Jump to content
Sign in to follow this  
vaggelhs

ktm sx 85 2006 κύλινδρος

Recommended Posts

γεια σας παιδιά ,έχω ένα κτμ σχ 85 2006 και ο κύλινδρος έχει φαγωθεί απο εκεί που γυάλιζε τώρα παίρνει ένα χρώμα μαύρο σχεδόν και έχει γρατσουνιές

γίνεται με γυάλισμα να γίνει 105?

αλλιώς άμα δεν γίνεται http://www.ebay.com/itm/KTM-85SX-85-SX-WISECO-CYLINDER-SLEEVE-04-09-/231356821913?hash=item35ddf0f199&vxp=mtr με αυτό εδώ θα πηγαίνει όσο πήγαινε και με το νικασιλ η θα χάνει πολύ ταχύτητα

νικασίλ που κάνουν και πόσο θέλει για να τον στείλω εξωτερικό και πόσο κοστίζει για να γίνει νικασιλ?

αυτά

άμα κάποιος έχει κάτι καλύτερο να προτείνει ας απαντήσει από κάτω

δεν ήξερα που αλλού να το γράψω το θέμα και το έγραψα εδώ στα μοτοκροςς

και άμα ξέρετε σχεδόν πόσο πάνε γενικά στο περίπου άμα μπορεί ας γράψει και μια τιμή

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

http://www.poetonaptec.co.uk/

Φιλος εχει στειλει τον κυλινδρο του εκει και εμεινε πολυ ευχαριστημενος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.poetonaptec.co.uk/

ξες πως τον έστειλε ?

από απλό ταχυδρομείο ?

ξες πόσο του κόστισε όλο?αμα μπορείς μάθε αλλιώς δεν πειράζει

νικασίλ τον έκανε έτσι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μη βαλεις σιδερενιο χιτονιο γιατι δεν θα αντεξει, ειχε φιλος μου σε KX125 και συνεχεια ειχε προβληματα, εγω θα ελεγα να τον στειλεις για να στον φτιαξουν παλι απο την αρχη με νικασιλ, να ρωτησω ομως... Ποσο κανει ο μαμα κυλινδρος του καινουριος?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μη βαλεις σιδερενιο χιτονιο γιατι δεν θα αντεξει, ειχε φιλος μου σε KX125 και συνεχεια ειχε προβληματα, εγω θα ελεγα να τον στειλεις για να στον φτιαξουν παλι απο την αρχη με νικασιλ, να ρωτησω ομως... Ποσο κανει ο μαμα κυλινδρος του καινουριος?

βρήκα με 400 δολάρια απο το ebay

γίνεται το νικασίλ που έχω τώρα να γίνει 105 με ένα γυάλισμα?δηλαδή να μην χρειαστεί χιτώνιο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξερω αν μπορει να φτασει στα 105 κυβικα αλλα αν κανεις ρεκτιφιε στον κυλινδρο σου για να τον υπερκυβισεις τοτε θα χαθει η επιστρωση ( νικασιλ ) και θα ειναι σαν να εβαλες σιδερενιο χιτονιο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

άρα λογικά θα θέλει χιτώνιο για να γίνει 105 και λογικά θα έχει την ίδια τιμή με το 85 η μπορεί και παραπάνω γιατί θα χρειαστεί και καινούργια βαλβίδα ροπής,(δεν ξέρω πως λέγεται ακριβώς για να εξηγήσω)

γιατί ο λόγος που γρατσούνησε τον κύλινδρο ήταν ότι τον κάναμε γυάλισμα (ναι βλακία στο νικασιλ)και δεν πρέπει να έγιναν καλά οι βαλβίδες

τζάμπα πήγε το καινούργιο το πιστόνι

ήταν και wiseco

μαθαίνουμε :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτα τα μηχανακια επειδη ειναι ουτως ή αλλως μηχανακια επιδωσεων καλο ειναι να τα εχεις μαμα, βελτιονωνται μεν αλλα δεν αξιζει τον κοπο.. Οταν φτασεις στο σημειο να μη σε καλυπτει το 85αρι τοτε πας σε 125 ή 150.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έχω και ενα σρφ 250

θα πάρω μάλλον κτμ σχ 250 το καλοκαίρι απλά πρέπει να το φτιάξω αυτό για να το πουλήσω αλλιώς δεν πουλιέται με τίποτα

ευχαριστώ για την συμβουλή

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τωρα μπηκα στο θεμα... Αν θελεις να το πουλησεις τοτε πρεπει να βρεις τη χρυση τομη, δηλαδη αν το κανεις οπως οπως δεν θα εχει διαρκεια ζωης και ο νεος ιδιοκτητης να σου κανει νερα, αν το φτιαξεις σωστα και το δωσεις θα σου κοστισει αρκετα αλλα θα πουλησεις ενα καλο μηχανακι που δεν θα βγαλει τιποτα, βεναια θα πρεπει να το παρει καποιος που ξερει ωστε να καταλαβει οτι το μηχανακι ειναι πραγματικα καλο και αξιζει....

Ψαξου για κυλινδρο ή καινουρια επιστρωση, απο athena δεν παιζει κανενα κιτ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

nicasil επίστρωση Αγγλία μέσω γνωστού εμπόρου με αξεσουάρ ΜΧ -ENDURO ..........300 ευρώ με μεταφορικά περίπου .........

το μηχανάκι το καβαλάει πιτσιρικάς ή ενήλικος ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

16 χρονών αλλά δεν με φτάνει το γκάζι και θέλω να το φτιάξω για να το πουλήσω.Μπορείς να δώσεις λεπτομέρειες?

εγώ θα πρέπει να στείλω όλο τον κύλινδρο μαζί με τις θυρίδες,άμα λέγονται έτσι προς την μεριά της εξάτμισης γιατί κάπου εκεί έγινε η βλακία,σχεδόν όλες οι γρατσιουνιές εκεί είναι

για athena έψαξα μόλις τώρα,δεν βρήκα τίποτα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.ebay.co.uk/itm/2003-2012-KTM-85-SX-OEM-RE-PLATED-CYLINDER-FORGED-PISTON-GASKETS-BEARING-/321712777710?hash=item4ae79369ee μάλλον κατέληξα εδώ

έρχεται και με εγγύηση και από το e-bay και από τον πωλητή

το πιστόνι το wossner είναι καλό?

ξέρετε τίποτα παραπάνω από εμένα

νομίζω έχει λιγότερη ταχύτητα από τα wiseco αλλά αντέχει περισσότερο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

άλλη μια παράθεση

άμα το μηχανάκι αποδειχτεί ότι έχει χαλασμένο στρόφαλο και για αυτό χάλασε το πιστόνι θα στείλω τότε αυτόν τον κύλινδρο τον δικό μου για νικασιλ και θα αγοράσω προχ στρόφαλο που λένε ότι αντέχουν και wiseco πιστόνι μιας και τα βρήκα σετ στο e-bay πάλι και έχει ρουλεμάν και φλάτζες για όλα

το μηχανάκι το έχω ανοίξει στην μέση

λογικά αύριο θα πάω τον στρόφαλο στον μάστορα να με πει άμα είναι καλός και θα ενημερώσω όποτε μπορέσω

πολλά ρουλεμάν μέσα δεν κουνιόντουσαν ελεύθερα και για κάποιο λόγο δίπλα στις ταχύτητες είναι χτυπημένο

θα στείλω φωτογραφεία πάλι άμα μπορέσω

λες και το βάρεσαν οι προηγούμενοι με κατσαβίδι και το έφαγαν

εκτός από αυτό δεν το είχαν κλείσει σωστά και έχει ραγήσει η πίσω ένωση του μοτερ με το ψαλίδι από την μεριά που έχει τις ταχύτητες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτα τα μηχανακια επειδη ειναι ουτως ή αλλως μηχανακια επιδωσεων καλο ειναι να τα εχεις μαμα, βελτιονωνται μεν αλλα δεν αξιζει τον κοπο.. Οταν φτασεις στο σημειο να μη σε καλυπτει το 85αρι τοτε πας σε 125 ή 150.

θα έπαιρνα 150 αλλά δεν μπορούνε να τρέξουν σε αγώνες

ηλία http://www.poetonaptec.co.uk/

από όσο διάβασα δεν τον κάνουν νικασιλ όμως

από αντοχή και ταχύτητα είναι καλός?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πήγα στον μάστορα .με είπε ότι ο κύλινδρος είναι μια χαρά το νικασιλ του και ότι αυτές είναι μικρές αμοιχές αν και έχει πάρα πολλές

πήγα στροφαλομπιέλα και με είπε ότι ο μόνος λόγος για να αλλάξω είναι προληπτικά ,δεν ξέρω τι να κάνω

λογικά θα το κάνω ανακατασκευή όλο μέσα,prox στροφαλομπιέλα και wiseco πιστόνι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα