που ειναι στην περιοχη, καθε μερα εκει γυρνοβολαω. Τι χρωμα ειναι το μηχανακι σου?? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zero_one 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2007 Οπα, γειτονοπουλο. :) Βασικα αυτο ειναι το πατρικο μου απο το οποιο εχει 5 μερες που μετακομισα...Αλλα λογω γραφειου που ειναι στην περιοχη, καθε μερα εκει γυρνοβολαω. Τι χρωμα ειναι το μηχανακι σου?? Γιατί ρωτάς; Κακό σκοπό έχεις μου φαίνεται :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MotoGamoto 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2007 Γιατί ρωτάς; Κακό σκοπό έχεις μου φαίνεται :D Τι εννοεις??? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zero_one 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2007 Τι εννοεις??? Ε........ μια "ύπαρξη" μόνη στο δρόμο θά' θελε λίγη παρέα! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MotoGamoto 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2007 Πλακα πλακα εχουμε πολλα δεδομενα που ισως δεν θα πρεπε εδω περα...που μενουμε...πως τις προστατευουμε...τι μοντελο ειναι...ενα τοπικ εμεινε μονο,"Ποιες ωρες μενει απροστατευτη???" Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mctalas 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2007 Στο νέο χάρτη μελών, φιλική προσφορά των Larry και Sergey :D , μπορείτε να εισάγετε τις συντεταγμένες της περιοχής σας (καλύτερα χοντρικά), ώστε να έχουμε μια εικόνα της χωροκατανομής μας, να μπορείτε βρείτε άλλα μέλη κοντά σας, να σας βρουν κτλ. Η πρόσβαση γίνεται από το μενού πάνω δεξιά "Κοινότητα -> Χάρτης Μελών". Περισσότερες πληροφορίες για τον εντοπισμό των συντεταγμένων σας, αφού πατήσετε το σύνδεσμο "Η τοποθεσία μου". :) παιδια προσπαθω,βαζω τις συντεταγμενες : Informations ILIOUPOLIS(16 345) - Ελλάδα Γεωγρ. πλάτος-μήκος: 37.95 (37°56') | 23.75 (23°44') μου γραφει οτι αποθηκευτικε αλλα δεν με βλεπω πουθενα~!! οποιος μπορει ας βοηθησει!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimR6 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2007 Οπα, γειτονοπουλο. :) Βασικα αυτο ειναι το πατρικο μου απο το οποιο εχει 5 μερες που μετακομισα...Αλλα λογω γραφειου που ειναι στην περιοχη, καθε μερα εκει γυρνοβολαω. Τι χρωμα ειναι το μηχανακι σου?? Κοκκινο, αλλα παιζει να το βαψω! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
contes di Zante 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2007 Ρε παιδιά έβαλα και εγώ τις συντεταγμένες (με δεκαδική μορφή) αλλά τίποτα. Με βλέπει κανείς? Στη Ζάκυνθο είμαι ή μήπως κάνω λάθος και είμαι αλλού Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zero_one 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2007 Ρε παιδιά έβαλα και εγώ τις συντεταγμένες (με δεκαδική μορφή) αλλά τίποτα. Με βλέπει κανείς? Στη Ζάκυνθο είμαι ή μήπως κάνω λάθος και είμαι αλλού Σε βλέπω εγώ ωρέ γείτονα. Απέναντι, από τον Αίνο :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2007 Ναι ρε συ, σε βλέπω: Conte di Zante, απέναντι από τον φούρνο της Κυρα Μαρίας... :D Το Honda μπροστά στην είσοδο δικό σου είναι; :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
contes di Zante 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2007 Κατ'αρχάς κοίτα καλύτερα!!! Στην αποθήκη είναι το.....σκαπτικό του πατέρα μου πολύ καλό σκαπτικό ή μήπως λες την γενήτρια? Κάντε χαρακίρι βρεεεεε Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zero_one 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2007 Έχεις βάλει το "σημάδι" πολύ πάνω από τη πόλη, κοντά στην Μπούκα . Για κατέβασέ το λίγο πιο κάτω. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2007 Αλήθεια, έχω δύο ερωτήσεις: - Από πότε η Ζάκυνθος μετονομάστηκε σε Τζάντε και προσαρτήθηκε στην Ιταλία; - Γιατί το χωριό σου έχει Αλβανικό όνομα (Μπελούσι); :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2007 Εγώ καταχώρησα τις συντεταγμένες, αλλά δεν με βλέπω στο χάρτη. Τι παίζει? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
contes di Zante 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2007 (τροποποιήθηκε) Δεν είμαι πόλη αλλά 11κλμ παραλιακά προς τα πάνω, οπότε οκ. Εϊναι κακό δηλαδή να γράφω Zante = Τζάντε και όχι Ζάκυνθος? Όπως ακριβώς ακούω και στο Νιόνιος αντί για Διονύσης αλλά ποτέ σε Σάκης ή Ντένις Εϊναι Αλβανικό όνομα το Μπελούσι ? Γιατί παρακαλώ? Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 2 , 2007 από τον contes di Zante Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2007 Εϊναι Αλβανικό όνομα το Μπελούσι ? Γιατί παρακαλώ? Jim Belushi Μην αρπάζεσαι, κακόγουστη πλάκα κάνω, γιατί παραανέβηκε το επίπεδο του MyBike και είπα να το ρίξω λίγο. :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες