Jump to content
xr350re

κλοπη XR350RE

Recommended Posts

Πρόσεχε την φίλε 4 φορές πιο πολύ πλέον ίσως την επόμενη να μην ξαναγυρίσει ..πανέμορφο μηχανακι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ρίξε και μια ματιά σε όλα τα συστήματα (ντίζες, λάδια, εξάτμιση, φρένα κλπ) μην έχουν προκαλέσει καμιά ζημιά/ δολιοφθορά πριν την καβαλήσεις.....

και γενικά μην εχει και τίποτα ξένο επάνω της.....

την ελεγξα και φαινεται ενταξει η μηχανη. ηταν μεσα στο χωριο ταρακουνησα δυο ατομα και την επομενη μερα πρωι ηταν σπιτι.και παλι σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας

σας ευχαριστω παιδια ολους για τις σωστες συμβουλες σας και μακαρι να μην τυχει σε κανενα τετοια παλιοκατασταση. :pimp:

Αποσυμπιεστής είναι, Στέλιο, μπας και κατέβει η ρημάδα η μανιβέλα
ΣΩΣΤΑ τα λες εχουν πονεσει πολλα ατομα στην προσπαθεια τους να την βαλλου εμπρος :pimp:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΣΩΣΤΑ τα λες εχουν πονεσει πολλα ατομα στην προσπαθεια τους να την βαλλου εμπρος :pimp:

Και ΙΣΩΣ γι'αυτό την βρηκες άθικτη, εξω απο την πόρτα σου.

Η έλλειψη μίζας, μάλλον τους αποθάρρυνε + τελικα΄προτιμησαν να στην ξαναφερουν παρά να την χαρχαλέψουν και να μπλέξουν παραπανω....

Εχω στην κατοχή μου DR650 και ποτέ δεν ειχα άγχος για κλοπή...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πατας τη 2η μανετα και μετα βαρας?

δεν το εχω ξανα δει.

Εισαι μαλλον νεώτερος γι'αυτο.Εχουμε φάει κάτι ανάποδες απο XL και XR 600...ΜΑΝΙΑΤΟ FOREVER!!!!On topic:τι χαρά που βρέθηκε το μηχανάκι και μάλιστα άθικτο να είσαι παντα καλα να το χαίρεσαι και να το προσεχείς! Τροποποιήθηκε από τον sepul

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είμαι νέος στο forum. Θα έχω τα μάτια ανοιχτά. Συμβουλή όχι άλλες λεπτομέρειες για το μότο. Είναι ξεχωριστή πολύ. Αν την δω θα βοηθήσω. Ελπίζω να μην έχει περάσει τα σύνορα για συλλέκτες.

Αν βρέθηκε Ο.Κ. Να είσαι πάντα καλά. Καλές διαδρομές.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είμαι νέος στο forum. Θα έχω τα μάτια ανοιχτά. Συμβουλή όχι άλλες λεπτομέρειες για το μότο. Είναι ξεχωριστή πολύ. Αν την δω θα βοηθήσω. Ελπίζω να μην έχει περάσει τα σύνορα για συλλέκτες.

Αν βρέθηκε Ο.Κ. Να είσαι πάντα καλά. Καλές διαδρομές.

ευχαριστω φιλε μου :pimp:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα